•    
  Planetpositioner
  24-Feb-2018, 16:22 UT/GMT
  Sol60'20"9s18
  Måne2335'59"19n11
  Merkur125' 3"8s21
  Venus179' 3"6s23
  Mars1741' 7"22s31
  Jupiter2258'44"17s23
  Saturn659'16"22s23
  Uranus2544' 6"9n26
  Neptun1338' 1"7s16
  Pluto2030'43"21s30
  Sand Månek.1448'16"16n23
  Chiron2659'39"1n59
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Out of Body 9708 [Adb], født 9 August 1944
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Out of Body 9708s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Out of Body 9708 med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Idet Out of Body 9708 sikkert med stor lidenskab vil kaste sig hovedkulds ud i hvadsomhelst, der vækker hans begejstring, vil det ikke altid være let at appellere til den mere fornuftige side af hans natur. Han kan til tider minde om en naturkraft ­ fuld af liv og med sin

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Out of Body 9708s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hans evne til helhjertet at hengive sig til noget uden for sig selv er usædvanlig for et barn, og den normale selvoptagethed og subjektivitet i barndommen kan synes helt at mangle, når man betragter hans ejendommeligt modne trofasthed. Gennem hele livet vil det være nødvendigt [...]

[..] Han vil derfor sikkert vise megen sund fornuft i en tidlig alder og vil på kompetent måde kunne varetage ansvar og pligter og samtidig være i stand til at nyde hverdagens glæder. Forældrene og familien vil ikke være tilbøjelige til at opfatte ham som en drømmer, ikke mindst [...]

Skjulte træk

[..] Denne stærkt selvoptagede fantasi er imidlertid ikke udtryk for ren og skær "egoisme", men afspejler en følelse af at være noget helt specielt, hvilket tjener til at danne en meget vigtig modpol til hans tendens til selvopofrelse og omsorg for andres behov. Hans hemmelige [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Sommetider kan han have svært ved at forene sin længsel efter at behage andre med sin mere entusiastiske og impulsive måde at optræde på, og han er tilbøjelig til at svinge imellem stærk selvoptagethed og overdreven tilpasning til andre. Han har også en tendens til at idealisere [...]

[..] Det, Out of Body 9708 har mest behov for hos sin far, er følelsesmæssig ærlighed, således at han kan opleve sin far som et fejlbarligt menneske, der er tilgængelig og kærlig ­ og ikke fjern og skræmmende. Det vil ikke være nogen god idé at holde betydningsfulde ting og omstændigheder [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt