•    
  Planetpositioner
  20-Feb-2018, 22:26 UT/GMT
  Sol213'57"10s41
  Måne148' 6"7n17
  Merkur53'28"11s18
  Venus1228'10"8s13
  Mars1526'41"22s14
  Jupiter2248'45"17s21
  Saturn641' 9"22s24
  Uranus2535' 3"9n23
  Neptun1329'34"7s19
  Pluto2024'47"21s31
  Sand Månek.1450' 4"r16n23
  Chiron2647' 3"1n54
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Out of Body 9708 [Adb], født 9 August 1944
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Jomfruen *Solen i Løven *Solen i 12. hus *Månen i Vædderen *Månen i 8. hus *Venus i Løven *Venus i 12. hus *Mars i Jomfruen *Mars i 1. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 9 August 1944 kl. 8:24 i Mexico MO, Alaska.

Dit soltegn er Løve. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Jomfru, og din Måne står i Vædder.

til top

Ascendanten i Jomfruen

Du er muligvis noget sky og ikke videre selvhævdende over for andre. Faktisk er du en mild, net og ordentlig person, som er ganske sympatisk. Dit eneste problem kan ligge i, at du er perfektionist, og at du kræver, at andre lever op til de samme høje normer, som du opstiller for dig selv. Du er hurtig til at påpege menneskers fejl, men du bør lære at være lidt mere taktfuld.

Du er ganske praktisk indstillet, og du bryder dig ikke om at spilde tid på upraktiske forehavender. Men i forbindelse med fremstilling af en eller anden form for genstande har du en glimrende smag, om end den er meget beskeden, og du kan lide, at alt er både yndefuldt og praktisk.

Du tror på værdien af at arbejde og har det bedst, når du er engageret i et eller andet projekt. Denne holdning vil blive forstærket, efterhånden som du bliver ældre.

til top

Solen i Løven

Du er livlig og viljestærk, og du holder af at være centrum for opmærksomheden. Andre mennesker kan lide dig, fordi du grundlæggende er varm og kærlig. Du arbejder hårdt for at få din vilje i forholdet til andre. Du bør imidlertid passe på ikke at føre dette træk for langt, for det kan drive mennesker bort, som ellers kunne blive dine venner. Du er stolt og anser dig selv for betydningsfuld. Det positive ved dette er, at du kvier dig ved at kompromittere dig selv.

Når du bliver ældre, vil du gerne være et menneske af en vis betydning og, om muligt, en leder. Allerede som ung vil du spille denne rolle når som helst, der er mulighed for det, og det vil formentlig fungere fint, for du ønsker også at være din lederpost værdig.

Annoncering
til top

Solen i 12. hus

Som det sky menneske du er, foretrækker du at holde dig i baggrunden, så vidt dette er muligt; faktisk kan du godt lide at gemme dig.

Du har større medfølelse med andre mennesker end de fleste andre unge. Du elsker mysterier og hemmeligheder, forestillinger og fantasier.

Måske havde du en ekstremt smertefuld oplevelse som barn. Er dette tilfældet, så tænker du måske, at det var en straf på grund af noget, du havde gjort, og du er muligvis bange for, at det skal ske igen. Men det, der skete, var faktisk et uheld, som ingen kan klandres for. Du er ikke et dårligt menneske, og der er ingen grund til, at det skal ske igen.

Når du bliver voksen, vil du muligvis opnå en usædvanlig grad af indsigt i det overnaturlige.

Dette at stille sig op foran et publikum vil sikkert aldrig blive nemt for dig, selvom du godt kan lære at gøre det, hvis du virkelig ønsker det.

til top

Månen i Vædderen

Du er særdeles livlig og ganske modig, selvom andre måske ikke indser dette, før de har gjort dig vred. Du er også ret uafhængig, og du er ligeglad med, om andre er enige med dig.

Når dine følelser bliver vakt, er du impulsiv og uforsigtig. Men når du falder til ro, glemmer du meget hurtigt din vrede og bærer ikke nag. Efterhånden som du bliver ældre, bliver du nok nødt til at lære lidt større selvbeherskelse.

til top

Månen i 8. hus

Dine følelser er meget stærke, og dit stemningsleje gennemgår jævnligt cykliske ændringer, således at du bestandigt gror og udvikler dig indvendigt.

Men du er tilbøjelig til at holde dine følelser for dig selv, også når du burde drøfte dem med en anden. Det er ikke godt at lægge låg på sine vrede følelser.

Kvinder vil være meget vigtige for forandringerne i dit liv, og du vil muligvis "arve" noget fra en kvinde.

Du må lære at håndtere penge og ejendom omhyggeligt, for du vil sandsynligvis komme til at forvalte andre menneskers ejendele.

Du elsker alt mystisk, såsom detektivhistorier og kriminalromaner.

til top

Venus i Løven

Du holder af mennesker, og mennesker holder også af dig. Du er meget loyal over for dine venner. Du har en stærk sans for ret og rimelighed, som du insisterer på i alle forhold. For din kærlighed at blandet kraftigt sammen med stolthed.

En anden side af dette aspekt er, at du kan finde venner, som ser godt ud på en eller anden måde. Men pas på at du ikke overser dem, der er lige så meget værd, men ikke så kendte.

I forholdet til andre må du lære at indgå kompromis i forhold til andre menneskers følelser. Du kan ikke altid få din vilje, og når du bliver ældre, vil du forstå det positive aspekt ved at give og tage. Din grundlæggende varme og venlighed vil altid gøre dig vellidt.

til top

Venus i 12. hus

Du er sandsynligvis ret sky og reserveret med hensyn til at vise dine kærlige følelser. Det betyder ikke, at du er ukærlig, for du kan være ganske venlig og hengiven over for andre, hvis du stoler på dem. Men generthed kan afholde dig fra mange gavnlige relationer, fordi du ikke er i stand til at lære andre at kende, som er lige så generte som du selv. Og de er måske de eneste, som virkelig forstår din sensitivitet. Prøv at være lidt mere udadvendt, så du kan komme til at indlede venskaber med mennesker, som du tiltrækkes af.

Positivt set betyder denne placering, at du kan være meget givende over for de mennesker, som du holder af. Til tider kan du endda give efter på tidspunkter, hvor du burde forsvare dine egne holdninger, blot for at bevare et venskab.

Annoncering
til top

Mars i Jomfruen

Du er omhyggelig med, hvad du foretager dig, for du føler, at hver eneste handling bør overvejes nøje, og hvert eneste skridt bør have et formål.

Du vil ret hurtigt lære at udføre de opgaver, som skal udføres, før du kaster dig ud i aktiviteter, som du nyder. Og du vil kræve, at andre gør det samme, for du bryder dig ikke om uansvarlighed, hverken hos andre eller hos dig selv.

Men prøv på ikke at være alt for kritisk over for andre. Prøv at være mere tolerant over for deres måder at gøre tingene på og vær ikke så sikker på, at din opfattelse af, hvad der er perfekt, er den eneste mulige. Andre kan have deres egen måde at yde en indsats på, ligesom du har din.

til top

Mars i 1. hus

Du er meget energisk og selvhævdende, og du står aldrig af under en konflikt. Faktisk kan du endda opsøge konflikter, hvor der ingen er. Vær på vagt over for denne tendens, for mennesker vil sandsynligvis afsky dig for det.

Hvis du befinder dig i en lederposition, hvilket meget vel kan ske, vil du forestå ledelsen meget energisk.

Du er ganske impulsiv og ekstremt rastløs. Men hvis du skal arbejde meget hårdt med noget, som kræver en stor portion fysisk energi, nyder du det.

Lær at give dig tid til at forstå andre menneskers synspunkter. Du er tilbøjelig til kun at have blik for dine egne og blive vred, hvis nogen udfordrer din overbevisning.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Out of Body 9708 [Adb] (mand)
født den 9. august 1944 lokaltid: 8:24
i Mexico MO, USA U.T.: 13:24
91w53, 39n10 sid. tid: 04:28:07

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Løve 16°48'03 i hus 12 direkte
Måne Vædder 26°29'30 i hus 8 direkte
Merkur Jomfru 14°09'14 i hus 1 direkte
Venus Løve 28°46'37 i hus 12 direkte
Mars Jomfru 17°37'39 i hus 1 direkte
Jupiter Jomfru 3°01'46 i hus 12 direkte
Saturn Krebs 6°12'01 i hus 10 direkte
Uranus Tvilling 12°28'03 i hus 10 direkte
Neptun Vægt 2°19'45 i hus 1 direkte
Pluto Løve 8°35'54 i hus 11 direkte
Sand Måneknude Krebs 27°33'00 i hus 11 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 11°32'06
2.Hus Vægt 6°11'53
3.Hus Skorpion 5°36'09
Imum Coeli Skytte 8°44'56
5.Hus Stenbuk 12°37'26
6.Hus Vandbærer 13°57'24
Descendant Fisk 11°32'06
8.Hus Vædder 6°11'53
9.Hus Tyr 5°36'09
Medium Coeli Tvilling 8°44'56
11.Hus Krebs 12°37'26
12.Hus Løve 13°57'24

Større aspekter
Sol Sekstil Uranus 4°20
Måne Trigon Venus 2°17
Måne Trigon Jupiter 6°32
Merkur Konjunktion Mars 3°28
Merkur Kvadrat Uranus 1°41
Merkur Konjunktion Ascendant 2°37
Merkur Kvadrat Medium Coeli 5°24
Venus Konjunktion Jupiter 4°15
Mars Kvadrat Uranus 5°10
Jupiter Sekstil Saturn 3°10
Jupiter Kvadrat Medium Coeli 5°43
Saturn Kvadrat Neptun 3°52
Saturn Sekstil Ascendant 5°20
Uranus Sekstil Pluto 3°52
Uranus Kvadrat Ascendant 0°56
Uranus Konjunktion Medium Coeli 3°43
Pluto Sekstil Medium Coeli 0°09
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt