•    
  Actuele planetaire posities
  20-feb-2018, 08:22 UT/GMT
  Zon138'30"10s53
  Maan240'33"4n44
  Mercurius358'17"11s45
  Venus1144'12"8s30
  Mars155'36"22s12
  Jupiter2246'58"17s21
  Saturnus638'13"22s24
  Uranus2533'41"9n23
  Neptunus1328'16"7s20
  Pluto2023'50"21s31
  Ware Knoop1451'19"r16n23
  Cheiron2645' 6"1n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf februari 2018
voor Steve Reich [Adb], geboren op 3 oktober 1936
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat u niet bijzonder veel geloof hecht aan onzichtbare werkelijkheidsniveaus is het mogelijk dat bepaalde ervaringen waarmee u in het komende jaar wordt geconfronteerd u soms een onbehagelijk gevoel zullen geven. De oorzaak is dat uw identiteitsgevoel en behoefte aan zelfexpressie waarschijnlijk worden benadrukt, en dat kan een grote uitdaging vormen als u doorgaans overdreven voorzichtig bent geweest in uw manier van leven. Creatieve inspiratie en de behoefte om iets bijzonders tot expressie [...]

Vechten tegen grenzen

Saturnus vierkant Zon: Begin maart 2018 tot begin januari 2019

[..] Gelijktijdig ontdekt u waarschijnlijk nieuwe voorraden kracht en doorzettingsvermogen, en bent u vastbesloten om niet alleen te bewijzen dat u uw last aankunt maar dat u die ook in iets constructiefs kunt veranderen. U maakt een proces door als ijzer dat gestaald [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Maak u geen zorgen als uw visie op het moment een beetje aan de sombere kant is, ook al zijn anderen zich niet bewust van de diepe absurditeit van het leven, u bent dat wél. U zult in de komende maanden misschien met een paar harde uitdagingen worden [...]

Zich zwak voelen

Neptunus conjunct Saturnus: Midden april 2018 tot begin februari 2021

[..] Het enige wat er is gebeurd, is dat u hebt ontdekt dat u net als anderen menselijk bent en door het leven gekwetst kunt worden, en u zult misschien ook moeten erkennen dat pogingen om macht uit te oefenen over anderen nooit een erg bevredigende manier vormen om een [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Een gevoel van vervulling

prog. Maan conjunct Maan: Begin januari 2019 tot eind februari 2019

In deze periode kunt u intense voldoening en een gevoel van vervulling ervaren. Deze gevoelens hoeven niet per se het gevolg te zijn van externe gebeurtenissen, aangezien u op een dieper niveau tot rijping komt en meer begrip krijgt voor uw behoeften en aard. Het is [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Een tijd van evenwichtigheid

Jupiter driehoek Saturnus: Midden december 2017 tot midden september 2018

Intuïtie en een vermogen tot realisme en discipline werken momenteel waarschijnlijk harmonieus samen, en u bent vermoedelijk in staat om effectieve plannen te maken en om met bijzonder veel energie en volharding naar uw doelen toe te werken. Het is een uitstekende [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Een ander wereldbeeld

Pluto conjunct prog. Mercurius: Midden februari 2015 tot midden februari 2023

[..] Op het moment hebt u waarschijnlijk een sterk verlangen om u bezig te houden met gezondheid, milieuvragen en dienstbaarheid aan anderen, en u voelt zich misschien aangetrokken tot een nieuw pad dat uw hart raakt en uw geest stimuleert. Momenteel kunt u uw visie [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Nieuwe mogelijkheden

Jupiter conjunct Jupiter: Een komende transit, vanaf midden januari 2019 tot midden oktober 2019

[..] U zult waarschijnlijk kansen krijgen die uiteindelijk nieuwe mogelijkheden bieden om dieper inzicht te krijgen in de mysteries van de verborgen kanten van het leven en de menselijke natuur. Maar de resultaten zullen vermoedelijk niet meteen zichtbaar zijn, en als [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Een uitdaging aan uw identiteitsbesef

Chiron vierkant prog. Zon: Begin juni 2017 tot begin maart 2021

[..] U kunt daardoor meer tegenwerking oproepen en uiteindelijk vernederd en verslagen worden. Probeer een meer objectieve en filosofische kijk op uzelf en het leven te krijgen. Een gekrenkte en overgevoelige houding zal momenteel waarschijnlijk niet [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst