•    
  Planetpositioner
  22-Maj-2018, 12:44 UT/GMT
  Sol122'57"20n26
  Måne69'45"11n27
  Merkur1514'59"14n45
  Venus333'49"25n03
  Mars221'15"21s54
  Jupiter1640' 5"r15s37
  Saturn813'41"r22s18
  Uranus021'36"11n06
  Neptun1617'16"6s17
  Pluto214'36"r21s32
  Sand Månek.824'11"r18n10
  Chiron137' 0"3n49
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Kimberly Quinn [Adb], født 15 Oktober 1960
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Kimberlys fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Kimberly med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Kimberlys største vanskelighed kan meget vel være en for stor afhængighed af kærlighed og anerkendelse. Hendes meget følsomme og intuitive sind registrerer tydeligt, hvordan andre opfatter hende, også når de prøver at holde det skjult. Som følge heraf må forældre og familie

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Kimberlys indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Frustrationer kan føre til voldsomme protester, og alt, hvad der fanger hendes interesse, vil opsluge hende fuldstændigt ­ dog kun for en tid, for når der viser sig noget endnu mere spændende, vil den gamle interesse blive glemt, som om den aldrig havde været der. Hun opfatter [...]

Kimberly opfatter alting, hun selv medregnet, i rammer af storslåede og stærkt dramatiske forestillinger. Hendes fantasi er uafbrudt i aktivitet, og ved hjælp af den tilfører hun hverdagslivet en ophøjet vision af en spændende verden, hvor mere altid er bedre. Hun kan [...]

Skjulte træk

[..] Men prisen for at ville være noget for sig selv er isolation fra andre, og sommetider kan hun derfor lide af ensomhedsfølelse og tvivl på sig selv. Hun har også et langt større behov for materiel stabilitet og struktur, end hun selv er i stand til at indse. Hendes ligegyldighed [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Dog er hendes hengivenhed over for forældrene og familien naturligvis ikke betinget af, om hun keder sig eller ej, og hendes primære tilknytninger går dybt. Men forældrene vil finde deres liv sammen med hende lettere, hvis hvis de forstår og responderer på hendes behov for [...]

[..] I så fald vil datteren opfange hendes frustration og opleve hendes nervøsitet som sin egen. Hvis en sådan situation udarter, vil datteren kunne udvikle en frygt for selv at stifte familie på grund af moderens ulykkelighed. Kimberly ønsker ikke at begrænse sin mor, men vil [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt