•    
  Planetpositioner
  20-Jan-2018, 01:52 UT/GMT
  Sol2956'44"20s10
  Måne245'27"12s00
  Merkur1226'37"23s28
  Venus231'19"20s40
  Mars261' 3"18s31
  Jupiter1949'48"16s39
  Saturn334' 4"22s30
  Uranus2442' 9"9n03
  Neptun1223'59"7s45
  Pluto1925'38"21s37
  Sand Månek.1454'56"16n21
  Chiron2514'56"1n23
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Joe Kerwin [Adb], født 19 Februar 1932
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Fiskene, Månen i Løven *Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 6. hus *Neptun i konjunktion med Ascendanten *Saturn i 5. hus *Solen i 6. hus *Solen i opposition til Ascendanten *Venus i 8. hus *Månen i 11. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 19 Februar 1932 kl. 17:49 i Oak Park IL, Alaska.

Dit soltegn er Fisk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Jomfru, og din Måne står i Løve.

I tilfælde af at du undrer dig over, hvorfor du bliver kaldt for en Fisk i denne rapport: Hvis du var blevet født 3 ur 21 minutter tidligere, ville du være det foregående tegn Vandbærer. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra et tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Fiskene, Månen i Løven

Denne astrologiske kombination tyder på et menneske, som vil blive skuffet livet igennem i sin søgen efter det uopnåelige. Du savner en grundlæggende indre harmoni. Din individualitet er tilbagetrukken og følsom og kan ikke støtte din mere magtfulde ydre personligheds ønsker og aktiviteter. Det romantiske, ejendommelige og mystiske får ofte dit utilfredsstillede begær til at falde til ro. Du gør udadtil et stort nummer ud af at virke som et ambitiøst, dynamisk og selvbehersket menneske. Men indvendigt forbliver du modtagelig over for vibrationerne i hver eneste ydre påvirkning, som du villigt lukker ind i dit sensitive system. Som helhed er du i besiddelse af en gavmild natur, ægte varme og sympati. Du savner en vis praktisk sans, hvilket kan være grunden til, at du ikke er i stand til at bedømme dine aktiviteter ordentligt. Nøglen til et mere harmonisk selv ligger i at begrænse dig til situationer, som du vil være i stand til at håndtere på en måde, som er tilfredsstillende for dig selv. Du forhindrer blot din egen lykke ved at kaste dig ud i situationer, som er en prøvelse for din sensitive, indvendigt tilbagetrukne individualitet.

til top

Ascendanten står i Jomfruen, Merkur i 6. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Jomfruen op i horisonten. Dets hersker, Merkur, er placeret i 6. hus.

Dette tyder på, at du gennem hele livet vil indtage en reserveret, stille, analytisk, kritisk og modtagelig indstilling.

Selvom du ikke er et menneske med meget store ambitioner, så besidder du evnen til at være vedholdende og udfolde ægte snilde.

En vis selviskhed kan bemærkes. Men hvis du er i stand til at imødegå dette træk ved hjælp af din medfødte hjælpsomme og forstående indstilling og bruge dine positive egenskaber til at løse andre menneskers problemer, så vil du kunne leve op til dine højeste spirituelle forpligtelser, og din bevidsthed og opfattelsesevne vil blive udvidet.

Du er ikke bange for at tage fat, men du holder af at foretage dig ting, hvor du bruger dine intellektuelle resurser frem for de mere mekaniske. Der optræder en vis uafhængighed, men lad være med at presse for hårdt på i så henseende, for Jomfruens naturlige miljø er et, hvor personen bliver styret af en magtfuld autoritet, og hvor de vigtigste beslutninger helst skal træffes af andre.

Du er meget opmærksom på detaljer, og dette gør dig til en god arbejdskraft, især i jobs, som kræver stor præcision og iagttagelsesevne. Du ønsker rene linjer, og selvom du ikke har noget imod at omgås andre, så er der noget, du absolut ikke bryder dig om: bestandig indtrængen i dit privatliv. Forretninger og praktiske gøremål bør være meget vigtige i dit liv. Selvom du selvfølgelig ikke skal rådes til at gå imod dine medfødte egenskaber, som gør dig en smule reserveret, kan det dog anbefales, at du, når du er forelsket, giver dig selv lov til at slappe af og være lydhør over for partneren, således at du bliver i stand til at gengælde noget af den kærlighed, som du modtager.

Du kan befinde dig i mange situationer i livet, hvor du vil fungere som rådgiver og vejleder; benyt disse situationer til at udfolde dine kreative evner.

Du er en aktiv og energisk arbejdskraft, selvom du har vanskeligt ved at udfolde dine største potentialer. Selvom du har lederevner, kan skæbnen have anbragt dig i en underordnet rolle. Din intelligens er egnet til kemi, skribentvirksomhed og analytisk arbejde. Men du bør passe godt på dit helbred og undgå at blive udmattet af dine arbejdsmæssige forpligtelser.

Du er tilbøjelig til at blive besat af detaljer og bør derfor huske at kigge på det overordnede billede nu og da. Du er tilbøjelig til nemt at blive fysisk påvirket af omgivelserne.

til top

Neptun i konjunktion med Ascendanten

Neptuns konjunktion med Ascendanten viser, at du er meget sensitiv og måske har overnaturlige evner. Dit greb om virkelighedens verden er løst; du har brug for at få et bedre tag i den.

Du er så psykisk følsom over for de uretfærdigheder, som du iagttager i samfundet, at disse nemt kan gøre dig syg. Fordi dine omgivelser har så stærk en indvirkning på dig, bør du forsøge at yde en eller anden indsats for at mindske din ængstelse over at lade disse negative vilkår eksistere.

Du nærer sympati med de undertrykte, føler forståelse for de følelsesmæssigt forstyrrede og tilgiver dem, der synes uden skyld i deres krænkelser mod samfundet.

Du bliver nemt forvirret over vilkår, som du ikke har magt til at gøre noget ved; og din følelse af skyld og fejltagelse kan få dig til at trække dig ind i en verden, der er sikret imod ansvar.

Du bør omgås nogle mennesker, som har begge ben på jorden, for at kompensere for dit eget retningsløse, bestandigt skiftende temperament. Der er stor brug for din medfølende forståelse, og du har ikke ret til at afvise nogen, som rækker hånden ud efter hjælp.

til top

Saturn i 5. hus

Saturn stod i dit 5. hus ved fødslen. Omstændighederne kan tvinge dig til at optræde mere ydmygt og tålmodigt i forbindelse med kærlighed og i reaktionen på de forhindringer, som vil opstå mellem dig og din elskede.

Det er muligt, at disse forhindringer, såfremt du ikke er i stand til at styre dit temperament ordentligt, kan fremkalde en reaktion hos dig, som er barsk og streng. Du bør betragte disse ting i lyset af et spirituelt årsags- virkningsforhold.

Det må tilrådes, at du udviser stor forsigtighed i forbindelse med forretningsmæssige spekulationseventyr og ikke involverer dig i aktiviteter, som indebærer en større risiko.

Du bør bestræbe dig på at engagere dig i meget forskelligartede, menneskelige kærlighedsoplevelser, så din evne til at kommunikere bliver forbedret. Du bør være oprigtig over for dig selv. I det skjulte nærer du et ønske om at blive engageret i menneskelige relationer, men du har tilsyneladende mistet evnen til at forholde dig til andre. Lidt større åbenhed og tillid til dem, du holder af, kunne være en god kurs at følge.

til top

Solen i 6. hus

Solen stod i dit 6. hus ved fødslen. Denne placering tyder på, at du i alle aktiviteter kan blive pålagt visse ting af omgivelserne. Din generelle orientering i tilværelsen vil handle om at udrette noget ved at opfylde dine erhvervsmæssige forpligtelser. I helbredsmæssig henseende er denne astrologiske placering ikke ideel, eftersom Solens livgivende energi her har mindre magt og nu og da giver dig en oplevelse af at mangle fysisk styrke. Du er imidlertid tilbøjelig til at passe godt på dit helbred. I omgangen med arbejdskolleger og underordnede vil du udvise en værdig, stærk, men gavmild indstilling.

Du vil arbejde med en veludviklet stolthed i alt, hvad du foretager dig.

til top

Solen i opposition til Ascendanten

Solens opposition til Ascendanten viser, at du nemt lader dig imponere af mennesker, som du møder, og håber, at de vil blive tilsvarende imponerede af dig. Du tiltrækker magtfulde personer med et stærkt ego, som altid vil forsøge at dominere dig. Uden at være klar over det viser du, at du tvivler på din egen betydning i håbet om, at andre vil bekræfte dig.

Før du giver udtryk for din egen mening, forsøger du altid at sætte dig i andre menneskers sted. Dette kan afgjort være en fordel, hvis du vil ind i forretningsverdenen eller i et rådgivende erhverv, for du vil give dine klienter indtryk af, at de er de vigtigste mennesker i verden.

til top

Venus i 8. hus

Venus stod i dit 8. hus ved fødslen. Dette er en gunstig placering med hensyn til muligheden for økonomisk gevinst via en forretning, der er ejet af din ægtefælle eller af samarbejdspartnere.

Rent psykologisk vil du opleve mange harmoniske situationer i forbindelse med dine seksuelle forhold.

Hvis din indre vækst er af en sådan art, at din vitale energi er rettet mod spirituelle frem for materielle glæder, så vil du opnå tilfredsstillelse og lykke ved at forske i livets og dødens mysterier.

Du burde få nogle glimrende muligheder for økonomisk og social fremgang omkring midten af livet, eller når du omsider stabiliserer din tilværelse i et ægteskab eller anden form for nært forhold.

til top

Månen i 11. hus

Månen stod i dit 11. hus ved fødslen. Du burde være et menneske med mange venner og bekendte, stammende både fra dine hjemlige cirkler og uden for disse. Du er et menneske, som kan være venner med folk fra de højeste lag i samfundet såvel som med personer, der har en meget lav samfundsmæssig status.

Denne placering kan også øge dine muligheder for at få et tilfredsstillende familieliv og nogle meget sympatiske hjemlige omgivelser med mulighed for en ubesværet omgang med andre mennesker.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Joe Kerwin [Adb] (mand)
født den 19. februar 1932 lokaltid: 17:49
i Oak Park IL, USA U.T.: 23:49
87w47, 41n53 sid. tid: 03:52:45

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Fisk 0°08'26 i hus 6 direkte
Måne Løve 2°19'01 i hus 11 direkte
Merkur Vandbærer 24°34'39 i hus 6 direkte
Venus Vædder 8°43'52 i hus 8 direkte
Mars Vandbærer 25°57'35 i hus 6 direkte
Jupiter Løve 16°02'03 i hus 12 retrograd
Saturn Stenbuk 29°33'40 i hus 5 direkte
Uranus Vædder 16°44'19 i hus 8 direkte
Neptun Jomfru 6°47'37 i hus 1 retrograd
Pluto Krebs 20°18'53 i hus 11 retrograd
Sand Måneknude Fisk 26°22'09 i hus 7 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 5°06'54
2.Hus Jomfru 28°25'49
3.Hus Vægt 26°58'28
Imum Coeli Skytte 0°21'19
5.Hus Stenbuk 5°18'07
6.Hus Vandbærer 7°22'30
Descendant Fisk 5°06'54
8.Hus Fisk 28°25'49
9.Hus Vædder 26°58'28
Medium Coeli Tvilling 0°21'19
11.Hus Krebs 5°18'07
12.Hus Løve 7°22'30

Større aspekter
Sol Kvinkuns Måne 2°11
Sol Konjunktion Merkur 5°34
Sol Konjunktion Mars 4°11
Sol Opposition Neptun 6°39
Sol Opposition Ascendant 4°58
Måne Trigon Venus 6°25
Måne Opposition Saturn 2°45
Merkur Konjunktion Mars 1°23
Venus Kvinkuns Neptun 1°56
Jupiter Trigon Uranus 0°42
Uranus Kvadrat Pluto 3°35
Neptun Konjunktion Ascendant 1°41
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt