•    
  Planetpositioner
  20-Feb-2018, 18:40 UT/GMT
  Sol24'28"10s44
  Måne2942'25"6n36
  Merkur445'59"11s26
  Venus1216'23"8s18
  Mars1521' 2"22s14
  Jupiter2248'17"17s21
  Saturn640'22"22s24
  Uranus2534'41"9n23
  Neptun1329'13"7s20
  Pluto2024'31"21s31
  Sand Månek.1450'23"r16n23
  Chiron2646'31"1n54
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Joe Kerwin [Adb], født 19 Februar 1932
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Jomfruen *Solen i Fiskene *Solen i 6. hus *Solen i opposition til Ascendanten *Månen i Løven *Månen i 11. hus *Venus i Vædderen *Venus i 8. hus *Mars i Vandbæreren *Mars i 6. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 19 Februar 1932 kl. 17:49 i Oak Park IL, Alaska.

Dit soltegn er Fisk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Jomfru, og din Måne står i Løve.

I det tilfælde, at du undrer dig over, at du bliver kaldt Fisk i denne rapport: Hvis du var blevet født 3 ur 21 minutter tidligere, ville din Sol have stået i det foregående tegn Vandbærer. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra det ene tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

til top

Ascendanten i Jomfruen

Du er muligvis noget sky og ikke videre selvhævdende over for andre. Faktisk er du en mild, net og ordentlig person, som er ganske sympatisk. Dit eneste problem kan ligge i, at du er perfektionist, og at du kræver, at andre lever op til de samme høje normer, som du opstiller for dig selv. Du er hurtig til at påpege menneskers fejl, men du bør lære at være lidt mere taktfuld.

Du er ganske praktisk indstillet, og du bryder dig ikke om at spilde tid på upraktiske forehavender. Men i forbindelse med fremstilling af en eller anden form for genstande har du en glimrende smag, om end den er meget beskeden, og du kan lide, at alt er både yndefuldt og praktisk.

Du tror på værdien af at arbejde og har det bedst, når du er engageret i et eller andet projekt. Denne holdning vil blive forstærket, efterhånden som du bliver ældre.

til top

Solen i Fiskene

Du er et meget sensitiv og følsomt menneske, som hurtigt fornemmer stemninger og følelser hos andre mennesker og gør dem til dine egne. Dette træk gør det meget nemt for andre at komme til at såre dig følelsesmæssigt. Fordi du ejer evnen til at sætte dig i en andens sted, har du en usædvanlig god fornemmelse af andre menneskers behov. Når der er mulighed for det, forsøger du at hjælpe andre, fordi det også betyder, at du får det godt med dig selv.

Du holder meget ofte af at fortrække ind i din egen private fantasiverden og tænke på ting, som udelukkende betyder noget for dig. Men lad være med at tilbringe så meget tid derinde, at du mister fornemmelsen af, hvad der foregår ude i virkeligheden.

Du er muligvis lidt sky, fordi du føler, at du må kunne stole på mennesker, før du for alvor åbner dig for dem. Men selvom du er sky, så har du brug for andre, for uden dem føler du dig ensom, selv i din egen private verden.

Annoncering
til top

Solen i 6. hus

Du er en smule sky, og du foretrækker at arbejde i stilhed ude på sidelinjen. Men alt hvad du gør, ønsker du at gøre virkelig godt. Du har nogle høje normer og ønsker, at alt dit arbejde skal være næsten så perfekt som muligt.

Måske har du svært ved at forsvare dig over for aggressive personer. Men hvis ikke du lærer dette, kan de forsøge at styre dit liv. Du har brug for større selvtillid og en mindre grad af selvkritik.

Du er meget optaget af langtrækkende mål og mere disciplineret end de fleste andre på din alder med hensyn til at fastholde disse mål.

til top

Solen i opposition til Ascendanten

Du har et stort behov for at omgås intimt med andre mennesker. Mange med dette aspekt kan lide at indlede et skænderi og endda ende i klammeri, som om de udelukkende er i stand til at finde sig selv ved hjælp af konflikter med andre. Du bør vælge at kappes med andre på en mindre voldsom måde og alligevel lære dig selv at kende ud fra, hvordan du klarer dig over for andre.

Det er dog mere sandsynligt, at du vil foretrække at arbejde tæt sammen med et andet menneske i et partnerskab. Eftersom du udtrykker dig klarere, når du er sammen med andre, er du ualmindeligt social.

til top

Månen i Løven

Du anser dig selv for betydningsfuld og ønsker at foretage dig ting, som gør andre mennesker stolte af dig. Men først og fremmest skal du selv føle stolthed.

I en gruppe vil du på enhver måde forsøge at være den, der bliver lagt mærke til. Du tager dine egne følelser meget alvorligt og er tilbøjelig til at betone eller overdrive dem, når du taler med andre.

Frem for alt har du behov for at være dig selv, og du har ikke nemt ved at optræde sådan, som andre ønsker det.

Du er følelsesmæssigt meget varm, og hvis du kan lide et menneske, lader du vedkommende det vide. Men du har også selv behov for kærlighed og hengivenhed og frem for alt bekræftelse. Jo bedre du har det med dig selv, desto mindre behov har du for at prale.

til top

Månen i 11. hus

Du har et stærkt behov for venner, som støtter dig i alt, hvad du foretager dig, og som gør dig bedre tilpas ved dig selv.

Dit humør vil have en stærk indflydelse på forløbet af dine venskaber. Men pas på ikke at optræde inkonsekvent over for dine venner og gøre dem forvirrede med hensyn til dine følelser for dem.

De mål, du sætter dig i livet, vil være stærkt påvirkede af de holdninger, du lærer som ung. Pas på at du ikke låses alt for fast i dine holdninger, for det kan forhindre dig i at udnytte dine forskellige muligheder, når du bliver ældre.

til top

Venus i Vædderen

Du er meget kærlig over for andre, men du hader at være bundet af nogen. Du er hverken genert eller reserveret, men udtrykker frit dine kærlige følelser, og du har brug for at være fri til at elske, hvem du måtte vælge. Du er uvillig til at bøje af for din partner, fordi du altid ønsker tingene på din måde. Dette kan blive et problem i dine venskaber. Men nu er tiden inde til, at du kan lære at give og at indgå kompromis med venner, familiemedlemmer og andre mennesker.

Mennesker vil som regel kunne lide dig, fordi du er dig selv, ikke fordi du er charmerende. Du ved, hvad du ønsker, og du er villig til at gå efter det.

Annoncering
til top

Venus i 8. hus

Du nyder dine sanser, og du ønsker at opleve verden så levende og totalt som muligt. Du synes at lede efter de skjulte sider af tilværelsen, som fuldstændig vil kunne forvandle dit liv. Ofte vil du lede efter disse sider sammen med en anden, og det vil være intenst og meget følelsesladet.

Pas på at du ikke bliver for besiddende over for dine venner. Og du bør heller ikke vælge dine venner efter den gavn, du vil kunne få af deres venskab.

Som ung bør du begynde at tage vare på dit helbred ved ikke at spise eller drikke for meget og ved at få masser af fysisk motion.

til top

Mars i Vandbæreren

I stedet for at arbejde efter et fastlagt mønster ønsker du at finde din egen måde at gøre tingene på, som du håber vil være bedre. Som følge heraf er du ganske opfindsom og original.

Efterhånden som du bliver ældre, vil du blive optaget af det, der er godt for samfundet i bredere forstand. Du er fuldstændig i stand til at rette din indsats imod nogle mål, som ikke vil gavne dig personligt, men som vil gavne andre. Selv som ung vil du hade autoriteter.

Hvis du er overbevist om betydningen af en sag, arbejder du bedre i en gruppe end alene.

til top

Mars i 6. hus

Du nyder hårdt arbejde, så længe du selv kan styre din måde at udføre det på. Du er ret disciplineret i dine arbejdsvaner, og du bryder dig ikke om at arbejde sammen med mennesker, som er mindre disciplinerede end dig. Men hvis du respekterer de personer, der har en ledelsesfunktion i forhold til dig, når de har vist, at de ved mere end du og kan lære dig noget, så kan du blive en glimrende ansat. Når du bliver ældre, vil din arbejdstrang dog kunne udfoldes mere ubesværet, hvis du arbejder som selvstændig.

Når du arbejder sammen med andre, især hvis du er leder, bør du forsøge ikke at være for kritisk. Men med denne placering er det også meget vigtigt, at du lærer at give ærligt udtryk for din vrede.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Joe Kerwin [Adb] (mand)
født den 19. februar 1932 lokaltid: 17:49
i Oak Park IL, USA U.T.: 23:49
87w47, 41n53 sid. tid: 03:52:45

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Fisk 0°08'26 i hus 6 direkte
Måne Løve 2°19'01 i hus 11 direkte
Merkur Vandbærer 24°34'39 i hus 6 direkte
Venus Vædder 8°43'52 i hus 8 direkte
Mars Vandbærer 25°57'35 i hus 6 direkte
Jupiter Løve 16°02'03 i hus 12 retrograd
Saturn Stenbuk 29°33'40 i hus 5 direkte
Uranus Vædder 16°44'19 i hus 8 direkte
Neptun Jomfru 6°47'37 i hus 1 retrograd
Pluto Krebs 20°18'53 i hus 11 retrograd
Sand Måneknude Fisk 26°22'09 i hus 7 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Jomfru 5°06'54
2.Hus Jomfru 28°25'49
3.Hus Vægt 26°58'28
Imum Coeli Skytte 0°21'19
5.Hus Stenbuk 5°18'07
6.Hus Vandbærer 7°22'30
Descendant Fisk 5°06'54
8.Hus Fisk 28°25'49
9.Hus Vædder 26°58'28
Medium Coeli Tvilling 0°21'19
11.Hus Krebs 5°18'07
12.Hus Løve 7°22'30

Større aspekter
Sol Kvinkuns Måne 2°11
Sol Konjunktion Merkur 5°34
Sol Konjunktion Mars 4°11
Sol Opposition Neptun 6°39
Sol Opposition Ascendant 4°58
Sol Kvadrat Medium Coeli 0°13
Måne Trigon Venus 6°25
Måne Opposition Saturn 2°45
Måne Sekstil Medium Coeli 1°58
Merkur Konjunktion Mars 1°23
Merkur Kvadrat Medium Coeli 5°47
Venus Kvinkuns Neptun 1°56
Mars Kvadrat Medium Coeli 4°24
Jupiter Trigon Uranus 0°42
Saturn Trigon Medium Coeli 0°48
Uranus Kvadrat Pluto 3°35
Neptun Konjunktion Ascendant 1°41
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt