•    
  Planetpositioner
  24-Feb-2018, 02:55 UT/GMT
  Sol526'31"9s31
  Måne1538'22"18n10
  Merkur111'34"8s49
  Venus1627' 4"6s40
  Mars1721' 4"22s29
  Jupiter2257'24"17s23
  Saturn656'37"22s23
  Uranus2542'43"9n26
  Neptun1336'45"7s17
  Pluto2029'51"21s30
  Sand Månek.1447'46"16n24
  Chiron2657'45"1n58
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Robert Allen Owens [Adb], født 13 September 1920
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Robert Allens fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Robert Allen med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Han prøver måske at undertrykke disse gennem intensive bestræbelser for at skabe ydre tryghed, såsom at overdrive lektielæsning og dagligdags rutiner eller ved at knytte sig stærkt til bestemte ejendele eller beklædningsgenstande. En sådan angst er ikke abnorm, men er et

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Robert Allens indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Andre mennesker er det vigtigste i hans tilværelse, og han vil strække sig vidt for at bevare en atmosfære af fortrolighed og nærhed. Han har heller intet ønske om at være midtpunkt, men vil sikkert befinde sig bedst ved at spille en rolle "bag kulisserne" ­ hjælpsom i det [...]

[..] Idet han er bange for at virke krævende, vil hans ængstelse let kunne komme til udtryk ved psykosomatiske symptomer i stedet for ved vrede eller gråd. Bag sådanne symptomer ligger det ubevidste håb, at hans hjælpeløshed vil få alle til at skifte mening, så alting alligevel [...]

Skjulte træk

Robert Allen er imidlertid ikke helt den, han lader til at være. Han er meget mere ukuelig, hårdfør og selvcentreret, end han er i stand til eller ønsker at vise, og hans hemmelige behov for selvstændighed står i direkte modsætning til hans mere åbenlyse afhængighed af [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Idet han også har et stort behov for kommunikation og mentale udfordringer i sine forhold til andre, er det vigtigt, at forældrene taler frit med ham og så godt som muligt holder ham underrettet om, hvad der foregår i familien. Dette vil hjælpe ham til at føle sig tryg, [...]

[..] Naturligvis kan ingen forældre, uanset hvor hårdtarbejdende og ansvarsfulde de er, udvise klippefast konsistens alle døgnets fireogtyve timer, og der kan forekomme tidspunkter, hvor Robert Allens far føler sig alt andet end fast og pålidelig. Endvidere kan konflikter i familien [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt