•    
  Planetpositioner
  22-Apr-2018, 11:48 UT/GMT
  Sol218' 6"12n16
  Måne2651'19"19n33
  Merkur650' 4"0n53
  Venus2719' 5"20n01
  Mars1920'33"23s01
  Jupiter2023'39"r16s37
  Saturn97'59"r22s14
  Uranus2842'33"10n31
  Neptun1537'49"6s31
  Pluto2117'14"21s28
  Sand Månek.1114'13"r17n24
  Chiron016'30"3n15
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Jean Robert Thomazo [Adb], født 14 Januar 1904
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Stenbukken, Månen i Skytten *Ascendanten i Fiskene, Neptun i 4. hus *Jupiter i konjunktion med Ascendanten *Månen i 9. hus *Venus i 9. hus *Solen i 11. hus *Saturn i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 14 Januar 1904 kl. 10:00 i Dax,.

Dit soltegn er Stenbuk. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Fisk, og din Måne står i Skytte.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Stenbukken, Månen i Skytten

Denne astrologiske kombination er ikke helt harmonisk, men Stenbukkens beroligende indflydelse vil mildne Skyttens ubesindige og impulsive tendens.

Du er åbenhjertig, når det gælder dine meninger, og kan godt lide at fortælle andre, hvad du har lært. Du har afgjort også evner for forretningsmæssige og finansielle aktiviteter. Dit største mål er at opnå fuldkommenhed, og du koncentrerer energien om dette mål. Du har sans for at organisere, konservere og bevare og for at bruge ideer og materialer til praktiske formål. Måske forstår du intuitivt, at du er sårbar, og det hjælper med at udvikle din selvstændighed.

Du har en god sans for ære og pligt. I kærlighed er du pålidelig og i stand til at tøjle din ubesindighed.

til top

Ascendanten i Fiskene, Neptun i 4. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Fiskene op i horisonten. Dets hersker Neptun er placeret i 4. hus.

På grund af dette tegns tvetydige karakter vil dine oplevelser sædvanligvis synes at svinge mellem to ekstremer. Følelsesmæssigt kan du blive forbitret og forvirret, når din sjæl slides mellem to modsatrettede dragninger. Dit temperament er ikke desto mindre venligt og i stand til at påskønne de mest forfinede, følelsesmæssige oplevelser.

Du er tilbøjelig til at leve et indadvendt liv - reserveret og tilbagetrukkent. Det ville nok være klogt af dig at rette dit liv imod en beskæftigelse, hvor din kreativitet kan komme til fri udfoldelse.

Dit liv vil være fuldt af bevægelse og forandring, men dette vil ikke blive en kilde til irritation, for du har nemt ved at tilpasse dig forskellige situationer.

Inderst inde er du ekspansiv, lader dig lede af din intuition og dine følelser og har meget nemt ved at henfalde til opløftede eller deprimerede stemninger.

Du har en medfødt evne til at fornemme ting fra ukendte kilder, hvor forstanden ikke blander sig. Den slags evner bliver desværre sædvanligvis misforstået eller er meget lidt anvendelige i livet. Hvis du engagerer dig i kunst, er der imidlertid meget gode udsigter til succes som maler, musiker, forfatter eller digter.

Dit seksualliv vil være højst varieret og intenst. Når du forelsker dig, føler du det, som din personligheds grænser går i opløsning, og du bliver modtagelig for alt, der eksisterer.

Du har brug for en stærk hånd til at beskytte dig og føre dig ind i den praktiske verden. Generelt vil du have evner og talent for følgende: erhverv, som har at gøre med det okkulte eller mediumisme, religion, søfart, skuespil, psykometri, clairvoyance, maleri, poesi, mystik og spionage.

Annoncering
Neptun tyder på en livsafslutning, som er mærkelig og dunkel. I hverdagen vil du møde hindringer i udførelsen af dine gøremål; dette kan ikke undgås, og det er heller ikke nemt at forstå. Dine familieforhold er usædvanlige og enestående.

til top

Jupiter i konjunktion med Ascendanten

Med Jupiter i konjunktion med Ascendanten er du indbegrebet af optimisme. Du gør intet med måde, for du håber altid, at dine overdrivelser vil fungere bedst i det lange løb. Du er ambitiøs, men under imødekommelsen af dine ambitioner stræber du måske efter mere, end du har mulighed for at nå.

Du er generøs, venlig, sympatisk, velmenende og en nydelse for enhver, der søger et bidrag til en pengeindsamlingskampagne, eftersom du er så nem at bevæge. Du er for åben, når det gælder private eller fortrolige oplysninger. Prøv at være lidt mere konservativ og seriøs.

til top

Månen i 9. hus

Månen stod i dit 9. hus ved fødslen. Dit højere sind rummer evnen til på sagkyndig vis at reflektere over læresætningerne i den ophøjede kundskab, som du måtte modtage i løbet af dit liv. Du vil også være i stand til hurtigt at omstille dig til forskellige vilkår.

Du er begavet med en klog og opfindsom forestillingsevne og et sind, som er modtageligt over for idealer, højere tænkning og måske endda metafysiske emner.

Gennem hele livet vil du kunne løse mange kritiske situationer ved hjælp af din sindrige og opfindsomme tankegang, som indeholder et væld af nye, humanistiske planer og ideer.

til top

Venus i 9. hus

Venus stod i dit 9. hus ved fødslen. Dit sind forekommer meget tilpasningsvilligt, mildt, fredselskende og taktfuldt. Denne placering tyder på, at hemmeligheden bag din evne til at opnå en tilstand af harmoni og følelsesmæssig balance ligger i anvendelsen af dine højere mentale evner. Du er født med et udsøgt forfinet og kunstnerisk sind, som rummer en meget smuk påskønnelse af alt, som har med kultur at gøre. Din indstilling er venlig, sympatisk, mild og forstående, og du har en medfødt evne til at hjælpe andre mennesker.

Denne placering giver dig megen social omgang med intellektuelle personer og succes i så henseende.

Kun mindre handicaps vil påvirke dine intellektuelle resultater. Det værste, der kan ske, vil være, at du udvikler en overdrevent emsig, ubeslutsom natur, som aldrig synes at være tilfreds. Men du ejer evnen til at undgå disse psykologiske forhindringer.

til top

Solen i 11. hus

Solen stod i dit 11. hus ved fødslen.

Generelt er dette en gunstig placering. Gennem hele livet vil du blive støttet af mennesker, som indtager overordnede stillinger i verden. Efter livsmidten er der stor sandsynlighed for, at du vil opnå et godt omdømme og blive værdsat via dine forbindelser til fremtrædende personer. Skæbnen kan bibringe dig tilstrækkelig karakterstyrke og endda muligheder for at realisere dine ønsker til det yderste.

Åndeligt set virker du loyal, og du har en ligefrem og ærlig indstilling. Du er imidlertid meget bevidst om følelser af ophøjethed og værdighed.

Annoncering
til top

Saturn i 12. hus

Saturn stod i dit 12. hus ved fødslen. Denne planet kan medføre mange ubehagelige og irriterende hindringer i dit liv og kan øge din følelse af, at omgivelserne begrænser dig.

Din professionelle ære påvirker i høj grad dine følelser, og du er vældig godt tilfreds, når tingene går godt. Måske er skæbnen nødt til at lære dig at skelne tydeligere mellem virkelighed og fantasi.

Der gemmer sig nogle komplekser i dit ubevidste, og de kan ytre sig i dit sind som overfølsomhed, et ønske om at være alene og at gøre tingene selv, så ingen får at vide, hvordan du har det. Du får brug for en smule humor og selvtillid.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Jean Robert Thomazo [Adb] (mand)
født den 14. januar 1904 lokaltid: 10:00
i Dax, France U.T.: 10:04:12
1w03, 43n43 sid. tid: 17:29:50

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Stenbuk 22°49'56 i hus 11 direkte
Måne Skytte 16°42'35 i hus 9 direkte
Merkur Stenbuk 29°43'24 i hus 11 retrograd
Venus Skytte 10°54'19 i hus 9 direkte
Mars Vandbærer 25°52'52 i hus 12 direkte
Jupiter Fisk 20°01'35 i hus 1 direkte
Saturn Vandbærer 9°31'28 i hus 12 direkte
Uranus Skytte 27°22'44 i hus 10 direkte
Neptun Krebs 4°02'57 i hus 4 retrograd
Pluto Tvilling 19°05'58 i hus 3 retrograd
Sand Måneknude Vægt 0°13'03 i hus 7 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Fisk 16°03'43
2.Hus Tyr 2°46'56
3.Hus Tvilling 1°32'48
Imum Coeli Tvilling 23°04'23
5.Hus Krebs 13°24'35
6.Hus Løve 7°43'04
Descendant Jomfru 16°03'43
8.Hus Skorpion 2°46'56
9.Hus Skytte 1°32'48
Medium Coeli Skytte 23°04'23
11.Hus Stenbuk 13°24'35
12.Hus Vandbærer 7°43'04

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 6°53
Sol Sekstil Jupiter 2°48
Sol Sekstil Ascendant 6°46
Måne Konjunktion Venus 5°48
Måne Kvadrat Jupiter 3°19
Måne Sekstil Saturn 7°11
Måne Opposition Pluto 2°23
Måne Kvadrat Ascendant 0°39
Venus Sekstil Saturn 1°23
Venus Kvadrat Ascendant 5°09
Mars Sekstil Uranus 1°30
Jupiter Kvadrat Pluto 0°56
Jupiter Konjunktion Ascendant 3°58
Pluto Kvadrat Ascendant 3°02
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt