•    
  Actuele planetaire posities
  18-jan-2018, 11:10 UT/GMT
  Zon2818'13"20s30
  Maan1315' 9"16s42
  Mercurius105'53"23s28
  Venus029'40"21s04
  Mars251'15"18s16
  Jupiter1936'47"16s36
  Saturnus323'23"22s30
  Uranus2440'45"9n02
  Neptunus1221' 7"7s46
  Pluto1922'22"21s37
  Ware Knoop1454' 8"r16n22
  Cheiron2511'13"1n22
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Charles Prince [Adb], geboren op 13 januari 1950
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Charles' geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Charles al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Dingen als huiswerk maken, meehelpen in het huishouden en het leren omgaan met zakgeld kan Charles waarschijnlijk gemakkelijker aan dan veel andere kinderen, tenminste, zolang hem helder en duidelijk verteld wordt wat er van hem verwacht wordt, want hij is van nature erg [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Charles' innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Een kind dat van nature al een stelsel van normen en waarden heeft is vrij ongewoon, en veel volwassenen komen er hun hele leven niet aan toe om echt ethisch normbesef te ontwikkelen. Maar Charles is in ieder geval wel iemand die beschikt over een levensvisie en over idealen. Die laatste [...]

[..] Als hij groter wordt blijkt misschien wel dat hij op een vreemde manier afstand neemt, en allerlei kleine dingen, die bij andere kinderen een heftige emotionele respons oproepen, kunnen gewoon aan Charles voorbijgaan. Maar op andere ogenblikken kan hij hevig van streek raken [...]

Verborgen trekjes

[..] Op die manier kan hij ook zichzelf leren kennen, en hoeft hij niet alleen maar te genieten van wat anderen aan gezelschap bieden. Als deze meer verborgen kant van zijn persoonlijkheid met kracht onderdrukt wordt, zal hij zich onbewust als een sterke stoorzender gaan gedragen. Dat zal [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

In overeenstemming met het feit dat hij zich sterk met andere mensen vereenzelvigt, wil Charles het liefst dat anderen er emotioneel gezien altijd voor hem zijn, liefst voor honderd procent. Als hij zich in emotioneel opzicht in een isolement of afgewezen voelt, is er [...]

[..] Emotioneel gezien kan de relatie wat moeilijk worden als Charles' vader niet inziet hoe waardevol en belangrijk zijn aanwezigheid en zijn steun voor zijn zoon zijn. Het zou werkelijk jammer zijn als er een verwijdering tussen vader en zoon ontstaat, omdat ze allebei ten [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst