•    
  Planetpositioner
  22-Mar-2018, 22:36 UT/GMT
  Sol214'56"0n54
  Måne956'17"17n22
  Merkur1654'27"9n40
  Venus1947'52"6n59
  Mars259'20"23s32
  Jupiter2255'35"r17s18
  Saturn835'28"22s17
  Uranus2659'36"9n54
  Neptun1437'18"6s54
  Pluto213'16"21s27
  Sand Månek.1344' 1"r16n42
  Chiron2832'16"2n33
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Norman Mailer [Adb], født 31 Januar 1923
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Normans fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Norman med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Hverdagen får således mening som en vej til fremtiden, i stedet for at være en ørkenvandring af trivielt arbejde. Autoritære ordrer vil formodentlig blot gøre Norman umedgørlig, hvis ikke åbenlyst så indirekte gennem sabotage. Livskraften i dette barn er så rig og kreativ, [...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Normans indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han har heller intet ønske om at være midtpunkt, men vil sikkert befinde sig bedst ved at spille en rolle "bag kulisserne" ­ hjælpsom i det stille, uden at kræve noget og oprigtigt glad, når en søskende eller ven har heldet med sig. Han vil sikkert fungere godt i grupper [...]

[..] Norman kan let blive overvældet af sådanne følelsesmæssige understrømme og vil måske så føle sig medansvarlig for de andres lidelser, hvilket er en alt for tung byrde for et barn. Vær omhyggelig med ikke at komme til at udnytte hans instinktive medfølelse. Han har behov [...]

Skjulte træk

[..] Denne skjulte side af hans natur kan blive til stor gavn for ham, for den kan give ham det gåpåmod og den beslutsomhed, der kan afbalancere hans store emotionelle sårbarhed. Hans personlighed indeholder således en modsætningsfyldt, men i sidste instans særdeles positiv, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Udsæt ham aldrig for tankeløs kritik eller barsk afvisning, for selv om han er i stand til instinktivt at forstå mange afkroge i det menneskelige følelsesliv, vil det gøre ham dyb fortræd at blive udsat for misundelse, ondsindethed eller ligegyldighed, der gemmer sig bag [...]

Normans billede af sin far er først og fremmest følsomt og poetisk ­ et portræt af ham som kunstner, visionær og mystiker. Selv om Normans far måske føler sig alt andet end kunstnerisk eller mystisk, forbinder sønnen ikke desto mindre noget romantisk og gådefuldt med sin [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt