•    
  Actuele planetaire posities
  21-feb-2018, 11:37 UT/GMT
  Zon247'10"10s29
  Maan910'48"9n35
  Mercurius64'46"10s54
  Venus139'21"7s57
  Mars1546'26"22s17
  Jupiter2250'23"17s21
  Saturnus643'52"22s23
  Uranus2536'20"9n24
  Neptunus1330'48"7s19
  Pluto2025'40"21s31
  Ware Knoop1449' 3"r16n23
  Cheiron2648'52"1n55
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Eva Perón [Adb], geboren op 7 mei 1919
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Stier Ascendant *Zon in Stier *Zon in het Eerste Huis *Maan in Leeuw *Maan in het Vierde Huis *Venus in Tweelingen *Venus in het Tweede Huis *Mars in Stier *Mars in het Eerste Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Vrouwelijk, geboren op 7 mei 1919 om 5:14 in Buenos Aires, Argentina.

Je zonneteken is Stier. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat ook in Stier en je Maan staat in Leeuw.

naar boven

Stier Ascendant

Je reageert kalm en bedachtzaam op dingen. Je houdt niet van een te snelle of overhaaste aanpak.

Soms kun je heel koppig zijn en hoe meer druk iemand uitoefent, hoe meer jij je hakken in het zand drukt.

Van de buitenkant lijk je altijd kalm en beheerst. Niet dat je bepaalde gevoelens onderdrukt, maar uiterlijk laat je niet snel iets merken. Tegelijkertijd straal je aardse warmte en gemoedelijkheid uit.

Je houdt van comfort en de goede dingen van het leven.

naar boven

Zon in Stier

Je bent heel geduldig en doet dingen graag op je gemak zodat je rustig kunt bekijken wat er allemaal precies gebeurt.

Je bent op comfort gesteld. Met jouw liefde voor gemak en eenvoud probeer je wellicht veeleisende situaties te vermijden, maar je hebt ook die ervaringen nodig om te groeien.

Mensen zijn vast dol op je omdat je zo affectief bent. Je geeft en ontvangt moeiteloos. Maar proberen mensen misbruik te maken van jouw meegaandheid dan zullen ze ontdekken dat je uiteindelijk heel boos kunt worden en niet snel kalmeert wanneer dat gevoel eenmaal is losgemaakt.

Je hebt er moeite mee je in te zetten voor abstracte doeleinden. Het is geen probleem voor je om je langdurig in te zetten voor bepaalde resultaten, maar je moet begrijpen waarvoor je het doet en je met dat doel kunnen identificeren.

Adverteren
naar boven

Zon in het Eerste Huis

Je hebt een sterke persoonlijkheid waarmee je direct indruk maakt op anderen. Je bent wilskrachtig en energiek. Het kan een probleem zijn dat je mensen om je heen overheerst en niet zichzelf laat zijn. Toch hebben zij het recht om voor zichzelf op te komen, dus die kans moet je hun geven.

Je enorme zelfvertrouwen kan nuttig zijn, zolang je maar je grenzen in de gaten houdt.

Je bent fysiek vitaal en hebt over 't algemeen een goede gezondheid. Leer je beperkingen in te zien en je energie op een juiste manier te beheersen, dan kun je veel bereiken.

naar boven

Maan in Leeuw

Je vindt jezelf belangrijk en wilt dingen doen waardoor andere mensen trots op je kunnen zijn. Maar, je wilt vooral trots zijn op jezelf.

In een groep probeer je hoe dan ook op te vallen. Je neemt je gevoelens heel serieus en hebt de neiging ze te benadrukken of overdrijven wanneer je met anderen in gesprek bent.

Bovenal heb je de behoefte om jezelf te kunnen zijn en je gedraagt je dan ook niet zomaar zoals anderen dat zouden willen.

Emotioneel gezien ben je heel temperamentvol en als je iemand aardig vindt steek je dat niet onder stoelen of banken. Zelf heb je ook liefde en aandacht nodig en vooral bevestiging. Hoe beter je gevoel over jezelf, hoe minder je behoefte om op te scheppen.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

Om op je best te zijn moet je een ontspannen thuisbasis hebben, want dat biedt jou emotionele zekerheid. Wanneer je sterk bent en stevig in je schoenen staat ben je uiterst vriendelijk en sta je open voor andermans emoties. Voel je jezelf somber of onzeker, dan heb je de neiging je terug te trekken in je eigen wereldje.

Je moeder is heel belangrijk voor je en een goede band met haar heeft veel invloed op je.

Je bent geïnteresseerd in het verleden en duikt later wellicht fanatiek in de geschiedenis, met name de achtergronden en afkomst van je eigen familie.

naar boven

Venus in Tweelingen

Je ontmoet graag allerlei mensen en hebt een bonte verzameling vrienden, want je houdt van afwisseling. Hoe meer mensen je kent, hoe minder snel je jezelf verveelt, dus ben je vriendelijk en open naar iedereen.

Je weet jezelf levendig uit te drukken en anderen houden van je humor en interessante verhalen.

Deze stand van Venus geeft aan dat je later interesse ontwikkelt in kunst en poëzie.

Ook al vind je het leuk om een heleboel verschillende mensen te kennen, je wilt niet al te betrokken raken of intiem worden. Het is wellicht moeilijk voor je om een intense band met iemand op te bouwen.

naar boven

Venus in het Tweede Huis

Je bezit graag mooie dingen en omringt jezelf met comfort en luxe. Wel heb je een gat in je hand, want als je iets ziet dat je wilt hebben, koop je het ook.

Positief gezien zul je, als je een goede smaak en gezond verstand ontwikkelt, alleen dingen kopen die de prijs waard zijn.

Geef niet toe aan elke ingeving en bevlieging.

Adverteren
naar boven

Mars in Stier

Je werkt nauwgezet en vrij traag, maar de resultaten mogen er zijn. Je grondige aanpak compenseert je gebrek aan snelheid. Je bent ook vrij koppig en als iemand je probeert te haasten, ga je op de rem.

Je moet dingen in je eigen tempo kunnen doen. Bezittingen zijn heel belangrijk voor je. Heb je eenmaal je zinnen op iets gezet, dan zet je alles op alles om het te krijgen.

Jaloezie kan een probleem voor je zijn. Je bent bezitterig ten aanzien van de mensen van wie je houdt. Gun je vrienden en geliefden wat onafhankelijkheid, anders raak je ze kwijt.

Boosheid kan ook problemen geven. Die laat je namelijk niet snel zien, tot het punt waarop je helemaal door het lint gaat. Het is ook lastig dat anderen soms misbruik maken van jouw engelengeduld en zich niet realiseren dat je onderhuids echt kwaad bent. Het is aan jou om hen tijdig je gevoelens duidelijk te maken.

naar boven

Mars in het Eerste Huis

Je bent zeer energiek en komt vol zelfvertrouwen voor jezelf op. Je gaat een conflict nooit uit de weg. Soms zoek je zelfs onenigheid als die er helemaal niet is. Pas op, want daardoor kunnen mensen een hekel aan je krijgen.

Heb je de leiding en die krijg je vooral later ongetwijfeld, dan functioneer je heel energiek.

Je kunt vrij impulsief en uiterst rusteloos zijn. Maar moet je ergens heel erg hard voor werken, met veel fysieke inzet, dan kun je je ei kwijt en heb je daar lol in.

Leer de tijd nemen om de kijk van anderen te begrijpen. Je hebt de neiging slechts van jezelf uit te gaan en kwaad te worden wanneer iemand jouw opvattingen aan de kaak stelt.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Eva Perón [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 7 mei 1919 kloktijd: 5:14
in Buenos Aires, ARG U.T: 09:30:44
58w27, 34s36 sterrentijd: 20:33:38

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Stier 15°46'19 in huis 1 direct
Maan Leeuw 20°43'35 in huis 4 direct
Mercurius Ram 19°22'06 in huis 12 direct
Venus Tweelingen 23°44'17 in huis 2 direct
Mars Stier 16°20'31 in huis 1 direct
Jupiter Kreeft 11°55'31 in huis 3 direct
Saturnus Leeuw 21°30'54 in huis 4 direct
Uranus Vissen 1°19'40 in huis 10 direct
Neptunus Leeuw 6°37'48 in huis 4 direct
Pluto Kreeft 4°59'19 in huis 3 direct
Maanskn.(t) Boogschutter 4°00'01 in huis 8 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Stier 2°01'22
2de huis Tweelingen 0°42'14
3de huis Kreeft 2°23'50
Imum Coeli Leeuw 6°01'56
5de huis Maagd 8°43'08
6de huis Weegschaal 7°38'18
Descendant Schorpioen 2°01'22
8ste huis Boogschutter 0°42'14
9de huis Steenbok 2°23'50
Medium Coeli Waterman 6°01'56
11de huis Vissen 8°43'08
12de huis Ram 7°38'18

Majeure aspecten
Zon Vierkant Maan 4°57
Zon Conjunct Mars 0°34
Zon Sextiel Jupiter 3°51
Zon Vierkant Saturnus 5°45
Maan Driehoek Mercurius 1°21
Maan Sextiel Venus 3°01
Maan Vierkant Mars 4°23
Maan Conjunct Saturnus 0°47
Mercurius Sextiel Venus 4°22
Mercurius Driehoek Saturnus 2°09
Venus Sextiel Saturnus 2°13
Mars Sextiel Jupiter 4°25
Mars Vierkant Saturnus 5°10
Uranus Driehoek Pluto 3°40
Uranus Sextiel Ascendant 0°42
Neptunus Vierkant Ascendant 4°36
Neptunus Oppositie Midhemel 0°36
Pluto Sextiel Ascendant 2°58
Pluto Inconjunct Midhemel 1°03
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst