•    
  Actuele planetaire posities
  28-mei-2018, 09:12 UT/GMT
  Zon70'13"21n29
  Maan235'11"13s49
  Mercurius2640'11"18n39
  Venus1031'54"24n50
  Mars417'32"21s46
  Jupiter1559'21"r15s27
  Saturnus754'39"r22s19
  Uranus039' 6"11n12
  Neptunus1621'54"6s15
  Pluto2059'25"r21s34
  Ware Knoop746' 3"r18n19
  Cheiron148'45"3n54
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor John Warner [Adb], geboren op 18 februari 1927
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Kreeft *Zon in Waterman *Zon in het Negende Huis *Maan in Maagd *Maan in het Vierde Huis *Venus in Vissen *Venus in het Negende Huis *Mars in Stier *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 18 februari 1927 om 13:55 in Washington, District of Columbia.

Uw zonneteken is Waterman. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Kreeft en uw Maan staat in Maagd.

Vraagt u zich af waarom u in dit rapport als Waterman wordt afgeschilderd? Als u 20 uren 40 minuten later was geboren viel u onder het volgende teken Vissen. Het exacte uur waarop de zon overgaat van het ene teken naar het volgende verschilt elk jaar.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Kreeft

Voor u zijn de belangrijkste aspecten van een relatie waarschijnlijk integriteit en veiligheid. U doorstaat allerlei beproevingen om een verhouding te laten slagen, zolang u maar het gevoel hebt dat uw partner net zo toegewijd is als u.

Als deze stand al een lastige kant heeft, dan is het overgevoeligheid en de neiging om grappige opmerkingen veel te serieus te nemen.

Deze stand geeft aan dat u een zeer trouwe geliefde bent. In het liberale klimaat van de huidige tijd kan elk incident van ontrouw heel traumatisch voor u zijn. Probeer overdreven bezitterigheid op fysiek gebied te vermijden. Trouw is eerder een kwestie van het hart dan van het lichaam.

naar boven

Zon in Waterman

U bent zeer begripvol als geliefde en u verstaat de kunst uitermate hulpvaardig te zijn wanneer een partner emotionele problemen heeft.

U kunt een scala aan seksuele ervaringen opdoen, dus als u zich beperkt tot één partner is het wenselijk dat diegene de liefde beschouwt als een groot afwisselend, affectief, avontuur.

U bent niet een type dat zich intellectueel of emotioneel laat beperken, dus moet u een partner vinden die uw vrijheid respecteert.

Om de band te krijgen waar u op uit bent, moet u op diverse niveaus met uw partner contact hebben, dus een intieme relatie ontwikkelt zich slechts langzaam.

Al ervaart u seks op zich natuurlijk als bevredigend, u bent ook in staat om een verhouding voort te zetten zonder enige vorm van seksueel contact, op platonische basis.

Adverteren
naar boven

Zon in het Negende Huis

U beschikt over een dynamische, enthousiaste seksuele energie, maar toch hecht u in de liefde het meeste waarde aan een spiritueel verbond.

De entourage waarin de liefde zich afspeelt heeft invloed op uw stemming, maar u houdt niet van pretentieus gedoe.

U voelt zich wellicht het prettigst bij een jongere partner, iemand die even sterk reageert op tederheid als op passie en die ook uw enorme energie kan bijbenen.

Hebben u en uw geliefde problemen, dan weet u meestal door te dringen tot de kern van de zaak en oplossingen aan te dragen.

naar boven

Maan in Maagd

U stelt hele specifieke eisen aan een geliefde en hebt de neiging er uiterst behoedzaam een te selecteren.

Ook bent u heel expliciet over de omgeving en omstandigheden waarin u de liefde bedrijft, zomaar ergens willekeurig is niets voor u.

Probeer uzelf niet al te bezitterig op te stellen naar uw partner en kunt u dat niet laten, zoek dan iemand die absoluut trouw is.

U bent een enorme steun bij het oplossen van problemen van uw partner en anderen en weet praktische adviezen te geven over hoe zijzelf beter tot hun recht komen.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

De ideale relatie voor u is er een die een soort emotioneel bolwerk vormt in tijden van spanning en ellende. Met een partner die absoluut trouw is aan u en die altijd thuis is voor u, bent u het gelukkigst.

Om die reden trekt u bij voorkeur een relatie aan waarmee u huis en haard kunt delen, want dat biedt de meeste kansen op warmte, geborgenheid en uitdrukking geven aan uw liefde. U kunt niet alles wat u in huis hebt in één keer op tafel gooien, dus zowel u als uw partner vinden het waarschijnlijk prettig om vierentwintig uur per dag samen te zijn en dagelijkse beslommeringen uit te wisselen.

Het zou ideaal zijn als uw partner uw overdaad aan zorgzaamheid en attenties waardeert.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 3 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 4.

naar boven

Venus in Vissen

U moet kunnen genieten van de aandacht van een geliefde die u alles geeft als het om liefde en toewijding gaat en die niets voor u verborgen houdt.

U houdt van een geliefde die intuïtief uw gevoelens peilt en uw intiemste verlangens kent zonder vragen te stellen. Maar dat continu verwachten is nogal veel gevraagd van iemand. Kom uw partner tegemoet en help hem of haar om u goed te leren kennen.

Uw seksualiteit kan omslaan in religieuze gevoelens waardoor lange tijd de fysieke manifestatie volkomen verdwijnt. Dat met succes volhouden vereist een aanzienlijk zelfbewustzijn. Er is veel kracht en focus nodig om fysieke zelfdiscipline te vervangen door spiritualiteit en er niet eenvoudigweg gefrustreerd door te raken.

Adverteren
naar boven

Venus in het Negende Huis

U houdt van nature van alles wat nieuw en bijzonder is in een relatie. Seks op z'n best is voor u doorlopend een avontuur. U wilt een constant frisse, emotionele kijk op de liefde. Een die niet in het slop belandt.

U bouwt ongetwijfeld een goede relatie op die op zichzelf een avontuur is en vol leerzame ervaringen. Een buitenlandse liefde of iemand uit een andere cultuur kan zeer opwindend en uitdagend voor u zijn.

naar boven

Mars in Stier

Het duurt even voor u warmloopt in de liefde, maar bent u eenmaal op temperatuur dan weet u een stabiel en ononderbroken tempo te bewaren waarin u ruimschoots de tijd neemt voor volledige seksuele expressie. Houd subtiel rekening met het ritme en de timing van uw geliefde, zodat u uw partner niet uitput of gek maakt.

Uw bestendige seksuele aandrang vraagt om een regelmatige uitlaatklep, wilt u in balans blijven; een vaste partner is dus het beste voor u.

U bent affectief gezien open en eerlijk en hebt behoefte aan een partner die de liefde net als u niet te veel beredeneert, maar die u bemoedigt. Dan kunt u direct zijn op een manier die u beiden zonder woorden begrijpt.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor John Warner [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 18 februari 1927 kloktijd: 13:55
in Washington, DC (US) U.T: 18:55
77w02, 38n54 sterrentijd: 23:37:49

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Waterman 29°07'57 in huis 9 direct
Maan Maagd 22°16'26 eind van huis 3 direct
Mercurius Vissen 14°58'15 in huis 9 direct
Venus Vissen 20°22'18 in huis 9 direct
Mars Stier 28°20'44 in huis 11 direct
Jupiter Vissen 7°17'31 in huis 9 direct
Saturnus Boogschutter 7°02'43 eind van huis 5 direct
Uranus Vissen 27°43'00 in huis 10 direct
Neptunus Leeuw 25°30'49 eind van huis 2 retrograde
Pluto Kreeft 14°03'11 in huis 1 retrograde
Maanskn.(t) Kreeft 5°43'47 in huis 12 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Kreeft 13°08'35
2de huis Leeuw 3°11'29
3de huis Leeuw 25°45'19
Imum Coeli Maagd 23°57'26
5de huis Weegschaal 29°38'02
6de huis Boogschutter 8°42'17
Descendant Steenbok 13°08'35
8ste huis Waterman 3°11'29
9de huis Waterman 25°45'19
Medium Coeli Vissen 23°57'26
11de huis Ram 29°38'02
12de huis Tweelingen 8°42'17

Majeure aspecten
Zon Vierkant Mars 0°47
Zon Vierkant Saturnus 7°55
Zon Oppositie Neptunus 3°37
Maan Oppositie Mercurius 7°18
Maan Oppositie Venus 1°54
Maan Driehoek Mars 6°04
Maan Oppositie Uranus 5°27
Mercurius Conjunct Venus 5°24
Mercurius Driehoek Pluto 0°55
Mercurius Driehoek Ascendant 1°50
Mars Sextiel Uranus 0°38
Mars Vierkant Neptunus 2°50
Jupiter Vierkant Saturnus 0°15
Jupiter Driehoek Ascendant 5°51
Uranus Inconjunct Neptunus 2°12
Pluto Conjunct Ascendant 0°55
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst