•    
  Planetpositioner
  23-Jan-2018, 12:17 UT/GMT
  Sol326'25"19s23
  Måne1559'53"2n01
  Merkur1732'21"23s16
  Venus650'16"19s42
  Mars288'11"19s02
  Jupiter2016'23"16s46
  Saturn356'31"22s30
  Uranus2445'33"9n04
  Neptun1230'15"7s42
  Pluto1932'32"21s36
  Sand Månek.1458'53"16n20
  Chiron2523'13"1n26
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for James D. Watson [Adb], født 6 April 1928
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i James D.s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i James D. med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Risikoen for en sådan undertrykkelse er til stede, fordi James D. kan forurolige sine omgivelser ved sin næsten uhyggeligt præcise evne til at gennemskue forstillelse og hykleri. Efterhånden som han vokser op, kan han udvikle en meget præcis sporsans over for andres hemmeligheder,

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i James D.s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Undgå at overbeskytte og pylre omkring ham, for han har brug for at opdage sin styrke ved at lære igennem sine fejltagelser. Ligeledes vil undertrykkelse af hans livfulde natur gennem hård disciplin eller følelsesmæssig manipulation skabe mange dybe og vedvarende problemer. Som ethvert [...]

[..] Han er ikke ondskabsfuld og vil sjældent eller aldrig være motiveret af had eller foragt. Men han er fra naturens side så energisk og fuld af liv, at han ikke indser, hvor trættende en sådan konstant afprøvning af grænser kan være for andre. I stedet for at blive vred på [...]

Skjulte træk

Til tider kan James D. føle sig frygtelig sårbar og magtesløs, og efterhånden som han bliver større, vil han engang imellem, hvis han føler sig stresset og trængt op i en krog, kunne give efter og falde tilbage til et meget tidligere følelsesmæssigt stade. Hemmeligholdte tilstande [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Der kan derfor opstå en meget intens rivaliseren med andre søskende om forældrenes kærlighed, selv om dette måske vil komme til udtryk på en indirekte måde, og hans "bedste ven" i skolen skal ikke driste sig til at have andre fortrolige. James D.s forfinede og venlige følelsesnatur [...]

[..] I jo højere grad far og søn er i stand til at etablere et forhold, der fungerer på et dagligdags plan, og som er naturligt og jordnært, jo bedre vil det kunne hjælpe James D. under hans opvækst. Han vil nemlig så blive bedre i stand til at skelne mellem den virkelige fader, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt