•    
  Planetpositioner
  28-Maj-2018, 01:10 UT/GMT
  Sol640'57"21n25
  Måne1852'35"12s39
  Merkur2559'11"18n26
  Venus108' 3"24n51
  Mars411'17"21s46
  Jupiter161'36"r15s27
  Saturn755'48"r22s19
  Uranus038' 7"11n12
  Neptun1621'40"6s15
  Pluto2059'44"r21s34
  Sand Månek.749'41"r18n19
  Chiron148' 7"3n54
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Jean Borotra [Adb], født 13 August 1898
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Stenbukken *Solen i Løven *Solen i 8. hus *Månen i Krebsen *Månen i 7. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i Vægten *Venus i 9. hus *Mars i Tvillingerne *Mars i 6. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 13 August 1898 kl. 16:51 i Biarritz,.

Dit soltegn er Løve. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Stenbuk, og din Måne står i Krebs.

til top

Ascendanten i Stenbukken

Som det praktiske menneske du er, er du reserveret, men også ambitiøs. Du ønsker at udrette noget betydningsfuldt i denne verden, og du er villig til at arbejde for det.

Du har ikke nemt ved bare at slappe af og lege, og efterhånden som du bliver ældre, vil dette problem vokse.

Dine forældre er meget vigtige for dig, især din far, og et godt forhold til dem vil kalde det bedste frem i dig. Sært nok har mennesker med Ascendanten i Stenbukken ofte en god humoristisk sans, og faktisk er de i stand til at le ad sig selv.

til top

Solen i Løven

Du er livlig og viljestærk, og du holder af at være centrum for opmærksomheden. Andre mennesker kan lide dig, fordi du grundlæggende er varm og kærlig. Du arbejder hårdt for at få din vilje i forholdet til andre. Du bør imidlertid passe på ikke at føre dette træk for langt, for det kan drive mennesker bort, som ellers kunne blive dine venner. Du er stolt og anser dig selv for betydningsfuld. Det positive ved dette er, at du kvier dig ved at kompromittere dig selv.

Når du bliver ældre, vil du gerne være et menneske af en vis betydning og, om muligt, en leder. Allerede som ung vil du spille denne rolle når som helst, der er mulighed for det, og det vil formentlig fungere fint, for du ønsker også at være din lederpost værdig.

Annoncering
til top

Solen i 8. hus

Som det alvorlige menneske du er, kommer du til at gennemgå mange vigtige forandringer i løbet af din opvækst. Du bliver tiltrukket af mysterier og ønsker at lære selv de dybeste sider af tilværelsen at kende.

Som ung er du måske ikke i stand til at skelne mellem, hvad der er dit, og hvad der tilhører andre. Men som voksen vil du muligvis gøre det til en karriere at håndtere andre menneskers ejendele eller penge; hvis du har lært din ungdoms lektie, vil du være usædvanligt ansvarlig vedrørende håndteringen af ejendom - din egen såvel som andres.

Note: Solen står teknisk set i slutningen af hus 7 og tolkes derfor i hus 8.

til top

Månen i Krebsen

Da krebsen er det tegn, som er tættest forbundet med Månen, kan du være følelsesmæssigt meget stærk og tryg.

Et tæt samvær med din mor er særlig vigtigt, og du har brug for masser af kærlighed og hengivenhed fra hende såvel som fra andre i din familie. Når du bliver ældre, vil du være vældig god til at give den samme form for støtte til andre og drage omsorg for mennesker i nød.

Følelser er vigtigere for dig end logisk tænkning, som virker kold og kedsommelig.

Du bliver nemt såret af kritik. Dette skyldes ikke, at du er svag eller skrøbelig, men at du er usædvanligt sensitiv over for andre menneskers følelser.

til top

Månen i 7. hus

Du vælger dine personlige venner ud fra, hvordan du reagerer følelsesmæssigt på dem. Hvis ikke mennesker appellerer stærkt til dine følelser og tilbyder følelsesmæssig støtte og tryghed, føler du dig ikke tiltrukket af dem.

Du tiltrækker selv mennesker, hvis følelser er stærke og tæt ved overfladen, for du kan lide at være velunderrettet om dine venners sindstilstand. Grunden til, at du tiltrækker den slags mennesker, er, at de hjælper dig med at forstå dine egne følelser.

Det er sandsynligt, at du vil gifte dig eller danne et tæt parforhold tidligt i livet. Du har brug for sådan et forholds tryghed og følelsesmæssige nærhed.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

Du er altid på udkig efter følelsesmæssig støtte fra andre og, hvis du er virkelig deprimeret, beskyttelse mod tilværelsens vanskeligheder. Du nyder ikke at kende nogen på en flygtig måde; du ønsker at vide alt om de mennesker, som er tæt på dig. Dette kan skabe visse misforståelser, fordi dine venner vil kunne føle, at du blander dig for meget i deres personlige anliggender og vice versa.

Dit forhold til din mor vil have meget at gøre med den persontype, som du vælger som kæreste eller ægtefælle, når du bliver ældre. Hvis dit forhold til hende har været trygt, nært og varmt, vil du være støttende og beskyttende over for den, du elsker.

Hvis din mor har virket fjern eller simpelthen ikke været til stede, når du havde brug for hende, vil du, når du bliver ældre, lede efter en partner, som vil være 'mor' for dig.

Annoncering
til top

Venus i Vægten

Du er et venligt, udadvendt menneske, som elsker at more sig sammen med andre. Du bryder dig ikke om at være alene, fordi du nemt kommer til at føle dig ensom. Heldigvis kan mennesker som regel lide dig, så du skulle ikke have problemer med at finde selskab. I dine bestræbelser på at få andre til at kunne lide dig bør du være dig selv og ikke forsøge at være det, som du tror, at andre mennesker søger efter.

Du holder af smukke, yndefulde genstande og fint tøj.

Muligvis bryder du dig ikke om hårdt arbejde. Men det bliver du nødt til at overvinde, efterhånden som du bliver ældre, for vi må alle imødekomme livets krav. Måske vil du forsøge at få andre til at gøre det snavsede arbejde for dig, men det ville være en meget dårlig anvendelse af denne energi. I stedet bør du bruge dit talent til at gøre livet smukt både for dig selv og for dem, der omgiver dig.

til top

Venus i 9. hus

Du nyder alle aktiviteter, som giver dig mulighed for at udvide arten og omfanget af dine oplevelser. Du nyder at rejse til nye og anderledes steder og få kendskab til tankegange, som adskiller sig fra dem, du kender.

Du holder også af at sammenholde forskellige ideer og begreber med hinanden ud fra en sans for harmoni, fordi de synes at høre sammen, og ikke blot fordi de er forbundet logisk med hinanden. Du tiltrækkes udelukkende af tankegange, som også involverer det menneskelige følelsesliv. For dig er skønhed en grundlæggende side af tilværelsen, sådan som denne burde være.

Note: Venus står teknisk set i slutningen af hus 8 og tolkes derfor i hus 9.

til top

Mars i Tvillingerne

Din energi tændes let, og du arbejder meget hurtigt. Du er tilbøjelig til at indlede adskillige projekter straks og aldrig gøre nogen af dem færdige. Hvis du ikke kan overvinde denne grundlæggende tendens til at fuske lidt overfladisk med for mange aktiviteter, vil du aldrig komme til at beherske nogen færdigheder til fuldkommenhed.

På den anden side har du en kvik hjerne, som du nyder at bruge, især til at debattere og diskutere med andre i en atmosfære præget af venlig uenighed.

Prøv at være lidt mindre impulsiv i din måde at tænke på. Hvis du træffer beslutninger for hurtigt, vil du ofte tage fejl.

til top

Mars i 6. hus

Du nyder hårdt arbejde, så længe du selv kan styre din måde at udføre det på. Du er ret disciplineret i dine arbejdsvaner, og du bryder dig ikke om at arbejde sammen med mennesker, som er mindre disciplinerede end dig. Men hvis du respekterer de personer, der har en ledelsesfunktion i forhold til dig, når de har vist, at de ved mere end du og kan lære dig noget, så kan du blive en glimrende ansat. Når du bliver ældre, vil din arbejdstrang dog kunne udfoldes mere ubesværet, hvis du arbejder som selvstændig.

Når du arbejder sammen med andre, især hvis du er leder, bør du forsøge ikke at være for kritisk. Men med denne placering er det også meget vigtigt, at du lærer at give ærligt udtryk for din vrede.

Note: Mars står teknisk set i slutningen af hus 5 og tolkes derfor i hus 6.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Jean Borotra [Adb] (mand)
født den 13. august 1898 lokaltid: 16:51
i Biarritz, France U.T.: 16:51
1w34, 43n29 sid. tid: 14:13:18

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Løve 20°54'02 slutningen af hus 7 direkte
Måne Krebs 9°37'32 i hus 7 direkte
Merkur Jomfru 17°44'28 i hus 8 direkte
Venus Vægt 3°35'43 slutningen af hus 8 direkte
Mars Tvilling 17°14'39 slutningen af hus 5 direkte
Jupiter Vægt 8°10'01 i hus 9 direkte
Saturn Skytte 5°39'50 i hus 11 stationær (D)
Uranus Skorpion 29°31'01 i hus 11 stationær (D)
Neptun Tvilling 24°14'40 i hus 6 direkte
Pluto Tvilling 15°31'47 i hus 5 direkte
Sand Måneknude Stenbuk 17°27'04 i hus 1 direkte
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Stenbuk 8°36'44
2.Hus Vandbærer 21°36'58
3.Hus Vædder 4°12'01
Imum Coeli Tyr 5°37'51
5.Hus Tyr 28°51'22
6.Hus Tvilling 18°32'08
Descendant Krebs 8°36'44
8.Hus Løve 21°36'58
9.Hus Vægt 4°12'01
Medium Coeli Skorpion 5°37'51
11.Hus Skorpion 28°51'22
12.Hus Skytte 18°32'08

Større aspekter
Sol Sekstil Mars 3°39
Sol Sekstil Neptun 3°21
Sol Sekstil Pluto 5°22
Måne Kvadrat Venus 6°02
Måne Kvadrat Jupiter 1°28
Måne Opposition Ascendant 1°01
Måne Trigon Medium Coeli 4°00
Merkur Kvadrat Mars 0°30
Merkur Kvadrat Pluto 2°13
Venus Konjunktion Jupiter 4°34
Venus Sekstil Saturn 2°04
Venus Sekstil Uranus 4°05
Venus Kvadrat Ascendant 5°01
Mars Konjunktion Pluto 1°43
Jupiter Sekstil Saturn 2°30
Jupiter Kvadrat Ascendant 0°27
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt