•    
  Planetpositioner
  19-Apr-2018, 23:28 UT/GMT
  Sol2950'52"11n25
  Måne215' 5"19n16
  Merkur539'35"0n49
  Venus2415' 9"19n11
  Mars185' 9"23s07
  Jupiter2040'44"r16s41
  Saturn98'45"r22s14
  Uranus2833'54"10n28
  Neptun1533'28"6s33
  Pluto2117' 8"21s28
  Sand Månek.1120'42"r17n22
  Chiron08'31"3n11
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra April 2018
for James Eagan Holmes [Adb], født 13 December 1987
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Du har tendens til at leve tæt på myternes verden, og livet skal have en særlig dimension, før du for alvor føler, at du lever. Derfor vil du sandsynligvis reagere positivt og kreativt på de nye opfattelser og oplevelser, som du formentlig støder på i det kommende år. Din sans for fremtidens potentialer kan blive kraftigt udløst, og du vil sandsynligvis finde selvtilliden og modet til at afprøve forskellige nye aktiviteter og muligheder. Sædvanligvis er du ikke bange for at gamble lidt med livet, [...]

Gaver fra himlen

Jupiter konjunktion Sol: Midten af januar 2019 indtil begyndelsen af november 2019

[..] For virkelig at blive tilfreds i livet må du formentlig før eller siden udtrykke dig gennem kreative eller kunstneriske medier, og du er sikkert klar over dette, selvom du måske ikke har været i stand til at handle ud fra denne indsigt. Hvis du har været så heldig [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Nogle af de oplevelser, som mange mennesker har det svært med - ensomhed, indadvendthed, kontakt med de mere destruktive sider af mennesket, trangen til at kæmpe og slås - er ikke så truende for dig, som de kan være for mere overfladiske mennesker. Du er [...]

Foruroligende følelsesdybder

prog. Måne konjunktion Pluto: Midten af juli 2018 indtil begyndelsen af september 2018

[..] Dette møde med din naturs underjordiske rige kan medføre en ændring af dine hjemlige omgivelser eller dit forhold til visse familiemedlemmer. Det, du opdager om dig selv og din familie i denne periode, kan befri dig for mange gamle følelsesmønstre og give [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Ændringer ved roden

prog. Måne konjunktion IC: Begyndelsen af september 2018 indtil begyndelsen af november 2018

[..] Dette personlige fokus kan fremkalde konflikter i forhold til dine verdslige mål og dine erhvervsmæssige interesser, for i øjeblikket er dine private behov muligvis nødt til at komme i første række. Din normale tilbøjelighed til at præsentere omverdenen for en rolig [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Håndteringen af livets uforudsigelighed

Chiron kvadrat Uranus: Slutningen af april 2016 indtil midten af januar 2019

[..] Måske har du faktisk brug for at foretage nogle ændringer i dit liv, især i forbindelse med dit kærlighedsliv og dine kreative aktiviteter. Det er muligt, at du kun er i stand til at finde ud af, hvad du ønsker, ved at få at vide, at du ikke [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Forkerte indtryk

Neptun kvadrat Merkur: Slutningen af marts 2018 indtil begyndelsen af januar 2021

[..] Prøv at se tiden an og find ud af, hvad der foregår i dit eget indre. Selvom din evne til at færdes afklaret og selvsikkert i den ydre verden måske er en smule hæmmet lige nu, så er din indre verden sikkert rig og levende, og din fantasi er umådeligt aktiv. Det kan [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Omsider fri

Jupiter konjunktion Uranus: En transit der nærmer sig, fra midten af marts 2019, indtil slutningen af november 2019

[..] Du føler dig sandsynligvis også meget rastløs, for måske er du bevidst om et behov for langt større frihed og mobilitet i dit liv. Dette kan især gælde din indstilling til kærligheden og din vurdering af, hvad et kærligt menneske er ifølge de konventionelle forskrifter. Måske bliver [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

Forløsning af fortiden

Chiron kvadrat Chiron: Slutningen af april 2015 indtil begyndelsen af februar 2019

[..] Det vigtige spørgsmål i denne periode er ikke, hvem der gør hvad imod dig, men snarere hvordan du reagerer på de situationer, som du bliver udsat for. Jo mere du kigger indad, i desto højere grad vil du opdage, hvordan du gennem årene formentlig har udviklet [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt