•    
  Actuele planetaire posities
  22-feb-2018, 19:44 UT/GMT
  Zon48' 2"10s00
  Maan2727'57"14n35
  Mercurius834'53"9s51
  Venus1449'41"7s18
  Mars1634'29"22s23
  Jupiter2254' 6"17s22
  Saturnus650'24"22s23
  Uranus2539'32"9n25
  Neptunus1333'49"7s18
  Pluto2027'48"21s30
  Ware Knoop1447'36"r16n24
  Cheiron2653'21"1n57
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf februari 2018
voor Mike Bloomberg [Adb], geboren op 14 februari 1942
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Het kan een bijzonder bevrijdende en creatieve periode zijn, maar bepaalde ervaringen waarmee u in het komende jaar wordt geconfronteerd kunt u als nogal beangstigend ervaren. De oorzaak daarvan schuilt in het feit dat anderen erg belangrijk voor u zijn en daardoor vreest u bij elke verandering die vereist dat u tijd en energie investeert in uw eigen ontwikkeling en creatieve mogelijkheden dat u de hechte banden zult verliezen die zo waardevol voor u zijn. U bent misschien ook bang als een "egoïst" [...]

Grootmoedig

Jupiter conjunct prog. Maan: Midden januari 2018 tot midden oktober 2019

Emotioneel voelt u zich op het moment vermoedelijk buitengewoon tevreden, zeker en gelukkig, en u bent in staat om anderen daarin te laten delen. Waarschijnlijk hebt u veel en onwankelbaar vertrouwen in uw naasten en wordt u momenteel niet gestoord door vroegere onzekerheid. U kunt [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Uitdagingen op het materiële vlak kunnen uw geest scherpen en u ertoe brengen om nieuwe vaardigheden te leren, en discussies en woordenstrijd kunnen u aanmoedigen om uw vermogen u te uiten beter te ontwikkelen. U merkt misschien dat u zich bezighoudt [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Conflict en spanning

prog. Maan vierkant Zon: Begin maart 2018 tot eind april 2018

Waarschijnlijk voelt u zich nogal onrustig. Misschien bent u zich scherp bewust van uzelf als afzonderlijk individu, maar is dat gevoel in conflict met uw behoefte aan harmonie en nauwe verbondenheid. Daardoor kunt u geneigd zijn uw gedachten, gevoelens en verlangens [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Het hoofd bieden aan een onwelwillende wereld

Saturnus vierkant Midhemel: Begin februari 2018 tot eind december 2018

[..] Het kan echter een bijzonder lonende en constructieve periode zijn. U wordt ertoe uitgedaagd te definiëren wie u wilt zijn in de wereld, met respect voor zowel uw eigen verlangens als voor de realiteit waarmee u te maken hebt. Dit vereist [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Vrijheid ontdekken

Uranus vierkant Ascendant: Midden juli 2016 tot midden april 2018

[..] Al lijken mensen die u lief zijn in deze tijd misschien lastig, uw eigen behoefte aan meer emotionele intimiteit in relaties kan ook conflicten veroorzaken. Probeer een beetje afstand te nemen en te onderzoeken op welke vlakken u zelfstandiger moet worden in uw besluitvorming [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Te hoog grijpen

Jupiter oppositie Jupiter: Midden december 2018 tot begin januari 2019

Momenteel bent u waarschijnlijk erg optimistisch en ziet u veel mogelijkheden in het leven die er alleen maar op wachten te worden aangeboord. Op het diepste niveau wordt uw vertrouwen in het leven geactiveerd, op een positieve en creatieve manier, en daardoor ziet u waarschijnlijk [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Leven met frustratie

Saturnus oppositie prog. Mars: Eind december 2017 tot midden november 2018

[..] Ook als u nooit speciaal koppig of opdringerig bent geweest, zult u nu innerlijk waarschijnlijk nieuwe voorraden doorzettingsvermogen en vastberadenheid ontdekken. U beschikt vermoedelijk ook over een indrukwekkend vermogen tot hard en geconcentreerd werken, zodat [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst