•    
  Planetpositioner
  17-Mar-2018, 15:09 UT/GMT
  Sol2658'12"1s12
  Måne2756'43"4s05
  Merkur1457'26"8n13
  Venus1313'12"4n18
  Mars2957'49"23s27
  Jupiter236'38"r17s22
  Saturn820'44"22s18
  Uranus2642'55"9n48
  Neptun1425'32"6s58
  Pluto2058' 6"21s28
  Sand Månek.1419'19"r16n32
  Chiron2813'16"2n26
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Liev Schreiber [Adb], født 4 Oktober 1967
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Lievs fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Liev med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Han vil sandsynligvis også være et usædvanligt velorganiseret barn, som er i stand til selv at strukturere sin tid, og han kan anerkende andres følelser og behov, uanset om de stemmer overens med hans egne eller ej. Dette resulterer i en god og retfærdig personlighed med

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Lievs indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Liev har også en højt udviklet sans for, hvad der er ret og rimeligt, og vil ikke tøve med at gøre sine følelser og synspunkter gældende, hvis han synes, at der sker uretfærdigheder i hans omgivelser. Han vil f.eks. kunne organisere de andre børn til at sætte klassens tyran [...]

[..] Og faktisk har han kun alt for ofte ret i sine iagttagelser, idet folks opførsel faktisk tit er mere gemen, end en overfladisk betragtning røber. Liev kan være så optaget af andre, at selv korte perioder alene kan føles meget ubehageligt. Han må have selskab ­ ikke kun på [...]

Skjulte træk

[..] Hans levende og talentfulde natur behøver tid til eftertanke ligesåvel som til at være sammen med andre, og han vil ikke kunne bringe sine individuelle potentialer til udtryk, hvis han ikke i enrum opdager og udvikler sine egne talenter og idéer. Men han hader enhver følelse [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Hele livet igennem vil han i sine forhold til andre altid søge retfærd og nænsomhed i sind og hjerte. Frem for alt er ord og idéer af stor betydning for Liev, og kommunikation ­ selv "overfladisk" eller "ubegavet" ­ er helt afgørende for, at han kan føle sig tryg i sine [...]

[..] Naturligvis kan ingen forældre, uanset hvor hårdtarbejdende og ansvarsfulde de er, udvise klippefast konsistens alle døgnets fireogtyve timer, og der kan forekomme tidspunkter, hvor Lievs far føler sig alt andet end fast og pålidelig. Endvidere kan konflikter i familien [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt