•    
  Actuele planetaire posities
  24-mei-2018, 07:14 UT/GMT
  Zon35' 5"20n46
  Maan012'25"3n35
  Mercurius1834'59"15n57
  Venus540'33"25n02
  Mars257'59"21s51
  Jupiter1627'28"r15s34
  Saturnus88'10"r22s18
  Uranus026'59"11n08
  Neptunus1618'47"6s16
  Pluto213' 6"r21s33
  Ware Knoop820'28"r18n11
  Cheiron140'43"3n50
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Liev Schreiber [Adb], geboren op 4 oktober 1967
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Lievs geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Liev al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Hij is ook in staat om anderen in hun waarde te laten en te accepteren wat ze voelen of willen ­ los van het feit of hij het met hen eens is of niet. Dit alles maakt hem tot een fair en door en door fatsoenlijk kind, dat objectiever is dan veel andere kinderen. Liev is van

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Lievs innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het is heel goed mogelijk dat hij de andere kinderen mobiliseert om in het geweer te komen tegen de pestkop in de klas, of bij de leraar protesteert tegen een bepaalde maatregel die onterecht werd getroffen. Van nature is hij heel democratisch ingesteld, en hij kan zich [...]

[..] Hij heeft mensen om zich heen nodig ­ niet alleen omdat hij zich dan emotioneel op zijn gemak voelt, maar ook omdat hij mentaal gestimuleerd wil worden, en met anderen wil praten, allemaal dingen die hij nodig heeft om zich prettig te voelen. Als hij "enig" kind is, is het [...]

Verborgen trekjes

[..] Maar hij heeft aan alles wat animositeit binnen de groep kan veroorzaken, en waardoor verwijdering kan ontstaan, een grote hekel. Hij is ook bang om anderen voor het hoofd te stoten als hij een beetje afstand neemt. Liev heeft vermoedelijk hulp nodig om het belang in te [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Liev heeft iets met woorden en ideeën, en veel praten ­ hoe "beuzelachtig" of "nietszeggend" ook ­ is beslist essentieel voor hem als het er om gaat zich veilig te voelen in belangrijke persoonlijke contacten. Omdat hij intelligent is, en gevoel heeft voor juiste verhoudingen, [...]

[..] Het komt dan ook regelmatig voor dat Lievs vader zichzelf allesbehalve als degelijk en betrouwbaar ziet. Bovendien kunnen er omstandigheden zijn, zoals problemen binnen het gezin of drukke werkzaamheden, die veroorzaken dat vader en zoon minder tijd met elkaar kunnen doorbrengen [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst