•    
  Planetpositioner
  20-Jan-2018, 09:14 UT/GMT
  Sol015'29"20s06
  Måne630'53"10s56
  Merkur1253'37"23s27
  Venus254'28"20s35
  Mars2612'26"18s34
  Jupiter1952'14"16s39
  Saturn336' 5"22s30
  Uranus2442'26"9n03
  Neptun1224'32"7s45
  Pluto1926'15"21s37
  Sand Månek.1455'16"16n21
  Chiron2515'39"1n23
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Psychiatrist 9252 [Adb], født 14 November 1942
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Psychiatrist 9252s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Psychiatrist 9252 med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Derfor er det også vigtigt, at Psychiatrist 9252s kærlige natur ikke misbruges som en slags psykisk næringskilde for resten af familien. Han vil sikkert være parat til at leve op til en sådan forventning, men det vil i sidste instans opbygge en stærk modstand og uvilje i

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Psychiatrist 9252s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Det kan endda nogle gange være svært at få ham til at anerkende sine egne behov som lige så betydningsfulde og overbevise ham om, at det er normalt og sundt også at være selvisk engang imellem. Psychiatrist 9252 har en medfødt idealisme, som giver ham en instinktiv fornemmelse [...]

[..] Faktisk er han så optaget af omverdenen, at forældrene og familien kan føle sig lettere forbigåede, fordi han er lige så hengiven og interesseret i fremmede som i dem. En besiddende eller overbeskyttende forælder vil kunne have svært ved at forstå Psychiatrist 9252, for [...]

Skjulte træk

[..] Gennem hele sin barndom vil Psychiatrist 9252 instinktivt arbejde hen imod en balance mellem sit behov for frihed og sit lige så store, men mere ubevidste, behov for materiel tryghed. Disse to sider af hans personlighed vil uundgåeligt støde sammen engang imellem, og derfor [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

I overensstemmelse med hans grundliggende tolerante natur er Psychiatrist 9252s største behov i sine forhold til andre en gensidig respekt og åndsbeslægtethed. Skønt han responderer på kærlighed og varme lige så umiddelbart som andre børn, har han et dybt behov for, at [...]

[..] et stort arbejdspres eller konflikter i familien, betyde at far og søn har mindre tid sammen, end de begge kunne ønske. Men det er kvaliteten af deres forhold, og ikke kvantiteten, der betyder noget. I samværet mellem far og søn bør indgå fritidsinteresser, fornøjelser, [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt