•    
  Planetpositioner
  20-Mar-2018, 07:58 UT/GMT
  Sol2939'24"0n08
  Måne352'47"8n03
  Merkur1625'32"9n12
  Venus1634' 1"5n40
  Mars130'27"23s30
  Jupiter231'39"r17s20
  Saturn828'33"22s17
  Uranus2651'20"9n51
  Neptun1431'33"6s56
  Pluto210'49"21s28
  Sand Månek.1358'56"r16n38
  Chiron2822'56"2n30
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Business Executive 6069 [Adb], født 31 Januar 1926
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vægten *Solen i Vandbæreren *Solen i 4. hus *Månen i Jomfruen *Månen i 11. hus *Venus i Vandbæreren *Venus i 5. hus *Mars i Skytten *Mars i 3. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 31 Januar 1926 kl. 23:00 i Detroit MI, Alaska.

Dit soltegn er Vandbærer. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vægt, og din Måne står i Jomfru.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Vægten

Med Ascendanten i Vægten er du nærmest afhængig af fysisk skønhed og ynde i forbindelse med sex.

Hvis der er en ulempe ved denne placering, må det være, at du idealiserer kærligheden så meget, at det er vanskeligt for en partner at leve op til dine forventninger, både fysisk og følelsesmæssigt. Nu og da må du sørge for at komme ned på jorden, for ellers kan du komme til at sigte alt for højt for et realistisk parforhold.

I de fleste forhold vil du være den, der realiserer ideerne, frem for den der udtænker dem. Men du må give din partner masser af plads til personlig udvikling og undgå fristelsen til at manipulere for at få din vilje.

Hvis forholdet er godt afbalanceret, vil I kunne forme og artikulere det i en sådan grad, at andre vil betragte jer som et "smukt par."

til top

Solen i Vandbæreren

Du er en meget forstående kæreste med en særlig evne til at hjælpe, når din partner har følelsesmæssige vanskeligheder.

Du vil kunne nyde en rig mangfoldighed af seksuelle oplevelser, og hvis du begrænser dig til én partner, skal vedkommende kunne nyde elskovsakten som et bestandigt skiftende eventyr, uanset hvor dyb kærligheden mellem jer måtte være.

Du er ikke typen, som lader sig binde intellektuelt eller følelsesmæssigt, så du bør have en partner, som kan respektere din frihed.

For at opnå den form for udveksling, som du ønsker, skal du have kontakt med din partner på mange niveauer, så et nært forhold vil udvikle sig langsomt.

Selvom du finder sex naturligt tilfredsstillende i sig selv, er du fuldkommen i stand til at fortsætte et forhold uden seksuel kontakt overhovedet.

Annoncering
til top

Solen i 4. hus

Du udtrykker din kærlighed lige så meget gennem de omgivelser, du skaber, som gennem fysisk seksualitet. Af den grund vil du almindeligvis først vælge en partner, når I er blevet ubrydelige venner.

Du er langt mere afslappet, når du kan elske i nogle velkendte omgivelser, som du har kontrol over. Dette kan muligvis skyldes en vis medfødt usikkerhed, men det skyldes i lige så høj grad, at for dig omfatter dette at give kærlighed langt mere end den fysiske handling.

Det vil derfor være klogt af dig at kigge efter en kæreste, hvis forestilling om hygge går i retning af en intim aften derhjemme, frem for en, der elsker at male byen rød.

til top

Månen i Jomfruen

Du har nogle helt specifikke krav til, hvad du ønsker hos en kæreste, og du har tendens til at være forsigtig, når du skal vælge en.

Du er ligeledes meget specifik, når det gælder de omgivelser, hvor I elsker, for du er ikke tryg hvor som helst eller når som helst.

Forsøg at undgå at blive alt for besiddende over for din partner, eller hvis du er nødt til at være det, så find en, der vil være absolut trofast over for dig.

Du er vældig god til at hjælpe din partner og andre med at afklare deres personlige problemer, og du giver nogle jordnære råd med hensyn til, hvordan de bedre kan realisere sig selv.

til top

Månen i 11. hus

Du vil føle dig mest tiltrukket af en kæreste, som har en god portion klasse og dannelse, og du vil gøre alt, hvad du kan, for at hjælpe den person, du elsker, med at blive mere succesrig i livet. Din egen tilstedeværelse og stil har faktisk i sig selv denne virkning.

Du har et vist talent for at skabe social harmoni blandt meget forskellige mennesker og kan omdanne et kedeligt selskab til en god fest. Det er helt fint, at du nyder den slags sociale situationer, men forsøm ikke de intime øjeblikke alene sammen med din partner.

Hele livet kan du blive ved med nu og da at forny dine forhold til gamle flammer.

til top

Venus i Vandbæreren

Du søger efter særlige stilarter og usædvanlige variationer i forbindelse med kærligheden og hos partnere, som har tilsvarende interesser.

Du har brug for mange handlinger for at blive mentalt stimuleret i et forhold, så dine forhold kan blive temmelig komplicerede og mangeartede.

Du kan ligeledes blive fristet til at involvere dig i flere forhold på samme tid. Dette kan være en stimulerende oplevelse, men det kan også afholde dig fra at involvere dig med en partner i et virkelig dybt og varigt forhold.

Hvis du kan overvinde og hæve dig op over problemerne med krydskonflikter og jalousi, vil du have evnen til åbent og ærligt at dele din kærlighed mellem flere forskellige partnere, hvilket vil berige og øge oplevelsen for jer alle.

til top

Venus i 5. hus

For dig er kærligheden en lykkelig, glad oplevelse, og din partner bør dele din åbne og optimistiske indstilling. Uanset hvad du ønsker, ønsker du det på stedet.

Selvom du værdsætter en tæt, personlig udveksling med en partner, så føler du, at dette bedre opnås mentalt frem for gennem sex.

Du nyder en dreven elsker, men gerne en, som har bevaret en form for ungdommelig uskyld, og for hvem erfaring og teknik ikke er mål i sig selv. Kærligheden bør altid bevare et skær af blomstens renhed og skønhed.

Annoncering
til top

Mars i Skytten

Du er tilbøjelig til at nærme dig ethvert engagement, seksuelt eller af anden karakter, med veloplagthed og uden videre springe direkte ud i det, der foregår.

Du har et særligt talent for at bringe en overdrevent eftertænksom eller melankolsk kæreste op af hullerne og ud i en glædesstrålende kærlighedsakt i kraft af din egen åbne og positive tilgang.

Din seksuelle stil nærmer sig det atletiske og er en meget energisk og sund måde at holde dig i form på. Men pas på, at du ikke negligerer de blidere former for kærlighedsudveksling.

Sørg for, at din partners og dine egne fantasier ikke forbliver urealiserede. En kæreste, som kan udfylde detaljerne i dit seksuelle udtryk, ville være ideel.

til top

Mars i 3. hus

Du er sandsynligvis en ret konverserende elsker, og dine venlige og stimulerende sætninger bibringer elskovsakten ikke så lidt.

Du vil muligvis kunne udfolde dette talent ved at skrive kærlighedsdigte eller blot ved at vide, hvordan du taler en kæreste i seng, hvilket i sig selv kan være en værdifuld evne. Du er også en ret opfindsom elsker, som konstant byder din partner på nye glæder.

Er der noget problem her, kan det derimod være, at du forsømmer at udvikle det personlige samvær i et forhold.

Du er et meget sympatisk menneske, og du er ikke tilbøjelig til at være overdrevent emotionel eller opblæst vedrørende et forhold, selvom du kan være meget veltalende omkring det. Din elskovsstil er blid og følsom, og du vil være lykkeligst sammen med en, som værdsætter ømhed i forbindelse med kærligheden.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Business Executive 6069 [Adb] (mand)
født den 31. januar 1926 lokaltid: 23:00
i Detroit MI, USA U.T.: 04+00
83w03, 42n20 sid. tid: 07:10:14

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Vandbærer 11°33'01 i hus 4 direkte
Måne Jomfru 16°54'54 i hus 11 direkte
Merkur Vandbærer 1°12'07 i hus 4 direkte
Venus Vandbærer 21°57'12 i hus 5 retrograd
Mars Skytte 24°22'56 i hus 3 direkte
Jupiter Vandbærer 6°09'04 i hus 4 direkte
Saturn Skorpion 25°09'34 i hus 2 direkte
Uranus Fisk 23°05'29 i hus 6 direkte
Neptun Løve 23°44'17 i hus 11 retrograd
Pluto Krebs 13°07'22 i hus 9 retrograd
Sand Måneknude Krebs 25°28'34 i hus 10 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vægt 13°42'09
2.Hus Skorpion 10°33'40
3.Hus Skytte 11°47'42
Imum Coeli Stenbuk 16°11'10
5.Hus Vandbærer 19°48'42
6.Hus Fisk 19°16'30
Descendant Vædder 13°42'09
8.Hus Tyr 10°33'40
9.Hus Tvilling 11°47'42
Medium Coeli Krebs 16°11'10
11.Hus Løve 19°48'42
12.Hus Jomfru 19°16'30

Større aspekter
Sol Konjunktion Jupiter 5°24
Sol Kvinkuns Pluto 1°34
Sol Trigon Ascendant 2°09
Måne Kvadrat Mars 7°28
Måne Opposition Uranus 6°11
Måne Sekstil Pluto 3°48
Merkur Konjunktion Jupiter 4°57
Venus Sekstil Mars 2°26
Venus Kvadrat Saturn 3°12
Venus Opposition Neptun 1°47
Mars Kvadrat Uranus 1°17
Mars Trigon Neptun 0°39
Saturn Trigon Uranus 2°04
Saturn Kvadrat Neptun 1°25
Uranus Kvinkuns Neptun 0°39
Pluto Kvadrat Ascendant 0°35
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt