•    
  Actuele planetaire posities
  19-jan-2018, 04:49 UT/GMT
  Zon293' 9"20s21
  Maan226'16"14s46
  Mercurius119'50"23s29
  Venus125' 9"20s53
  Mars2528'32"18s23
  Jupiter1942'45"16s37
  Saturnus328'16"22s30
  Uranus2441'22"9n03
  Neptunus1222'25"7s45
  Pluto1923'52"21s37
  Ware Knoop1454'16"16n22
  Cheiron2512'54"1n22
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Prince of Hanover Ernst August [Adb], geboren op 26 februari 1954
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Prince of Hanovers geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Prince of Hanover al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Doe gewoon de deur van zijn kamer dicht en laat hem alleen met de troep; als hij wat groter wordt gaat hij zich wel verantwoordelijker voelen, want het doet hem wel degelijk wat als iets er mooi en opgeruimd uitziet. Het helpt ook niet om het woord "egoïstisch" te laten [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Prince of Hanovers innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Dan blijft hij liever in bed, om zich onder een beschermende deken van een ingebeelde ziekte voor de buitenwereld te verstoppen. Het innerlijk beeld van schoonheid en betovering dat hij heeft is zo sterk, dat hij gewoonweg weigert om in te zien dat de werkelijkheid ook ruwe [...]

[..] Platvloersheid, bruut optreden en gewelddadigheid ­ of dat nu fysiek of emotioneel is, subtiel of openlijk, onbewust of opzettelijk ­ zal hem altijd bang maken en afstoten. Het kan dus niet anders of hij moet in zijn jeugd heel wat teleurstellingen verwerken, want hij verwacht [...]

Verborgen trekjes

[..] Het gaat hier om al die diep weggestopte, maar sterke instinctieve en emotionele behoeftes die Prince of Hanover bij het opgroeien heel wat problemen kunnen geven, omdat ze zo rauw en heftig zijn. Sterke wilskracht en intense verlangens leiden onvermijdelijk tot conflicten [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Als dat echter verandert in een zich chronische ergeren of lusteloos voelen, heeft dat waarschijnlijk te maken met het feit dat hij gefrustreerd wordt door een omgeving die hem niet inspireert en die in mentaal opzicht te beperkt voor hem is. Prince of Hanover heeft emotioneel [...]

[..] In ieder geval bewondert de zoon de vader, en idealiseert hij hem. Prince of Hanover geeft steeds als hij samen met zijn vader iets gedaan heeft van nieuw enthousiasme blijk. Dan heeft hij nieuwe interesses opgedaan, en toont hij nieuwe levenslust en heeft hij in alles plezier. Zijn vader [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst