•    
  Actuele planetaire posities
  22-mei-2018, 16:30 UT/GMT
  Zon132' 0"20n28
  Maan819'23"10n48
  Mercurius1532'26"14n52
  Venus345' 3"25n03
  Mars224'34"21s53
  Jupiter1638'58"r15s37
  Saturnus813'12"r22s18
  Uranus022' 5"11n06
  Neptunus1617'24"6s17
  Pluto214'28"r21s32
  Ware Knoop824' 6"r18n10
  Cheiron137'20"3n49
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Nigel Hawthorne [Adb], geboren op 5 april 1929
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Nigels geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Nigel al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Een sympathiek groepje medeleerlingen en een goede emotionele verstandhouding met een of twee leraren zal beslist invloed op zijn leerprestaties hebben. Want hij moet eerst het gevoel hebben er bij te horen en geaccepteerd te worden, tenminste tot op zekere hoogte, voordat

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Nigels innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Broertjes en zusjes die wat introverter zijn kunnen Nigel soms een hele beproeving vinden, omdat het lijkt alsof hij zo bazig en zo tactloos is, geen geheimen kan bewaren en alsmaar gênante vragen stelt. Hij vergeet ook nogal eens om andermans grenzen te respecteren, omdat [...]

[..] Nigel voelt instinctief aan hoe mooi het eenvoudige kan zijn, en weet heel goed in te schatten wat een persoon of een voorwerp echt waardevol maakt. Hij kijkt niet naar indrukwekkende merken, hecht geen waarde aan zorgvuldig ingestudeerd gedrag en let er ook niet op of iets [...]

Verborgen trekjes

[..] Hij is stilletjes veel fijngevoeliger en ontvankelijker, en hij beschikt ook over veel meer verbeeldingskracht dan je zou denken als je hem ziet. Maar als hij ouder wordt is er kans dat hij deze onzichtbare droomwereld probeert weg te drukken, omdat hij die maar als vreemd [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Het kan vervelend zijn als hij dit gedrag tegenover zijn broertjes of zusjes of tegenover zijn naaste familie vertoont, maar het betekent niet, dat hij niet meer op hen gesteld is. Wel is het opmerkelijk, hoe hij eerder op basis van het mentaal op dezelfde lijn zitten een [...]

[..] Dit kan maken dat hij later moeite heeft met gezagsdragers en allerlei mensen die op een of andere manier autoriteit vertegenwoordigen. Nigel heeft een grote bewondering voor zijn vader, en wil het hem graag in alles naar de zin maken. Daarom is misbruik van macht ­ openlijk [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst