•    
  Planetpositioner
  27-Maj-2018, 16:25 UT/GMT
  Sol619'58"21n22
  Måne1415'55"11s18
  Merkur2514'46"18n12
  Venus942' 4"24n53
  Mars44'26"21s47
  Jupiter164' 3"r15s28
  Saturn757' 2"r22s19
  Uranus037' 3"11n12
  Neptun1621'24"6s15
  Pluto210' 4"r21s34
  Sand Månek.753'37"r18n18
  Chiron147'25"3n53
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering
                        

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Dona Shaw [Adb]
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Vælg venligst de dele af teksten, du vil dele.
Klik derefter her: Del

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Mere Information
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Solen i Løven, Månen i Stenbukken

Du blev født med Solen i Løven og Månen i Stenbukken. Nøglebegreberne til din psykiske struktur er syntese, troskab og ambition. Du må være opmærksom på mulige psykiske konflikter, for selvom du indvendigt er storsindet, er du udadtil selvisk på grund af din tørst efter magt. Månen i Stenbukken udøver en stærk indflydelse på din personlighed, og selvom du ikke er sådan indvendig, så vil andre opleve dig som forsigtig, ansvarlig, praktisk, ambitiøs og hårdtarbejdende. Du er skabt til at være forsigtig i kærlighed, selvom du indvendigt gerne ville handle mere spontant. Et andet nøglebegreb til din karakter er ejendomsfølelse, især i psykologisk forstand. Du har det bedst i en kreds, hvor du kan udfolde dine naturlige drifter i rimeligt omfang. Derfor er du bedre egnet til at lede end til at tjene. Din kamp foregår mellem dit temmelig snæversynede og selviske livssyn og dine mere ægte spontane og lidenskabelige følelser. Hvis du er i stand til at afbalancere disse temperamentsforskelle, vil livet føles nemmere, og du vil have lettere ved at få succes.

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 10. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 10. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Dit liv vil være orienteret mod at opnå en prestigefyldt position i verden.

Du har et ambitiøst temperament, som kan brænde en sti til sig selv, oplyst af individuel erkendelse. Du er meget uafhængig og foretrækker at have din egen forretning eller virksomhed, idet du ikke bryder dig om at få utidige råd eller uopfordret assistance. Mars på dette sted giver dig den nødvendige dynamik og udholdenhed til en mulig forretningsmæssig eller erhvervsmæssig succes, eftersom din egen energi vil kunne bære dig igennem de turbulente og ustabile perioder, som du vil komme til at opleve i forbindelse med erhvervslivet.

Til tider kan din emotionelle natur tilsidesætte dine intellektuelle begrænsninger, og der vil være tidspunkter, hvor du bør udvise særlig stor forsigtighed. Din skæbne vil kræve mange meget afgørende beslutninger. Heldigvis vil du være i stand til at reagere på øjeblikkets behov, for du imødegår kriser med mod og fatning.

Månen i 3. hus

Månen stod i dit 3. hus ved fødslen. Dit intellekt er meget sensitivt over for ydre hændelser, idet det bestandigt ændrer sig og tilpasser sig situationen.

Din hukommelse er god og har en billedmæssig karakter. Dine tanker kan imidlertid blive for subjektive og overfladiske med en overdreven vægt på overfladisk viden og meget lidt praktisk anvendelighed eller en mangel på intellektuel fornuft. Positivt betragtet rummer du et stort kreativt reservoir, som kan bruges gunstigt til aktiviteter såsom skribentvirksomhed og poesi. Fysisk vil Månen give dig en intens og aktiv tilværelse fuld af forandringer, bevægelighed og en strøm af begivenheder.

Kravene ved denne placering er enkle: bestræb dig på at opnå en bedre kontrol over din ustabile og vedholdende fantasi og derved at øge din koncentration, og du vil opleve en positiv fremgang, ikke bare rent mentalt, men også med hensyn til din evne til at kommunikere med andre på en mere realistisk måde.

Solen i 10. hus

Solen stod i dit 10. hus ved fødslen. Solen på dette sted bringer løfte om ære, succes og prestige som voksen. Offentligt vil du virke som et vitalt, stolt og magtfuldt menneske. Din individualitet har brug for at manifestere sig offentligt og ofte pådutte andre sin energi. Du er blevet født med en tilfredsstillende fysisk og moralsk arv, og du vil opnå velvilje fra mange magtfulde personer, som vil støtte dig i din fremgang i livet.

Dine vanskeligheder kan skyldes overdreven stolthed, arrogance og en tendens til at stole for meget på egne resurser.

Venus i 10. hus

Venus stod i dit 10. hus ved fødslen.

Du vil virke som et menneske, der søger harmoni, idet du har tendens til at værdsætte livets æstetiske kvaliteter, at engagerer dig i kunstneriske aktiviteter og til at ville eje alt, som er vidunderligt og smukt. Du besidder de nødvendige evner til at få succes i livet, især hvis dit erhverv er kunstnerisk eller musisk.

Meget af din succes er en følge af en personlig interesse og hårdt arbejde; du besidder personlige fordele og evner, og din sympatiske og intelligente opførsel fremkalder et stærkt forfinet billede.

Under alle omstændigheder er der meget gode muligheder for, at du opnår en vis social udmærkelse, et godt omdømme og økonomisk succes i en periode af dit liv.

Saturn i 12. hus

Saturn stod i dit 12. hus ved fødslen. Denne planet kan medføre mange ubehagelige og irriterende hindringer i dit liv og kan øge din følelse af, at omgivelserne begrænser dig.

Din professionelle ære påvirker i høj grad dine følelser, og du er vældig godt tilfreds, når tingene går godt. Måske er skæbnen nødt til at lære dig at skelne tydeligere mellem virkelighed og fantasi.

Der gemmer sig nogle komplekser i dit ubevidste, og de kan ytre sig i dit sind som overfølsomhed, et ønske om at være alene og at gøre tingene selv, så ingen får at vide, hvordan du har det. Du får brug for en smule humor og selvtillid.

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt