•    
  Planetpositioner
  23-Feb-2018, 11:27 UT/GMT
  Sol447'36"9s45
  Måne634'29"16n35
  Merkur948'43"9s20
  Venus1538'46"6s59
  Mars1657'58"22s26
  Jupiter2255'48"17s22
  Saturn653'33"22s23
  Uranus2541' 8"9n25
  Neptun1335'18"7s17
  Pluto2028'50"21s30
  Sand Månek.1447'29"16n24
  Chiron2655'34"1n57
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Dona Shaw [Adb], født 23 August 1923
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Løven, Månen i Stenbukken *Ascendanten i Skorpionen, Mars i 10. hus *Månen i 3. hus *Solen i 10. hus *Venus i 10. hus *Saturn i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 23 August 1923 kl. 11:00 i Capron OK, Alaska.

Dit soltegn er Løve. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Stenbuk.

I tilfælde af at du undrer dig over, hvorfor du bliver kaldt for en Løve i denne rapport: Hvis du var blevet født 11 ur 52 minutter senere, ville du være det efterfølgende tegn Jomfru. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra et tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Løven, Månen i Stenbukken

Du blev født med Solen i Løven og Månen i Stenbukken. Nøglebegreberne til din psykiske struktur er syntese, troskab og ambition. Du må være opmærksom på mulige psykiske konflikter, for selvom du indvendigt er storsindet, er du udadtil selvisk på grund af din tørst efter magt. Månen i Stenbukken udøver en stærk indflydelse på din personlighed, og selvom du ikke er sådan indvendig, så vil andre opleve dig som forsigtig, ansvarlig, praktisk, ambitiøs og hårdtarbejdende. Du er skabt til at være forsigtig i kærlighed, selvom du indvendigt gerne ville handle mere spontant. Et andet nøglebegreb til din karakter er ejendomsfølelse, især i psykologisk forstand. Du har det bedst i en kreds, hvor du kan udfolde dine naturlige drifter i rimeligt omfang. Derfor er du bedre egnet til at lede end til at tjene. Din kamp foregår mellem dit temmelig snæversynede og selviske livssyn og dine mere ægte spontane og lidenskabelige følelser. Hvis du er i stand til at afbalancere disse temperamentsforskelle, vil livet føles nemmere, og du vil have lettere ved at få succes.

til top

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 10. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 10. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Annoncering
Dit liv vil være orienteret mod at opnå en prestigefyldt position i verden.

Du har et ambitiøst temperament, som kan brænde en sti til sig selv, oplyst af individuel erkendelse. Du er meget uafhængig og foretrækker at have din egen forretning eller virksomhed, idet du ikke bryder dig om at få utidige råd eller uopfordret assistance. Mars på dette sted giver dig den nødvendige dynamik og udholdenhed til en mulig forretningsmæssig eller erhvervsmæssig succes, eftersom din egen energi vil kunne bære dig igennem de turbulente og ustabile perioder, som du vil komme til at opleve i forbindelse med erhvervslivet.

Til tider kan din emotionelle natur tilsidesætte dine intellektuelle begrænsninger, og der vil være tidspunkter, hvor du bør udvise særlig stor forsigtighed. Din skæbne vil kræve mange meget afgørende beslutninger. Heldigvis vil du være i stand til at reagere på øjeblikkets behov, for du imødegår kriser med mod og fatning.

til top

Månen i 3. hus

Månen stod i dit 3. hus ved fødslen. Dit intellekt er meget sensitivt over for ydre hændelser, idet det bestandigt ændrer sig og tilpasser sig situationen.

Din hukommelse er god og har en billedmæssig karakter. Dine tanker kan imidlertid blive for subjektive og overfladiske med en overdreven vægt på overfladisk viden og meget lidt praktisk anvendelighed eller en mangel på intellektuel fornuft. Positivt betragtet rummer du et stort kreativt reservoir, som kan bruges gunstigt til aktiviteter såsom skribentvirksomhed og poesi. Fysisk vil Månen give dig en intens og aktiv tilværelse fuld af forandringer, bevægelighed og en strøm af begivenheder.

Kravene ved denne placering er enkle: bestræb dig på at opnå en bedre kontrol over din ustabile og vedholdende fantasi og derved at øge din koncentration, og du vil opleve en positiv fremgang, ikke bare rent mentalt, men også med hensyn til din evne til at kommunikere med andre på en mere realistisk måde.

til top

Solen i 10. hus

Solen stod i dit 10. hus ved fødslen. Solen på dette sted bringer løfte om ære, succes og prestige som voksen. Offentligt vil du virke som et vitalt, stolt og magtfuldt menneske. Din individualitet har brug for at manifestere sig offentligt og ofte pådutte andre sin energi. Du er blevet født med en tilfredsstillende fysisk og moralsk arv, og du vil opnå velvilje fra mange magtfulde personer, som vil støtte dig i din fremgang i livet.

Dine vanskeligheder kan skyldes overdreven stolthed, arrogance og en tendens til at stole for meget på egne resurser.

til top

Venus i 10. hus

Venus stod i dit 10. hus ved fødslen.

Du vil virke som et menneske, der søger harmoni, idet du har tendens til at værdsætte livets æstetiske kvaliteter, at engagerer dig i kunstneriske aktiviteter og til at ville eje alt, som er vidunderligt og smukt. Du besidder de nødvendige evner til at få succes i livet, især hvis dit erhverv er kunstnerisk eller musisk.

Meget af din succes er en følge af en personlig interesse og hårdt arbejde; du besidder personlige fordele og evner, og din sympatiske og intelligente opførsel fremkalder et stærkt forfinet billede.

Under alle omstændigheder er der meget gode muligheder for, at du opnår en vis social udmærkelse, et godt omdømme og økonomisk succes i en periode af dit liv.

til top

Saturn i 12. hus

Saturn stod i dit 12. hus ved fødslen. Denne planet kan medføre mange ubehagelige og irriterende hindringer i dit liv og kan øge din følelse af, at omgivelserne begrænser dig.

Din professionelle ære påvirker i høj grad dine følelser, og du er vældig godt tilfreds, når tingene går godt. Måske er skæbnen nødt til at lære dig at skelne tydeligere mellem virkelighed og fantasi.

Der gemmer sig nogle komplekser i dit ubevidste, og de kan ytre sig i dit sind som overfølsomhed, et ønske om at være alene og at gøre tingene selv, så ingen får at vide, hvordan du har det. Du får brug for en smule humor og selvtillid.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Dona Shaw [Adb] (kvinde)
født den 23. august 1923 lokaltid: 11:00
i Capron OK, USA U.T.: 17:00
98w35, 36n54 sid. tid: 08:29:30

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Løve 29°31'25 i hus 10 direkte
Måne Stenbuk 26°38'45 i hus 3 direkte
Merkur Jomfru 24°42'06 i hus 11 direkte
Venus Løve 24°41'16 i hus 10 direkte
Mars Løve 24°41'56 i hus 10 direkte
Jupiter Skorpion 12°13'31 i hus 1 direkte
Saturn Vægt 16°52'14 i hus 12 direkte
Uranus Fisk 16°13'22 i hus 5 retrograd
Neptun Løve 18°21'13 i hus 10 direkte
Pluto Krebs 11°53'27 i hus 9 direkte
Sand Måneknude Jomfru 11°30'27 i hus 11 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 0°34'04
2.Hus Skorpion 29°03'07
3.Hus Stenbuk 0°57'25
Imum Coeli Vandbærer 5°01'27
5.Hus Fisk 7°53'06
6.Hus Vædder 6°36'14
Descendant Tyr 0°34'04
8.Hus Tyr 29°03'07
9.Hus Krebs 0°57'25
Medium Coeli Løve 5°01'27
11.Hus Jomfru 7°53'06
12.Hus Vægt 6°36'14

Større aspekter
Sol Kvinkuns Måne 2°53
Sol Konjunktion Venus 4°50
Sol Konjunktion Mars 4°49
Sol Sekstil Ascendant 1°03
Måne Trigon Merkur 1°57
Måne Kvinkuns Venus 1°57
Måne Kvinkuns Mars 1°57
Måne Kvadrat Ascendant 3°55
Venus Konjunktion Mars 0°01
Venus Sekstil Ascendant 5°53
Mars Sekstil Ascendant 5°52
Jupiter Trigon Uranus 4°00
Jupiter Trigon Pluto 0°20
Saturn Kvinkuns Uranus 0°39
Saturn Sekstil Neptun 1°29
Saturn Kvadrat Pluto 4°59
Uranus Kvinkuns Neptun 2°08
Uranus Trigon Pluto 4°20
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt