•    
  Planetpositioner
  20-Maj-2018, 12:19 UT/GMT
  Sol2926'29"20n02
  Måne751' 7"18n15
  Merkur1135' 6"13n24
  Venus19'12"25n02
  Mars137'52"21s57
  Jupiter1654'44"r15s41
  Saturn819'42"r22s17
  Uranus015'23"11n04
  Neptun1615'25"6s17
  Pluto216'11"r21s32
  Sand Månek.823'50"r18n10
  Chiron132'37"3n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Dona Shaw [Adb], født 23 August 1923
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Skorpionen *Solen i Løven *Solen i 10. hus *Månen i Stenbukken *Månen i 3. hus *Venus i Løven *Venus i 10. hus *Mars i Løven *Mars i 10. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Kvinde, født 23 August 1923 kl. 11:00 i Capron OK, Alaska.

Dit soltegn er Løve. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Skorpion, og din Måne står i Stenbuk.

I det tilfælde, at du undrer dig over, at du bliver kaldt Løve i denne rapport: Hvis du var blevet født 11 ur 52 minutter senere, ville din Sol have stået i det efterfølgende tegn Jomfru. Det eksakte tidspunkt, hvor Solen bevæger sig fra det ene tegn og ind i det næste, varierer fra år til år.

til top

Ascendanten i Skorpionen

Du er ret stille og reserveret, men andre kan tydeligt se, at du er i besiddelse af dybe følelser og emotioner, også selvom du måske ikke siger så meget. Men du føler, at du har svært ved at gøre dig forståelig for andre.

Du er ganske stædig, og om nødvendigt vil du kæmpe meget hårdt for dit standpunkt over for mennesker, som er uenige med dig. Din vrede vækkes ikke nemt, men når det sker, er den ikke nem at dæmpe ned igen.

Du elsker at opleve livet med hele dit væsen. Du kan derfor udvise en form for mod, som andre finder skræmmende, selvom du sædvanligvis ikke er ubesindig.

Desuden er du ganske sensitiv over for andre menneskers følelser. Du bliver ret nemt såret, men i stedet for at trække følehornene til dig vil du ofte lange ud efter andre med en afskærende bemærkning eller bidende sarkasme. Enhver, som iagttager dig med blot den mindste smule opmærksomhed, vil kunne se din vrede.

til top

Solen i Løven

Du er livlig og viljestærk, og du holder af at være centrum for opmærksomheden. Andre mennesker kan lide dig, fordi du grundlæggende er varm og kærlig. Du arbejder hårdt for at få din vilje i forholdet til andre. Du bør imidlertid passe på ikke at føre dette træk for langt, for det kan drive mennesker bort, som ellers kunne blive dine venner. Du er stolt og anser dig selv for betydningsfuld. Det positive ved dette er, at du kvier dig ved at kompromittere dig selv.

Når du bliver ældre, vil du gerne være et menneske af en vis betydning og, om muligt, en leder. Allerede som ung vil du spille denne rolle når som helst, der er mulighed for det, og det vil formentlig fungere fint, for du ønsker også at være din lederpost værdig.

Annoncering
til top

Solen i 10. hus

Du er et menneske, som ønsker at udrette noget stort i verden og at styre din egen skæbne. Du har svært ved at følge andres ordrer, medmindre du respekterer den pågældende person. Hvis du fordyber dig i dit arbejde, vil du kunne udrette en hel del.

Mens du er ung, vil disse træk imidlertid gøre det vanskeligt for dig at acceptere andre menneskers autoritet.

Dit forhold til din far er meget vigtigt. Du vil blive meget påvirket af hans måde at gøre tingene på, selvom du nu og da vil være uenig med ham og forsøge at gøre oprør.

Du ønsker at vide, hvad verden handler om, hvad der er vigtigt set med offentlighedens øjne, og hvad der generelt anses for betydningsfuldt. Blandt mennesker på din egen alder vil du forsøge at være en leder, og dine jævnaldrende vil se op til dig.

til top

Månen i Stenbukken

Du er alvorlig og en anelse sky. Du holder af at udrette noget og få tingene fra hånden, for det giver dig en god følelse at vide, at du har foretaget dig noget væsentligt.

Men du er en smule utryg ved dine egne følelser. De synes næsten at være malplacerede i dig og at være en kilde til problemer i stedet for til glæde. Du viser ikke uden videre din kærlighed, men du behøver kærligheden lige så meget som alle andre.

Du er meget praktisk og ambitiøs. Som ældre vil du nære et ønske om at indtage en betydningsfuld position i verden, og du vil arbejde hårdt for at opnå det.

Her er en af de lektier, som du bør lære: Vær ikke så hård ved dig selv.

Husk at dit behov for tryghed, sikkerhed og kærlighed er ægte behov, og du bliver aldrig rigtigt lykkelig, hvis du konstant fornægter dem.

til top

Månen i 3. hus

Dine følelser påvirker dine beslutninger i en sådan grad, at det bliver umuligt at være objektiv, medmindre du gør en rigtig stor indsats for det. Du har dog en god forståelse af, hvad der er rigtigt for dig og hvad ikke, og efterhånden som du vokser op, vil du lære at kende forskel på at bedømme noget ud fra et emotionelt lune og at bedømme med ægte intuition.

På den anden side er du god til at tale om dine følelser.

Dine vaner har en meget stærk indvirkning på, hvordan du tænker og agerer. Vær på vagt over for fordomme og forestillinger, som andre har lært dig.

til top

Venus i Løven

Du holder af mennesker, og mennesker holder også af dig. Du er meget loyal over for dine venner. Du har en stærk sans for ret og rimelighed, som du insisterer på i alle forhold. For din kærlighed at blandet kraftigt sammen med stolthed.

En anden side af dette aspekt er, at du kan finde venner, som ser godt ud på en eller anden måde. Men pas på at du ikke overser dem, der er lige så meget værd, men ikke så kendte.

I forholdet til andre må du lære at indgå kompromis i forhold til andre menneskers følelser. Du kan ikke altid få din vilje, og når du bliver ældre, vil du forstå det positive aspekt ved at give og tage. Din grundlæggende varme og venlighed vil altid gøre dig vellidt.

til top

Venus i 10. hus

Dette betyder sædvanligvis, at du har et varmt forhold til din far eller til din mor, hvis hun har påtaget sig faderrollen i dit liv. I begge situationer vil den pågældende forælder lære dig om tilværelsen på en så varm og kærlig måde, at du lærer at opfatte verden som smuk og venlig.

Når du bliver ældre, vil den karriere, du vælger, sandsynligvis afspejle din sorgløse oplevelse af tilværelsen. Hvis du er et mere alvorligt indstillet menneske, kan din karriere indebære et arbejde med andre på en eller anden måde. Du burde være god til det, for du er den fødte diplomat.

Annoncering
til top

Mars i Løven

Du er i besiddelse af stor stolthed, og du elsker at foretage dig ting på eget initiativ. En appelleren til din sans for retfærdighed bringer det bedste frem i dig, og du vil gøre hvad som helst for at bevare disse egenskaber.

Til tider kan du optræde arrogant og dominerende over for andre. Du kan ikke altid være nummer ét, men du har så stort et behov for at være leder, at det kan være svært for dig at acceptere andre i denne rolle.

Du kræver, at andre lader dig være den, du er, så du kan leve dit liv, som du vil.

Sandsynligvis er du i besiddelse af betydelig selvtillid og endda mod, men du er ikke decideret hensynsløs. I bedste fald har du en god forståelse af dig selv, af dine begrænsninger såvel som dine styrker. I virkeligheden kan du måske føle dig ubehageligt tilpas ved dine følelser og svagheder.

til top

Mars i 10. hus

Du ønsker at komme frem i verden, og du vil arbejde hårdt for det.

Men så længe du endnu befinder dig i din opvækst, bør du være forsigtig med, hvordan du behandler autoritetspersoner. Du respekterer ikke automatisk alle voksne, for du stiller nogle meget store krav, både til andre og til dig selv.

Du bør formentlig satse på en karriere, hvor du kan arbejde som selvstændig eller udfolde en god portion selvstændig autoritet. Denne Mars-placering antyder flere forskellige typer af jobs, især sådanne som kræver stor fysisk energi eller hårdt arbejde.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Dona Shaw [Adb] (kvinde)
født den 23. august 1923 lokaltid: 11:00
i Capron OK, USA U.T.: 17:00
98w35, 36n54 sid. tid: 08:29:30

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Løve 29°31'25 i hus 10 direkte
Måne Stenbuk 26°38'45 i hus 3 direkte
Merkur Jomfru 24°42'06 i hus 11 direkte
Venus Løve 24°41'16 i hus 10 direkte
Mars Løve 24°41'56 i hus 10 direkte
Jupiter Skorpion 12°13'31 i hus 1 direkte
Saturn Vægt 16°52'14 i hus 12 direkte
Uranus Fisk 16°13'22 i hus 5 retrograd
Neptun Løve 18°21'13 i hus 10 direkte
Pluto Krebs 11°53'27 i hus 9 direkte
Sand Måneknude Jomfru 11°30'27 i hus 11 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 0°34'04
2.Hus Skorpion 29°03'07
3.Hus Stenbuk 0°57'25
Imum Coeli Vandbærer 5°01'27
5.Hus Fisk 7°53'06
6.Hus Vædder 6°36'14
Descendant Tyr 0°34'04
8.Hus Tyr 29°03'07
9.Hus Krebs 0°57'25
Medium Coeli Løve 5°01'27
11.Hus Jomfru 7°53'06
12.Hus Vægt 6°36'14

Større aspekter
Sol Kvinkuns Måne 2°53
Sol Konjunktion Venus 4°50
Sol Konjunktion Mars 4°49
Sol Sekstil Ascendant 1°03
Måne Trigon Merkur 1°57
Måne Kvinkuns Venus 1°57
Måne Kvinkuns Mars 1°57
Måne Kvadrat Ascendant 3°55
Venus Konjunktion Mars 0°01
Venus Sekstil Ascendant 5°53
Mars Sekstil Ascendant 5°52
Jupiter Trigon Uranus 4°00
Jupiter Trigon Pluto 0°20
Saturn Kvinkuns Uranus 0°39
Saturn Sekstil Neptun 1°29
Saturn Kvadrat Pluto 4°59
Uranus Kvinkuns Neptun 2°08
Uranus Trigon Pluto 4°20
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt