•    
  Planetpositioner
  23-Maj-2018, 13:34 UT/GMT
  Sol222'38"20n38
  Måne2017'59"6n58
  Merkur1711' 3"15n27
  Venus447'53"25n03
  Mars242'52"21s52
  Jupiter1632'41"r15s35
  Saturn810'29"r22s18
  Uranus024'45"11n07
  Neptun1618'10"6s16
  Pluto213'44"r21s33
  Sand Månek.822'49"r18n10
  Chiron139'11"3n50
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering
                        

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Lesbian 11228 [Adb]
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
Vælg venligst de dele af teksten, du vil dele.
Klik derefter her: Del

I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Lesbian 11228s fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører hende. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Lesbian 11228 med at hjælpe hende til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for hende.

[..] Dette resulterer i en god og retfærdig personlighed med en bedre evne til at være objektiv, sammenlignet med de fleste andre. Lesbian 11228 har medfødte evner som mægler og kan umiddelbart se, hvad der måtte være uretfærdigt eller urimeligt såvel i hendes egne ord og handlinger

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Lesbian 11228s indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Hun vil altid føle sig glad og tillidsfuld, når det er lykkedes hende at klare en forhindring eller vinde i en konkurrence. Undgå at overbeskytte og pylre omkring hende, for hun har brug for at opdage sin styrke ved at lære igennem sine fejltagelser. Ligeledes vil undertrykkelse [...]

[..] Allerede som lille er der en instans inde i hende, der kun kan føle sig levende, stærk og virkningsfuld, hvis der findes en eller form for modstand, hun kan kæmpe imod. Hun vil ustandseligt afprøve forældrenes hensigter og udfordre deres krav om disciplin ­ ikke fordi hun [...]

Skjulte træk

[..] Hvis hun har søskende, som er bedre i stand til at vise deres hjælpeløshed, vil hun sikkert polarisere sig i forhold til dem og spille rollen som "den stærke". Selv om hun til tider føler den samme hjælpeløshed selv, kan hun simpelthen ikke vise det uden at blive meget nervøs [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

Til trods for Lesbian 11228s uafhængige og undertiden noget reserverede personlighed er hendes dybeste behov i sine forhold til andre at føle, at hendes individuelle særpræg bliver set, bekræftet og opmuntret. Hvis hun føler, at hun ikke er speciel eller betydningsfuld [...]

Lesbian 11228 ser en stor styrke og stort mod i sin mor. Selv når moderen er træt og stresset og føler sig alt andet end modig og stærk, har Lesbian 11228 ikke desto mindre en dyb beundring for hende og ser hende ikke bare som "mor", men også som et handlekraftigt og dynamisk [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt