•    
  Planetpositioner
  23-Jan-2018, 08:56 UT/GMT
  Sol317'54"19s25
  Måne1410'40"1n24
  Merkur1719'46"23s17
  Venus639'45"19s45
  Mars283' 2"19s01
  Jupiter2015'20"16s45
  Saturn355'36"22s30
  Uranus2445'24"9n04
  Neptun1230' 0"7s42
  Pluto1932'15"21s36
  Sand Månek.1458'47"16n20
  Chiron2522'52"1n25
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Januar 2018
for Lesbian 11228 [Adb], født 27 April 1949
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden for en stor del hører sammen med ideer, inspirationer og forestillinger om det, der kunne være, vil du sandsynligvis føle, at nogle af dine følelser og møder med andre i det kommende år er stimulerende, spændende og umådeligt kreative. Det betyder ikke, at du ikke vil få nogle vanskelige udfordringer og måske oplever en vis bedrøvelse eller ængstelse på grund af en atmosfære, der er gennemsyret af ustabilitet. Men hvis du er ærlig over for dig selv, vil du hilse den nedbrydning af [...]

En ustabil periode

Uranus konjunktion Måne: Begyndelsen af juni 2017 indtil slutningen af marts 2019

[..] Mennesker, som dukker op i dit liv lige nu, vil måske kun blive der i kort tid og kan fungere som katalysatorer, som åbner døren til forandring, men som ikke vil egne sig til at leve sammen med dig i det lange løb. Prøv at være åben over for forandringerne, men lad [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Hold øjnene åbne, men kæmp ikke for voldsomt imod. Det kan være meget værdifuldt at forsøge at forstå de ting, du oplever; men forståelse er ment som et værktøj, ikke et våben imod livet. Hvis du kan lade nogle af de gamle strukturer og holdninger forsvinde [...]

Tågevandring

prog. Sol kvadrat Neptun: Midten af marts 2017 indtil slutningen af april 2019

[..] I løbet af denne periode kan der blive vakt nogle stærke spirituelle eller religiøse følelser hos dig, og din fantasi vil sandsynligvis være særligt rig og frodig. Du vil sikkert også være mere indfølende over for andre, især måske fordi du selv føler dig ensom og hjælpeløs [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Rejse i mørket

prog. Måne kvadrat Pluto: Slutningen af april 2018 indtil midten af juni 2018

[..] Måske vil du opleve, at nogle tvangsprægede følelsesmønstre, som du ikke troede, at du kunne gøre noget ved, bliver mere tilgængelige for bevidstheden og derfor også for forandring. Måske vil du også opdage de dybere årsager til, at du har et gentaget mønster i dit følelsesliv [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

En stærk vilje

Uranus konjunktion Mars: Midten af maj 2017 indtil begyndelsen af marts 2019

[..] Nogle overvejelser over muligheden af den slags mønstre kunne hjælpe dig med at nå til en erkendelse af, hvor og hvornår du bliver nødt til at være mere direkte og bestemt i hævdelsen af din egen individualitet. Men du kan også blive nødt til at indse, at dine ønsker [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fire emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Opdagelse af mysterierne

Pluto trigon Merkur: Midten af februar 2018 indtil midten af oktober 2021

[..] Og verdslige mål og ambitioner kan også ændre sig, efterhånden som du opdager, at livet er langt mere komplekst, end du måske gik og troede. Det kan være et glimrende tidspunkt at studere psykologi eller påbegynde en opdagelsesrejse i dit eget indre ved hjælp [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Opdagelsestrang

Uranus kvadrat Jupiter: Begyndelsen af maj 2018 indtil midten af februar 2020

Dette vil sikkert blive en spændende og inspirerende tid. Sjæl og ånd søger nogle større højder, som de kan udforske, og du kan føle dig meget rastløs og fuld af uudfoldede muligheder, som kræver at komme til udtryk. Selvom du måske nærer et stærkt ønske om forandring i [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

En smag for magt

Jupiter kvadrat Pluto: Begyndelsen af december 2017 indtil slutningen af august 2018

[..] På det kreative plan kan denne intensitet vise sig meget produktiv. Hvis du har nogle kunstneriske kanaler, hvorigennem du kan udtrykke dine næsten mytiske lidenskaber og drømme lige nu, vil du kunne opnå en dyb tilfredsstillelse ved de ting, du skaber, samt opleve [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt