•    
  Planetpositioner
  19-Mar-2018, 05:06 UT/GMT
  Sol2832'37"0n35
  Måne1846'28"3n03
  Merkur1556' 8"8n51
  Venus1510'49"5n06
  Mars052' 8"23s29
  Jupiter233'53"r17s21
  Saturn825'23"22s17
  Uranus2647'49"9n50
  Neptun1429' 4"6s57
  Pluto2059'43"21s28
  Sand Månek.147'44"r16n35
  Chiron2818'55"2n28
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Jany Bessière [Adb], født 20 November 1944
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Skorpionen, Månen i Stenbukken *Ascendanten i Vægten, Venus i 3. hus *Solen i 2. hus *Venus i 3. hus *Månen i 4. hus *Saturn i 9. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: kvinde, født 20 November 1944 kl. 4:03 i Liege,.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vægt, og din Måne står i Stenbuk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

til top

Solen i Skorpionen, Månen i Stenbukken

Dit mest bevidste mål er at få magt over andre. Dette mål kan, sammen med din lidt hårde, ambitiøse natur, blive en kilde til konflikter i dit liv. Trods disse personlige faktorer er der tegn på, at du vil nå langt. På grund af din aggression og dine faste vaner kan du blive en glimrende leder eller forvalter i en eller anden forstand. I forbindelse med magtudøvelse præciserer du dine krav til andre, men du stiller lige så strenge krav til dig selv. Du er ofte tungsindig og svælger i grublerier. Nøglen til et mere harmonisk selv ligger i en dybtgående undersøgelse af din egen psyke (du har et medfødt talent for granskning og dybdeboring) med henblik på at opnå større selverkendelse.

til top

Ascendanten i Vægten, Venus i 3. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Vægten op i horisonten. Dets hersker, Venus, er placeret i 3. hus.

Dette tyder på et liv, hvor du vil indtage en holdning, som er imødekommende, venlig og kærlig.

Mennesker med Ascendanten i Vægten er grundlæggende drevet af deres følelser og emotioner frem for af intellektet. Dit liv vil afsløre din skarpe iagttagelsesevne og en tendens til at skabe sammenligninger af en primært æstetisk karakter. Du vil ikke udfolde den helt store energi i dine gøremål og vil derfor have tendens til at følge rutinen og den mindste modstands vej. Du er et forstående menneske, som søger andres billigelse og er meget tilpasningsvillig. Din intuition er bemærkelsesværdig, og du får en rent sanselig glæde ud af at involvere dig i socialt samvær og elske alle sociale sider af tilværelsen.

Hvis du ikke får styr på denne tendens til at være så stærk engageret i menneskelige relationer, kan du blive alt for knyttet til andre og afhængig af dem.

Der findes en vis rastløshed, omskiftelighed og mangel på vedholdenhed i dit liv. Dit hovedsigte ligger hele tiden på favoriseringen af en sammensmeltning af to ting eller to personer.

Uheldigvis gør dette engagement i menneskers indbyrdes harmonisering og tilpasning dig en lille smule urealistisk og handlingslammet. Du vil imidlertid tage det afslappet, opføre dig sympatisk, være socialt orienteret og optaget af udsmykning, klæder, sociale konventioner, normer og æstetik. I kærlighed vil du, såfremt du gør alvor af forholdet, opdage, at forholdet er en konsekvens af din egen interesse i at smigre dig selv frem for at imødekomme nogen form for dybere følelser.

Erhvervsmæssigt vil du have tilbøjelighed for aktiviteter, som kræver en høj grad af kultur og endda viden om kunst.

Annoncering
Dette er blandt andet et tegn på, at dit biologiske Vægt-temperament vil være orienteret imod udviklingen af dine intellektuelle evner. Studier, kommunikationsmæssige forbindelser til fjerne slægtninge og alle aktiviteter, som indebærer forandring, vil sætte et vigtigt præg på din tilværelse. Din tankegang er venlig, følelsesladet og stærkt tiltrukket af æstetiske ting.

Dit temperament er optimistisk, lyst, roligt og muntert. Der er dog en vis tilbøjelighed til at være ekstravagant og endda doven. Du kan blive for afhængig af sanselige glæder.

til top

Solen i 2. hus

Solen stod i dit 2. hus ved fødslen. Denne placering gør økonomiske forhold - og fysisk erobring og besiddelse - til den centrale drivkraft i dit liv.

Det er en decideret nødvendighed, at du retter opmærksomheden mod at opnå materiel tryghed. Forpligtelsen til at give udgør stadig en reel vanskelighed for dig, som du må lære at håndtere.

Du bør nyde din egen velstand og tillige lære dig selv den kunst at give til andre. Du ønsker at blive respekteret i økonomiske situationer og kan godt lide at blive anset for at være et menneske, som er selvberoende.

Du har en god portion tillid til egne evner; du tror, at uanset hvad der sker, så vil du altid overleve økonomisk. Denne indflydelse fra Solen giver stærke løfter om succes i livet.

Dine svagheder i forbindelse med penge indbefatter en tendens til at være meget demonstrativ og et begær efter penge på grund af den magt, de giver. Når du bliver mere moden, vil mulighedernes døre åbne sig for dig ved hjælp af personer, som er højt placeret i regeringen. Gå ikke glip af denne chance.

til top

Venus i 3. hus

Venus stod i dit 3. hus ved fødslen. Du er meget interesseret i skabende kunst, og dine tanker og ord er omgivet af en aura af skønhed, smag og gode proportioner. Dit sind fornemmer faktisk de følelser, som er forbundet med naturen og de højere aspekter af alt menneskeligt. Venus på dette sted varsler om nogle behagelige og venlige relationer til familiens medlemmer; dit intellekt er sympatisk, ungdommeligt og tiltalende.

Nøglen til en bedre forening af dine mentale og følelsesmæssige funktioner ligger i en uddybelse af dine personlige relationer og en evne til at vende sig indad, så du kommer til at kende verden bedre ved hjælp af ægte selvindsigt.

til top

Månen i 4. hus

Månen stod i dit 4. hus ved fødslen. Månen på dette sted vil afgjort påvirke begivenhederne i forbindelse med din mor, din bopæl og dine familiære anliggender.

Både barndom og alderdom vil være karakteriseret af en forkærlighed for romantik, diverse rejser og interessante eventyr.

Problemet med denne astrologiske placering er, at den giver dig en usikker position i livet og en bestandig stræben efter materiel sikkerhed, som synes vanskelig at opnå. Dette kan afhjælpes midlertidigt ved, at du modtager en mindre arv, og at du i de sidste år af dit liv vil blive næsten overvældet af din families glimrende omsorg og hjælp.

Note: Månen står teknisk set i slutningen af hus 3 og tolkes derfor i hus 4.

Annoncering
til top

Saturn i 9. hus

Saturn stod i dit 9. hus ved fødslen. Dette tyder på, at din bekymring vedrørende alle tings forgængelighed vil tvinge dig til at sætte grænser for dine personlighedstræk og anlægge en forsigtig og planlæggende holdning, før du kaster ud i vigtige sager.

Rent praktisk indtager du en omhyggelig, seriøs og meditativ holdning til alle højere, intellektuelle funktioner. Du bør dog være opmærksom på muligheden af tilstedeværelsen af flere problematiske elementer i din intellektuelle konstitution, såsom depression, frygt og strenghed.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Jany Bessière [Adb] (kvinde)
født den 20. november 1944 lokaltid: 4:03
i Liege, Belgium U.T.: 03:03
5e34, 50n38 sid. tid: 07:21:18

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 27°40'52 i hus 2 direkte
Måne Stenbuk 17°20'59 slutningen af hus 3 direkte
Merkur Skytte 14°21'16 i hus 3 direkte
Venus Stenbuk 4°38'00 i hus 3 direkte
Mars Skorpion 26°03'30 i hus 2 direkte
Jupiter Jomfru 23°22'31 i hus 12 direkte
Saturn Krebs 10°04'51 i hus 9 retrograd
Uranus Tvilling 11°39'51 slutningen af hus 8 retrograd
Neptun Vægt 5°46'52 i hus 12 direkte
Pluto Løve 10°14'59 i hus 10 retrograd
Sand Måneknude Krebs 19°31'25 i hus 10 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vægt 14°28'36
2.Hus Skorpion 10°09'08
3.Hus Skytte 11°52'52
Imum Coeli Stenbuk 18°46'05
5.Hus Vandbærer 23°43'31
6.Hus Fisk 22°12'19
Descendant Vædder 14°28'36
8.Hus Tyr 10°09'08
9.Hus Tvilling 11°52'52
Medium Coeli Krebs 18°46'05
11.Hus Løve 23°43'31
12.Hus Jomfru 22°12'19

Større aspekter
Sol Konjunktion Mars 1°37
Sol Sekstil Jupiter 4°18
Måne Trigon Jupiter 6°02
Måne Opposition Saturn 7°16
Måne Kvadrat Ascendant 2°52
Merkur Opposition Uranus 2°41
Merkur Trigon Pluto 4°06
Merkur Sekstil Ascendant 0°07
Venus Opposition Saturn 5°27
Venus Kvadrat Neptun 1°09
Mars Sekstil Jupiter 2°41
Saturn Kvadrat Neptun 4°18
Saturn Kvadrat Ascendant 4°24
Uranus Trigon Neptun 5°53
Uranus Sekstil Pluto 1°25
Uranus Trigon Ascendant 2°49
Neptun Sekstil Pluto 4°28
Pluto Sekstil Ascendant 4°14
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt