•    
  Actuele planetaire posities
  23-maa-2018, 15:59 UT/GMT
  Zon258' 3"1n11
  Maan205'27"18n56
  Mercurius1652'48"r9n43
  Venus2041'37"7n21
  Mars323'53"23s32
  Jupiter2253'41"r17s18
  Saturnus837'16"22s17
  Uranus271'55"9n55
  Neptunus1438'53"6s53
  Pluto213'55"21s27
  Ware Knoop1342'15"r16n43
  Cheiron2834'51"2n34
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Vladimir Volkoff [Adb], geboren op 7 november 1932
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Vladimirs geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Vladimir al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zijn erg gevoelig en intuïtief karakter maakt dat hij zich er scherp van bewust is hoe anderen over hem denken, ook al proberen ze dat te verbergen. Als gevolg daarvan zal hij waarschijnlijk veel tijd en energie besteden aan het krijgen van liefdevolle reacties van zijn

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Vladimirs innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] In zijn jeugd kan dit de vorm aannemen van de zeldzame eigenschap om zich helemaal te wijden aan iemand om wie hij veel geeft ­ dit kan een van zijn ouders zijn, een broertje of zusje, of een vriendje of vriendinnetje, maar het kan ook om een huisdier gaan. Dit vermogen [...]

[..] Zijn ouders en de rest van het gezin zullen vermoedelijk geen dromer in hem zien, in het bijzonder niet, omdat hij fysiek gezien waarschijnlijk erg actief en energiek is. Toch leeft er van binnen en onzichtbaar iets in hem, dat hem af en toe erg rusteloos kan maken, snel [...]

Verborgen trekjes

[..] Dit soort fantasiebeelden compenseert het gevoel van beperking dat hij soms heeft, omdat hij zich sterk aan de buitenwereld en aan wat anderen willen moet aanpassen. Dit klinkt natuurlijk allemaal wat overdreven, maar waar het op aan komt is dat hij zichzelf wat meer moet [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Er is kans dat hij veel en heel oprecht iets met allerlei verschillende mensen heeft, maar hoewel hij gemakkelijk vriendschap sluit, zal hij zich in emotioneel opzicht nooit tot het exclusieve eigendom van iemand anders laten maken. Hij voelt zich het meest gelukkig en het [...]

[..] Wat Vladimir het meest van zijn vader nodig heeft is, dat deze altijd zo eerlijk mogelijk zegt wat hij voelt. Daardoor kan hij zijn vader ervaren als een gewoon menselijk wezen, dat ook zijn fouten heeft, iemand die liefdevol en toegankelijk is, en niet afstandelijk en bedreigend. Het is [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst