•    
  Planetpositioner
  21-Apr-2018, 22:23 UT/GMT
  Sol145'23"12n05
  Måne1856'41"20n12
  Merkur632' 4"0n51
  Venus2638'12"19n50
  Mars193'53"23s02
  Jupiter2027'30"r16s38
  Saturn98'12"r22s14
  Uranus2840'37"10n31
  Neptun1536'51"6s31
  Pluto2117'14"21s28
  Sand Månek.1114'33"r17n24
  Chiron014'44"3n14
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Ozzy Osbourne [Adb], født 3 December 1948
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Ozzys fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Ozzy med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Et fintmærkende sanseapparat er blandt de egenskaber, Ozzy er begavet med. Han vil sikkert allerede meget tidligt være meget modtagelig for harmoni og skønhed, og det er vigtigt, at der er ro og orden i hans omgivelser. Han vil formodentlig være hurtig til at tilegne sig

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Ozzys indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Han vil nødigt bede om hengivenhed og fordele for sig selv, men foretrækker i stedet den mere ansvarlige rolle som den, der tager sig af søskende og kæledyr. Han er et alvorligt barn, dyb, eftertænksom og meget modvillig over for ændringer i sine nærmeste omgivelser. Det daglige [...]

[..] Han vil altid begynde med en slags indre "Nej, jeg er ikke parat endnu", indtil han føler sig sikker på sig selv. Idet han har en meget fysisk tilgang til livet, må han først føle, at han behersker sin egen krop og den umiddelbare situation. Og en sådan følelse af personlig [...]

Skjulte træk

[..] Efterhånden som han bliver større, kan han også begynde at dyrke besynderlige, mystiske idéer og fantasier. Der bor en skjult poet og profet i ham, og det kan give en masse konflikter, efterhånden som han vokser op, for disse manifestationer fra hans indre verden kan virke [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Endvidere vil det også være gennem oplevelsen af vanskeligheder i forhold til andre ­ adskillelser, skænderier, skuffelser ­ og opdagelsen af, at kærligheden stadig er der, at han gradvist opbygger en solid og vedvarende følelse af samhørighed. Af denne grund vil venskaber, [...]

[..] Han vil nemlig, efterhånden som han gradvist optager dette stærke arketypiske billede på styrke og selvstændighed i sin personlighed, blive nødt til at teste sin egen vilje imod faderens og måske også afvise sin fars værdinormer i en periode for at kunne bevise sin uafhængighed [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt