•    
  Planetpositioner
  18-Feb-2018, 23:02 UT/GMT
  Sol014'28"11s23
  Måne552' 2"1s26
  Merkur124'50"12s45
  Venus959'59"9s10
  Mars1415'33"22s05
  Jupiter2242'29"17s20
  Saturn631'13"22s24
  Uranus2530'29"9n21
  Neptun1325' 9"7s21
  Pluto2021'33"21s31
  Sand Månek.1454'36"r16n22
  Chiron2640'31"1n52
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Ozzy Osbourne [Adb], født 3 December 1948
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Skytten, Månen i Stenbukken *Ascendanten i Skorpionen, Mars i 2. hus *Solen i 1. hus *Månen i 2. hus *Saturn står i 10. hus *Venus i 12. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 3 December 1948 kl. 6:00 i Birmingham, England.

Dit soltegn er Skytte. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Skorpion, og din Måne står i Stenbuk.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Skytten, Månen i Stenbukken

Din Skytte-prægede impulsivitet og hurtighed har gavn af den hensigtsmæssighed og pålidelighed, som er indeholdt i Stenbukken. Ambitionerne bliver rettet mod højere lærdom og tænkning. Dit liv har form og orden, og du går metodisk til værks i forbindelse med dine gøremål. Der hviler en aura af respektabilitet over alle sider af din tilværelse. Dit kærlighedsliv kan dog blive noget mindre givtigt. Du virker selvberoende, og du har svært ved at give tilstrækkeligt slip til at kunne acceptere et andet menneske. Du er styret af dine ambitioner og din praktiske natur og nærmer dig andre mennesker med forsigtighed, ofte ligefrem mistro. Nøglen til et mere harmonisk selv ligger i opnåelsen af den rette balance mellem din impulsive, optimistiske individualitet og din urokkelige, rutineprægede personlighed. Prøv at bevare livsmodet uden at give flyvskheden frit spil.

til top

Ascendanten i Skorpionen, Mars i 2. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Skorpionen op i horisonten. Dets hersker, Mars, er placeret i 2. hus.

Dit liv vil være præget af en skarpsindig, hemmelighedsfuld, stejl, klog og reserveret indstilling. Du forbliver en gåde: med disse træk kan dit liv enten blive meget tragisk eller meget heldigt. Hvilken af de to Skorpion-kategorier tilhører du? Der findes to typer, den ekstremt emotionelle, som tiltrækkes af de patologiske aspekter ved de biologiske relationer, eller den meget mystiske, som er optaget af spiritualitet.

Du er et menneske, som er optaget af ekstremer, yderst sensitiv og med en stærk trang til at knytte sig. Der optræder en vis dragning mod det okkulte eller mod psykiske fænomener. Du er aktiv i den forstand, at der foregår en psykisk kamp i dit indre mellem de positive og de negative poler - dem der bekræfter og tilfredsstiller, eller dem der afviser og undertrykker. Du er følelsesmæssigt meget intens og er lidenskabeligt knyttet til den person, som du elsker. Ligeledes vil du, hvis der er nogen, du ikke bryder dig om, være lige så fastlåst i denne følelse. Men der er grund til optimisme: uanset hvilken Skorpion-type du måtte være, findes der dybt i dit indre en dyb trang til psykologisk genfødelse.

På et tidspunkt i dit liv efter en større dramatisk hændelse som vil gøre et dybt indtryk på dig, kan dit jegs mål og hele udtryk ændre sig fuldkommen. Men dine lidenskabers intensitet og dybde vil altid være konstant. Du har en tendens til at gå ind i skyggen og i al hemmelighed planlægge den handlingskurs, som du vil vælge, idet du tøver med at lade andre kende dine stemningers eller følelsers præcise karakter. I seksuelle forhold er du opfyldt af lidenskab og knytter dig stærkt.

Udøv større selvkontrol over dine lidenskaber; vær ikke så fortørnet på andre. Brug din stærke vilje og karakter på positive og gavnlige ting.

Du har en stærk tilbøjelighed til at engagere dig i medicin, måske endda kirurgi. Du er tiltrukket af forskning og undersøgelse i almindelighed.

Annoncering
Denne placering kendetegner et liv, hvor mange stridigheder vil kræve kampånd for at sikre dig et overskud og en fortsat indtjening. Du er meget selvhævdende og aggressiv af natur og opfindsom, når det gælder forretninger. Du elsker at iværksætte nye foretagender, især af en type, som kræver en vis originalitet. Du kan reagere emotionelt og voldsomt på krænkelser, især hvis krænkeren forsøger at fortrænge dig erhvervsmæssigt på en eller anden vis. Men når du ikke er så påvirket, kan du være en glimrende partner og en dynamisk medarbejder.

Pengene kan strømme relativt nemt, men du er også tilbøjelig til at bruge dem i samme tempo, som de ankommer. Vær forsigtig med drastiske handlinger og ubesindige investeringer.

til top

Solen i 1. hus

Solen stod i dit 1. hus ved fødslen. Du er en energisk natur, stolt og selvhævdende. Du fremstår begejstret og energisk i alle situationer. Din medfødte udadvendte natur og personlige måde at optræde på gør sædvanligvis et godt indtryk på andre mennesker.

Din forstærkede selvfølelse betyder, at du kommer i kontakt med en stærk vilje, og du kan styre din vilje således, at den passer til din målsætning og dine ønsker i livet. Denne placering af Solen giver lederevner, for du er tilbøjelig til at tiltrække andre mennesker og have en stærk indflydelse på dem, når de er sammen med dig.

Du bryder dig ikke om at være afhængig af andre, men du holder fast ved dine venner, for de vil som regel gerne hjælpe dig, når du har brug for det. Du er også selv villig til at hjælpe dem af dine nære venner, som fortjener det, men kun hvis du ved, at din indsats vil blive påskønnet.

Ofte foretrækker du at arbejde alene. Men det er ikke din eneste mulighed, for du er god til at tilpasse dig et samarbejde med andre, blot du har frihed til at udfolde dig. Med Solen i 1. hus er der tendens til at overvurdere din egen betydning, men gennem gentagne kontakter med andre vil du uundgåeligt nå frem til en mere realistisk vurdering af dine evner og muligheder.

til top

Månen i 2. hus

Månen stod i dit 2. hus ved fødslen. Dine forretningsanliggender og indtjeningsmuligheder vil bestå af en mangfoldighed af aktiviteter, hvor du skal forholde dig til mange mennesker. Placeringen anses almindeligvis for god.

Erhvervsmæssigt vil du være tilbøjelig til at tjene penge gennem folkelige aktiviteter.

Under alle omstændigheder kan du forvente en skæbne, som byder på variation og livlig aktivitet. Forsøg at rette dine pengesager mod det almene publikum, for du ejer evnen til at få succes, når du er i kontakt med de folkelige masser.

til top

Saturn står i 10. hus

Saturn stod i dit 10. hus ved fødslen. Dette er en meget udfordrende placering for et menneske, som søger verdslig succes. Saturns hæmmende effekt kommer til udtryk i form af en tung, forsigtig og meget alvorlig personlighed. Mange af de begrænsninger, som vil opstå i løbet af dit liv, vil være en følge af din egen psykiske konstitution, som er orienteret imod snævre grænser. Nøglen til en tilfredsstillende løsning på de forskellige problemer, som vil opstå livet igennem, ligger i din evne til at udholde vanskelighederne med tålmodighed.

Indvendigt er du præget af ambitioner, længsler og påpasselighed; hvis disse psykiske egenskaber bliver anvendt på en ordentlig måde, kan de give magt, en stolt fremtoning og et bestandigt begær efter materielle genstande og verdslig velstand.

Note: Saturn står teknisk set i slutningen af hus 9 og tolkes derfor i hus 10.

Annoncering
til top

Venus i 12. hus

Venus stod i dit 12. hus ved fødslen.

Kun de mennesker, som står dig meget nær, har nogen anelse om de lidet kendte sider af din personlighed. Uanset din måde at tale og udtrykke dig på kan du, når du er alene, afslappet og fri for bekymringer, udvise et omgængeligt og sympatisk temperament, som trives sammen med en gavmild, venlig og tiltalende karakter.

Denne astrologiske placering kan føre dig ud i hemmelige kærlighedsaffærer. Medmindre du anvender en stor portion takt og diplomati, kan disse hemmelige affærer skabe sociale komplikationer, som fremtvinger utidige afslutninger.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Ozzy Osbourne [Adb] (mand)
født den 3. december 1948 lokaltid: 6:00
i Birmingham, ENG (UK) U.T.: 06:00
1w50, 52n30 sid. tid: 10:40:34

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skytte 10°59'47 i hus 1 direkte
Måne Stenbuk 11°15'02 i hus 2 direkte
Merkur Skytte 5°41'18 i hus 1 direkte
Venus Skorpion 8°52'22 i hus 12 direkte
Mars Stenbuk 4°49'12 i hus 2 direkte
Jupiter Stenbuk 3°48'44 i hus 2 direkte
Saturn Jomfru 6°01'49 slutningen af hus 9 direkte
Uranus Tvilling 29°15'59 i hus 8 retrograd
Neptun Vægt 14°37'59 i hus 11 direkte
Pluto Løve 16°30'32 i hus 9 retrograd
Sand Måneknude Tyr 4°24'32 i hus 6 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Skorpion 18°33'53
2.Hus Skytte 18°45'59
3.Hus Stenbuk 28°18'27
Imum Coeli Fisk 8°30'39
5.Hus Vædder 9°17'32
6.Hus Tyr 1°33'31
Descendant Tyr 18°33'53
8.Hus Tvilling 18°45'59
9.Hus Krebs 28°18'27
Medium Coeli Jomfru 8°30'39
11.Hus Vægt 9°17'32
12.Hus Skorpion 1°33'31

Større aspekter
Sol Konjunktion Merkur 5°18
Sol Kvadrat Saturn 4°58
Sol Sekstil Neptun 3°38
Sol Trigon Pluto 5°31
Måne Sekstil Venus 2°23
Måne Konjunktion Mars 6°26
Måne Konjunktion Jupiter 7°26
Måne Trigon Saturn 5°13
Måne Kvadrat Neptun 3°23
Måne Sekstil Ascendant 7°19
Merkur Kvadrat Saturn 0°21
Venus Sekstil Mars 4°03
Venus Sekstil Jupiter 5°04
Venus Sekstil Saturn 2°51
Mars Konjunktion Jupiter 1°00
Mars Trigon Saturn 1°13
Mars Opposition Uranus 5°33
Jupiter Trigon Saturn 2°13
Jupiter Opposition Uranus 4°33
Neptun Sekstil Pluto 1°53
Pluto Kvadrat Ascendant 2°03
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt