•    
  Actuele planetaire posities
  18-jan-2018, 02:10 UT/GMT
  Zon2755'18"20s34
  Maan845'43"17s31
  Mercurius933'26"23s28
  Venus01'23"21s10
  Mars2447'20"18s13
  Jupiter1933'42"16s35
  Saturnus320'53"22s31
  Uranus2440'27"9n02
  Neptunus1220'28"7s46
  Pluto1921'37"21s37
  Ware Knoop1454'14"r16n22
  Cheiron2510'22"1n22
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Gustav Stresemann [Adb], geboren op 10 mei 1878
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Gustavs geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Gustav al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

Gustav is een kind dat in essentie een op de materie gericht karakter heeft, en op concrete zaken is ingesteld. Vanaf zijn vroegste jeugd zal hij waarschijnlijk al een levendig, zintuiglijk en goed uitgebalanceerd contact hebben met de tastbare wereld om hem heen. Maar hij

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Gustavs innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Waar het bij hem in het leven om draait zijn andere mensen, en hij zal er alle mogelijke moeite voor doen om te zorgen dat de onderlinge sfeer van saamhorigheid in stand blijft. Hij is ook weinig geneigd om zich een weg naar het midden van het toneel te banen, en voelt zich [...]

[..] Hij heeft het uiteraard nodig om sterk op anderen betrokken te zijn, maar er mag geen kleine vader of moeder van hem gemaakt worden, alleen maar omdat de echte ouders in dit opzicht in gebreke blijven. Het zou dwaas zijn om het woord "egoïstisch" te gebruiken als wapen om [...]

Verborgen trekjes

[..] Omdat hij echt heel aardig is, en gauw geneigd om zichzelf weg te cijferen, is het heel hard nodig dat hij de taaiheid die hij in principe bezit verder ontwikkelt, en durf genoeg krijgt om het heft in eigen handen te nemen. Zijn ouders en ook de rest van het gezin kunnen [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Hij zal ook heel gauw zijn bewondering laten blijken voor iemand die hij als voorbeeld ziet, en hij voelt zich niet in het minst beschaamd om "stuk" van iemand te zijn of iemand als held of heldin op een voetstuk te zetten. Hij kan er daarentegen meer moeite hebben om met [...]

[..] Het is geen goed idee om allerlei belangrijke dingen die gebeurd zijn voor hem verborgen te houden, want hoe minder de jongen weet van zijn vader, des te meer fantaseert hij over hem. Dan is er kans dat hij hem opblaast tot reusachtige, angstaanjagende proporties. Dit kan [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst