•    
  Planetpositioner
  20-Maj-2018, 14:55 UT/GMT
  Sol2932'45"20n03
  Måne923'51"17n59
  Merkur1146'42"13n28
  Venus116'59"25n02
  Mars140'15"21s57
  Jupiter1653'56"r15s41
  Saturn819'23"r22s17
  Uranus015'43"11n04
  Neptun1615'31"6s17
  Pluto216' 6"r21s32
  Sand Månek.823'50"18n10
  Chiron132'52"3n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Årsanalyse

Gratis prøveversion
fra Maj 2018
for Burt Bacharach [Adb], født 12 Maj 1928
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUKTION

Dette korte udtog vil give dig en forsmag på din personlige "Årsanalyse – tidens betydning" af Liz Greene. De små eksempeltekster fra forskellige kapitler vil give dig et indtryk af den fuldstændige Årsanalyse (40-50 sider), som kan bestilles som et e-horoskop eller som et indbundet hefte i vores AstroShop.

I Årsanalysen bliver dit fødselshoroskop analyseret ud fra planetbevægelserne gennem det kommende år. I en vis forstand er der tale om en "forudsigende" analyse. Men formålet med den er ikke en forudsigelse af konkrete begivenheder. Det handler snarere om en udforskning af de indre forandringer og cykluser, som opstår hos alle mennesker, og som på mystisk vis synes at falde sammen med begivenheder i den ydre verden.

II. ÅRETS VIGTIGSTE TEMAER

Dette kapitel giver dig en oversigt over årets temaer på 5-7 sider.

De følgende afsnit beskriver de vigtigste planetare temaer, som med størst sandsynlighed vil komme til at dominere i det kommende år, og som vil kunne præge så godt som alle områder af din tilværelse.

Da din verden i vidt omfang er befolket af dine egne idealer og fantasifostre, vil du sandsynligvis opleve nogle af de hændelser og indre tilstande, som du bliver udsat for i det kommende år, styrkende såvel som begrænsende. Det betyder ikke, at det nødvendigvis bliver hårdt. Du besidder evnen til at give oplevelserne mening, og dette giver dig mulighed for at fortolke og tage ved lære af det, du møder, på en meget kreativ måde. Men du kan blive konfronteret med nogle sider af den jordiske tilværelse, [...]

Selvberoenhedens ensomhed

prog. Måne opposition Saturn: Midten af december 2018 indtil begyndelsen af februar 2019

[..] Du kan føle dig splittet mellem dit behov for et mere tilfredsstillende privatliv og så din frygt for, at det, at du måske løber fra dine forpligtelser over for andre - især arbejdsmæssigt - vil provokere dem til at gøre gengæld. Du vil kunne opleve sårethed [...]

Der er en anden vigtig spiller på banen i dette år, som kan støtte eller modvirke de energier, som er beskrevet ovenfor.

[..] Du kan blive nødt til at acceptere den til tider smertefulde kendsgerning, at alle udtryk for individualitet, såfremt de er ægte, kan vække misundelse eller modstand hos mennesker, som ikke deler din vision eller endnu ikke har fundet modet til at være [...]

Hold begge ben på jorden

Jupiter opposition Sol: Begyndelsen af januar 2018 indtil begyndelsen af oktober 2018

Dette er en vigtig og potentielt meget kreativ periode, hvor din følelse af individualitet sandsynligvis vil blive styrket, og du vil måske have lyst til at finde nye muligheder for at udtrykke dig. Formentlig er du rastløs og føler kedsomhed ved det liv, du har [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

III. VIGTIGE TENDENSER PÅ DE ENKELTE LIVSOMRÅDER

De følgende kapitler udgør hovedparten af Årsanalysen. De forklarer de vigtigste temaer på forskellige områder af dit liv. Disse temaer forklares indgående på omkring 20-25 sider.
Ud over årets hovedtemaer optræder der også andre planetbevægelser, som vil kunne præge dit liv på forskellige tidspunkter i det kommende år. De gennemtrænger dit følelsesmæssige, fysiske, mentale og åndelige liv og – allervigtigst - dit Indre Selv.

1. FØLELSERNES SFÆRE

Der kan være perioder i året, hvor de følelsesmæssige områder af dit liv bliver fremherskende på en tilfredsstillende eller en problematisk måde.

Dramatisering af en krise

Jupiter kvadrat Måne: Begyndelsen af december 2017 indtil slutningen af august 2018

[..] Muligvis søger du nogle nye følelsesmæssige oplevelser og nye måder at udtrykke dig på, og det kan betyde, at du må ændre på nogle gamle måder at omgås andre mennesker på. Måske forsøger du både at blæse og have mel i munden i den forstand, at du ønsker at [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere tre emner.

2. DEN FYSISKE VERDENS SFÆRE

Forhold vedrørende din fysiske og materielle tilværelse vil sandsynligvis også få betydning. Nogle ting kan vise sig gunstige i det kommende år, andre mere vanskelige.

Kampen for frihed

Saturn kvadrat Uranus: Midten af januar 2018 indtil begyndelsen af december 2018

[..] Du er lige nu åben over for mange nye ideer, som kan virke forskruede, excentriske eller i direkte modsætning til det, som dine omgivelser anser for passende eller acceptabelt. Du rummer, ligesom de fleste andre, tilstrækkelig mange konventioner til at føle dig truet [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

3. DEN MENTALE SFÆRE

Din intellektuelle udvikling og opdyrkelsen af nye færdigheder kan lægge beslag på meget af din energi i forskellige perioder gennem det kommende år.

Tid til at lære nye ting

prog. Måne sekstil prog. Merkur: Begyndelsen af juli 2018 indtil begyndelsen af september 2018

[..] Du har muligvis lyst til at koncentrere din energi om at få en større viden og formidle dine tanker til et større publikum, og jo mere tid og energi du bruger på disse områder af dit liv, desto gladere vil du sandsynligvis blive. Undgå at spilde denne korte, [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere to emner.

4. DEN SPIRITUELLE SFÆRE

Det, der giver de følelsesmæssige, materielle eller intellektuelle udfordringer og forandringer, som du møder, mening, er dit åndelige liv. Her kan du også komme til at opleve forandringer i opfattelse og holdning.

Dystre forudanelser

Neptun kvadrat Saturn: Slutningen af april 2018 indtil midten af februar 2021

[..] Du bliver opfordret til at give slip, men måske ikke på den måde, som du frygter. Der vil sandsynligvis ikke være tale om en tid, hvor en ondsindet skæbne kræver, at du skal opgive alt det, du holder af. Det vil snarere være en periode, hvor noget kreativt og positivt [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel endnu et emne.

5. DET INDRE SELVS SFÆRE

Mere betydningsfuld og dybtgående end begivenhederne på de nævnte områder er dog udviklingen af Selvet, der løber som en understrøm under alt det andet, der sker for os i livet.

At afsøge livets hemmeligheder

Jupiter trigon Pluto: Begyndelsen af december 2017 indtil begyndelsen af september 2018

Du stiller muligvis nogle meget dybe og vanskelige spørgsmål i øjeblikket. Din opmærksomhed over for livets kompleksitet vil sikkert øges, og du kan blive konfronteret med situationer, som kræver et dybere forståelsesniveau, end de fleste konventionelle livsholdninger [...]

I den fuldstændige udgave indeholder dette kapitel yderligere fem emner.

IV. KONKLUSION

Hvert eneste af de ovenfor beskrevne planetmønstre vil også blive delt af andre mennesker. Men timingen og det præcise udtryk i dit evigt skiftende vækstmønster er unikke for dig.

Appendiks

Andre Astro*Intelligence rapporter forfattet af Liz Greene kan øge værdien af denne rapport, for jo større din forståelse af dig selv er, desto bedre kan du intellektuelt arbejde med periodens betydning og mening.

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Årsanalyse, som udgør 40-50 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Note: Vær venligst opmærksom på, at Årsanalysen altid begynder i den aktuelle måned og dækker en tolv-måneders periode. Temaerne i denne prøveudgave vil kun dukke op i den fuldstændige udgave, hvis den starter i samme måned som prøveudgaven. Hvis den fuldstændige analyse starter i en anden måned, kan der være valgt en lidt ændret række af temaer.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Årsanalyse

af Liz Greene

Online E-horoskop

Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 45 - 50 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk og Spansk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt