•    
  Planetpositioner
  27-Maj-2018, 01:05 UT/GMT
  Sol543'11"21n15
  Måne67'18"8s47
  Merkur2357'32"17n47
  Venus856'30"24n55
  Mars352'16"21s47
  Jupiter168'24"r15s29
  Saturn759'12"r22s19
  Uranus035'10"11n11
  Neptun1620'56"6s15
  Pluto210'40"r21s33
  Sand Månek.80'16"r18n16
  Chiron146'12"3n53
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Personligt Portræt

for Burt Bacharach [Adb], født 12 Maj 1928
Tekst af Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion

Solen i Tyren, Månen i Vandbæreren *Ascendanten i Vandbæreren, Uranus i 2. hus *Venus i 2. hus *Solen i 3. hus *Saturn står i 10. hus *Månen i 12. hus *Månen i konjunktion med Ascendanten

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af Personal Portrait (kun på engelsk). I den korte udgave bliver der kun berørt nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop.

Rapporten er udarbejdet for følgende fødselsdata: mand, født 12 Maj 1928 kl. 1:15 i Kansas City, Missouri.

Dit soltegn er Tyr. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vandbærer, og din Måne står også i Vandbærer.

Mere Information

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

til top

Solen i Tyren, Månen i Vandbæreren

Du blev født med Solen i Tyren og Månen i Vandbæreren. På grund af Solens position er du godt forberedt til en succesrig tilværelse.

Udadtil virker du usædvanlig, original og ofte uortodoks i dit livssyn. Din vækst har været fokuseret på en humanitær interesse for verden som sådan, men din til tider noget radikale optræden kan virke krænkende på andre. Du har udviklet en interesse for andre mennesker, men din egentlige natur er primært koncentreret om dig selv.

Tyrens tegn giver dig en kolossal styrke, selvbestemmelse, selvberoenhed og målrettethed. Du har rettet disse egenskaber mod universelle mål. Tyrens fasthed kommer tydeligt til udtryk i din stædige fastholdelse af bestemte ideer.

Indvendigt er du amourøs og varmhjertet. Men det er meget muligt, at du kan blive rodet ind i nogle komplicerede, til tider usunde, følelsesmæssige eventyr. Ofte kan denne tendens frustrere dine ambitioner, fordi du stræber efter en høj position i livet. Selvom du er storsindet og liberal, føler du dig ikke helt godt tilpas i din personlige rolle, fordi din egentlige natur er anderledes. Det, som andre vil påskønne mest hos dig, er din omgængelighed og sympati.

Hvis du ikke har det godt med din rolle og derfor må kæmpe med dig selv rent psykisk, så skru op for Tyrens egenskaber i din karakter.

til top

Ascendanten i Vandbæreren, Uranus i 2. hus

På det tidspunkt hvor du blev født, steg stjernetegnet Vandbæreren op i horisonten. Dets hersker, Uranus, er placeret i 2. hus.

Du blev født med en naturlig tilbøjelighed for at være humanistisk, forstående, original og forfinet i din omgang med andre. Blandt dine egenskaber optræder evnen til at forstå den menneskelige natur på en indsigtsfuld måde. Uheldigvis handler du ikke altid ud fra din intuition og kan til tider blive meget rationel, når du afkræves en hurtig og omgående beslutning.

Den almindelige Vandbærer er god og venlig, men bliver ofte ført på vildspor af excentriske og bizarre kammerater.

Din smag er forfinet og din skelneevne skarp. Du har en medfødt sans for livets esoteriske og mystiske sider, og du vil kunne udvikle en form for klarsyn. Grundlæggende elsker du frihed; i realiseringen af dette behov kan du gå til yderligheder.

Selvom du virker omskiftelig, er dit liv styret af nogle meget bestemte og faste principper, heriblandt et konstant krav om personlig frihed. I kærlighed er du en ejendommelig skikkelse. Du kan nemt blive tiltrukket af et menneske og alligevel uforudsigeligt afslutte forholdet.

Som opfinder har du ingen rivaler; dit problem er, at du sommetider mangler den praktiske sans til at virkeliggøre dine ideer. Erhvervsmæssigt kan du få succes på følgende områder: moderne videnskab, elektrisk arbejde, fotografi, arkæologi, astrologi, radio osv.

Annoncering
Din måde at erhverve penge på er usædvanlig. Der er en tendens til at opnå vinding ved omgang med kunstgenstande, antikviteter og arkæologiske objekter.

Denne placering er også gunstig for science fiction-forfattere. Den vigtigste orientering i dit liv er på godt og ondt rettet mod erhvervelsen af besiddelser med usædvanlige midler.

til top

Venus i 2. hus

Venus stod i dit 2. hus ved fødslen. I sin kerne er dette en ideel astrologisk placering, da den bringer løfte om nogle nemme midler til at klare dagen og vejen. Pengene vil ankomme i en jævn strøm og ganske ubesværet, uden overdreven indsats eller optagethed fra din side.

til top

Solen i 3. hus

Solen stod i dit 3. hus ved fødslen.

Din individualitet, som er styret af Solen, må bestå flere forskellige karmiske, mentale tests for at vende tilbage til sit spirituelle hjem med en større viden om denne bevidsthedstilstand. Dit intellekt stræber efter berømmelse, social succes, hæder, magt og storslået forfremmelse ved hjælp af intellektuel indsigt.

Vejen til realisering af berømmelse, ære, ædelmodighed og forfremmelse ligger i studier, kommunikation og selvudtryk. Dit syn på livet er optimistisk, selvsikkert, venligt og generøst.

Dit intellekts begrænsninger ligger i en mangel på interesse for detaljer eller beskæftigelser og sager, som du anser for at være under din værdighed.

til top

Saturn står i 10. hus

Saturn stod i dit 10. hus ved fødslen. Dette er en meget udfordrende placering for et menneske, som søger verdslig succes. Saturns hæmmende effekt kommer til udtryk i form af en tung, forsigtig og meget alvorlig personlighed. Mange af de begrænsninger, som vil opstå i løbet af dit liv, vil være en følge af din egen psykiske konstitution, som er orienteret imod snævre grænser. Nøglen til en tilfredsstillende løsning på de forskellige problemer, som vil opstå livet igennem, ligger i din evne til at udholde vanskelighederne med tålmodighed.

Indvendigt er du præget af ambitioner, længsler og påpasselighed; hvis disse psykiske egenskaber bliver anvendt på en ordentlig måde, kan de give magt, en stolt fremtoning og et bestandigt begær efter materielle genstande og verdslig velstand.

til top

Månen i 12. hus

Månen stod i dit 12. hus ved fødslen. I det skjulte nærer du en forkærlighed for romantik og eventyr, som giver dine dagdrømme en vis spænding.

Det er muligt, at den beskedne popularitet, som du måtte nyde i dette liv, kommer fra nogle meget reserverede og hemmelige kredse, hvor dine fortjenester bliver anerkendt.

Det kan forventes, at du vil få succes i stillinger, som kræver ensomhed eller et fjerntliggende opholdssted.

Annoncering
til top

Månen i konjunktion med Ascendanten

Månens konjunktion med Ascendanten viser, at du har nogle følelsesmæssige problemer. Du ønsker en nær og intim kontakt med andre, men du er tilbøjelighed til at holde andre en armslængde fra livet, fordi du er bange for, at du bliver forpligtet over for dem.

Du er fuld af modsætninger - stiller krav til andre, men beklager dig, når de gør det samme over for dig; du forventer, at andre skal gøre tilnærmelser til dig, men trækker dig, når de gør det. Selvom du er meget fantasifuld, reagerer du almindeligvis negativt og kritisk over for at skulle stimulere andre.

På overfladen er du uafhængig, men du længes efter en mere afdæmpet rolle, hvor du kan nyde trygheden ved at vide, at der er en eller nogen, der virkelig holder af dig. Dette kan først ske, når du sænker paraderne og lærer at gå på kompromis ved at møde folk på halvvejen.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Personligt Portræt
for Burt Bacharach [Adb] (mand)
født den 12. maj 1928 lokaltid: 1:15
i Kansas City, MO (US) U.T.: 07:15
94w35, 39n06 sid. tid: 16:15:55

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tyr 21°18'10 i hus 3 direkte
Måne Vandbærer 14°28'18 i hus 12 direkte
Merkur Tvilling 1°39'32 i hus 3 direkte
Venus Tyr 7°43'43 i hus 2 direkte
Mars Fisk 26°30'53 i hus 1 direkte
Jupiter Vædder 25°00'29 i hus 2 direkte
Saturn Skytte 17°37'37 i hus 10 retrograd
Uranus Vædder 5°56'50 i hus 2 direkte
Neptun Løve 26°23'46 i hus 7 stationær (D)
Pluto Krebs 15°21'43 i hus 5 direkte
Sand Måneknude Tvilling 9°37'39 i hus 4 direkte

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vandbærer 18°47'40
2.Hus Vædder 5°39'53
3.Hus Tyr 10°35'42
Imum Coeli Tvilling 5°52'27
5.Hus Tvilling 27°20'47
6.Hus Krebs 19°34'30
Descendant Løve 18°47'40
8.Hus Vægt 5°39'53
9.Hus Skorpion 10°35'42
Medium Coeli Skytte 5°52'27
11.Hus Skytte 27°20'47
12.Hus Stenbuk 19°34'30

Større aspekter
Sol Kvadrat Måne 6°50
Sol Sekstil Mars 5°13
Sol Kvadrat Neptun 5°06
Sol Sekstil Pluto 5°56
Sol Kvadrat Ascendant 2°31
Måne Kvadrat Venus 6°45
Måne Sekstil Saturn 3°09
Måne Kvinkuns Pluto 0°53
Måne Konjunktion Ascendant 4°19
Merkur Sekstil Mars 5°09
Merkur Sekstil Uranus 4°17
Merkur Kvadrat Neptun 5°16
Mars Kvinkuns Neptun 0°07
Jupiter Trigon Neptun 1°23
Saturn Kvinkuns Pluto 2°16
Saturn Sekstil Ascendant 1°10
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Når du læser din korte rapport eller en hvilken som helst anden astrologisk rapport, bedes du huske, at de energier, som bliver tolket, er potentialer, som du er født med. Du kan imidlertid selv vælge eller undlade at vælge at manifestere disse energier på den måde, som bliver beskrevet. Din alder, dit køn, din social-økonomiske situation, din uddannelse, dit omgivende miljø, dit udviklingsniveau og mange andre faktorer bidrager til den måde, hvorpå du udfolder dine medfødte energier. Husk at planeterne ikke tvinger dig til at gøre eller være noget som helst. De påvirker dig, men du har stadig din frie vilje til at bestemme over dit eget liv.

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt