•    
  Planetpositioner
  26-Maj-2018, 06:30 UT/GMT
  Sol458'35"21n07
  Måne268'32"5s28
  Merkur2224'59"17n16
  Venus81'15"24n58
  Mars337'16"21s48
  Jupiter1613'43"r15s30
  Saturn81'46"r22s19
  Uranus032'53"11n10
  Neptun1620'21"6s16
  Pluto211'22"r21s33
  Sand Månek.87'35"r18n14
  Chiron144'41"3n52
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Burt Bacharach [Adb], født 12 Maj 1928
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vandbæreren *Solen i Tyren *Solen i 3. hus *Månen i Vandbæreren *Månen i 12. hus *Månen i konjunktion med Ascendanten *Venus i Tyren *Venus i 2. hus *Mars i Fiskene *Mars i 1. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: mand, født 12 Maj 1928 kl. 1:15 i Kansas City, Missouri.

Dit soltegn er Tyr. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vandbærer, og din Måne står også i Vandbærer.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en kvinde.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Vandbæreren

Hvad sex angår, har du to forskellige personligheder: en, der involverer sig fysisk med en kæreste, og en, der træder et skridt tilbage og betragter tingene med et temmelig klinisk blik.

På grund af denne evne til at træde et skridt tilbage og betragte dig selv i situationen kan du opnå stor nydelse af mere komplicerede elskovsteknikker, som kræver din form for selvbeherskelse. I almindelighed vil det være sådan, at jo mere du eksperimenterer og bruger din fantasi, desto fornøjeligere vil dine seksuelle oplevelser blive.

Du bør bevidst forsøge at involvere dine tanker og din fantasi i elskovsakten, såvel som din krop.

til top

Solen i Tyren

Du er et sanseligt hverdagsmenneske, når det gælder kærlighed, og besidder både konsistens og vedholdenhed.

Du er meget hjertelig og generøs over for din kæreste og vil strække dig langt for at overstrømme partneren med gunstbevisninger. Til gengæld forventer du stor loyalitet og konsekvens frem for fysisk generøsitet, selvom du foretrækker en fysisk udtryksfuld partner.

Du gør klogt i at vælge en kæreste, som er følelsesmæssigt tilpasningsvillig, for du har ikke nemt ved at bøje af.

Den ideelle partner for dig vil være en, der nyder seksuel variation, en som kan præsentere dig for nye og spændende elskovsmåder.

Til forskel fra så mange andre går du sjældent i jalousiens fælde, for du værdsætter din kærestes følelser for dig højere end teknisk ærbarhed eller trofasthed. Af den grund er du en af de mest afslappede partnere, et menneske kan have.

Annoncering
til top

Solen i 3. hus

De fleste mennesker har brug for deres partners fysiske tilstedeværelse for at kunne gennemføre et forhold, men du kan sagtens køre et forhold på afstand.

Du har en mere levende fantasi end de fleste og et større potentiale for seksuel forestillingsevne. Af den grund gør du klogt i at vælge en partner, som er rimeligt åben og ikke bange for at tale om sex.

til top

Månen i Vandbæreren

Selvom dit temperament er ret balanceret, så indeholder det potentialet til en ubegrænset mangfoldighed af reaktioner i forholdet til en kæreste. I hver eneste situation er du ægte kreativ og lydhør, en jævnbyrdig partner med hensyn til den følelsesmæssige og seksuelle opfindsomhed i forholdet.

Du foretrækker en partner, som er en udfordring, frem for en der tilbyder nogle færdigsyede rammer for forholdet.

En kæreste, som er verbalt kvik, vil være ideel for dig. Du vil blive lykkeligst i et forhold, som har masser af tid til at udvikle sig. I hjertets anliggender er tiden på din side.

til top

Månen i 12. hus

Du skal være forsigtig med ikke at reagere for hurtigt på en kæreste og bør altid tænke dig om en ekstra gang, før du direkte binder dig til noget som helst. Der vil være mange gange, hvor det vil være bedre at tage hensyn til din kærestes følelser ved ikke at fare ind og fortælle hele sandheden, også selvom du måske føler, at du burde gøre det.

Uanset hvilken slags forhold du befinder dig i, så skal der en hel del sjælegranskning til for at finde ud af din kærestes og dine egne dybeste, følelsesmæssige motiver. Skjulte handlinger og holdninger skal afdækkes og redes ud, men belønningen er en dyb, gensidig selvindsigt, som kun få andre opnår.

For dig er et virkelig vellykket kærlighedsforhold et, som er intenst opløftende, ja ligefrem katarsisk.

til top

Månen i konjunktion med Ascendanten

Dit stærke, personlige nærvær gør dig bemærket og giver dig også nogle meget hurtige, direkte følelsesmæssige reaktioner. Du bør udvise særlig forsigtighed og omtanke, så du er klar over, hvordan dine reaktioner vil blive fortolket af andre.

Samtidig bør du ikke hykle, for det er du ikke særlig god til.

Du vil muligvis erfare, at følelsesmæssige problemer mindsker din modstandskraft mod sygdom, eller at fysisk sygdom kan være en kilde til lede eller depression. I begge situationer vil du blive lykkeligst sammen med en partner, som er sensitiv over for dette problem, og som vil hjælpe dig med at modvirke det.

til top

Venus i Tyren

Din appetit efter kærlighed er ret homogen, og ideelt set bør du have en partner, hvis stil er den samme fra dag til dag.

Dine fysiske omgivelser er en guldgrube af sanselige muligheder for at berige seksualiteten.

Du har brug for at beundre din partner og føle dig sikker på, at han eller hun er varig og uafhængig. Kun et supermenneske ville kunne leve op til dit ideal, så prøv at være forstående, når din partner ikke lever op til dine største forventninger - ingen er fuldkommen.

Annoncering
til top

Venus i 2. hus

Du kan lide at omgive dig med smukke genstande af stor værdi, og overdådige omgivelser bidrager umådeligt til din nydelse af elskovsakten.

Du føler dig dog bedst tilpas i nogle trygge omgivelser, hvor du ved, at du ikke bliver forstyrret. For meget spontanitet gør dig en anelse urolig og distraherer din fornøjelse.

Selvom du muligvis lægger særlig vægt på at have en partner med et smukt ydre og en høj social status, så glem ikke, at uslebne diamanter kan være langt mere værd end de finslebne, hvis du tager dig tid til at forfine dem.

til top

Mars i Fiskene

Du har en særlig forfinet form for aktivt, seksuelt udtryk, som det kræver en ret følsom kæreste at bringe til fuld udfoldelse.

Du er i stand til virkelig at ofre dig som en fornøjelig kanal for nogle tendenser, som kan virke ekstreme i hverdagen. Husk blot, hvor soveværelset holder op, så I på andre områder af forholdet kan være ligeværdige.

Jeres forhold vil være mest fornøjeligt, når der eksisterer en høj grad af uudtalt forståelse mellem jer.

til top

Mars i 1. hus

Din seksuelle energi er ganske direkte og bliver sandsynligvis ikke forvirret eller sublimeret over på andre områder.

Formentlig har du en god portion udholdenhed rent seksuelt og også på andre fysiske områder, og du køres ikke nemt træt. Derfor gør du klogt i at finde sammen med en kæreste med en tilsvarende energi og tilbøjelighed.

Du kan måske blive utålmodig i kærlighedsanliggender og ønske at komme videre i affæren med et minimum af snak eller skæmt. Dette er en ærlig afspejling af dine følelser, men du bør undgå at have for travlt; ofte vil udsættelserne, inden et forhold realiseres, give dig tid til at tænke dig om en ekstra gang og overveje, om du virkelig ønsker at binde dig til denne bestemte kæreste.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Burt Bacharach [Adb] (mand)
født den 12. maj 1928 lokaltid: 1:15
i Kansas City, MO (US) U.T.: 07:15
94w35, 39n06 sid. tid: 16:15:55

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Tyr 21°18'10 i hus 3 direkte
Måne Vandbærer 14°28'18 i hus 12 direkte
Merkur Tvilling 1°39'32 i hus 3 direkte
Venus Tyr 7°43'43 i hus 2 direkte
Mars Fisk 26°30'53 i hus 1 direkte
Jupiter Vædder 25°00'29 i hus 2 direkte
Saturn Skytte 17°37'37 i hus 10 retrograd
Uranus Vædder 5°56'50 i hus 2 direkte
Neptun Løve 26°23'46 i hus 7 stationær (D)
Pluto Krebs 15°21'43 i hus 5 direkte
Sand Måneknude Tvilling 9°37'39 i hus 4 direkte

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vandbærer 18°47'40
2.Hus Vædder 5°39'53
3.Hus Tyr 10°35'42
Imum Coeli Tvilling 5°52'27
5.Hus Tvilling 27°20'47
6.Hus Krebs 19°34'30
Descendant Løve 18°47'40
8.Hus Vægt 5°39'53
9.Hus Skorpion 10°35'42
Medium Coeli Skytte 5°52'27
11.Hus Skytte 27°20'47
12.Hus Stenbuk 19°34'30

Større aspekter
Sol Kvadrat Måne 6°50
Sol Sekstil Mars 5°13
Sol Kvadrat Neptun 5°06
Sol Sekstil Pluto 5°56
Sol Kvadrat Ascendant 2°31
Måne Kvadrat Venus 6°45
Måne Sekstil Saturn 3°09
Måne Kvinkuns Pluto 0°53
Måne Konjunktion Ascendant 4°19
Merkur Sekstil Mars 5°09
Merkur Sekstil Uranus 4°17
Merkur Kvadrat Neptun 5°16
Mars Kvinkuns Neptun 0°07
Jupiter Trigon Neptun 1°23
Saturn Kvinkuns Pluto 2°16
Saturn Sekstil Ascendant 1°10
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt