•    
  Actuele planetaire posities
  27-mei-2018, 02:32 UT/GMT
  Zon546'39"21n16
  Maan653'43"9s02
  Mercurius244'48"17n49
  Venus90'49"24n55
  Mars353'25"21s47
  Jupiter167'59"r15s29
  Saturnus758'59"r22s19
  Uranus035'21"11n11
  Neptunus1620'59"6s15
  Pluto210'37"r21s33
  Ware Knoop759'39"r18n16
  Cheiron146'19"3n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf mei 2018
voor Juliana Guillermo [Adb], geboren op 8 oktober 1981
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Het kan een bijzonder bevrijdende en creatieve periode zijn, maar bepaalde ervaringen waarmee u in het komende jaar wordt geconfronteerd kunt u als nogal beangstigend ervaren. De oorzaak daarvan schuilt in het feit dat anderen erg belangrijk voor u zijn en daardoor vreest u bij elke verandering die vereist dat u tijd en energie investeert in uw eigen ontwikkeling en creatieve mogelijkheden dat u de hechte banden zult verliezen die zo waardevol voor u zijn. U bent misschien ook bang als een "egoïst" [...]

Bergen en dalen

Saturnus vierkant Jupiter: Midden februari 2019 tot begin januari 2020

[..] U zult niets verliezen dat op een stevige basis berust, maar factoren in uw leven die voor 10 procent stevig zijn en voor 90 procent uit dromen bestaan, zullen vermoedelijk onhoudbaar blijken en waarschijnlijk zult u ze los moeten laten. U voelt zich misschien zo rusteloos [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Probeer te voorkomen dat u de potentiële expressiviteit en vreugde van deze tijd verspeelt door u er zorgen over te maken of anderen het zullen accepteren als u uw eigen behoeften en waarden duidelijker doet gelden. Als iemand er bezwaar tegen heeft dat [...]

Vechten tegen grenzen

Saturnus vierkant Zon: Begin januari 2019 tot eind november 2019

[..] Gelijktijdig ontdekt u waarschijnlijk nieuwe voorraden kracht en doorzettingsvermogen, en bent u vastbesloten om niet alleen te bewijzen dat u uw last aankunt maar dat u die ook in iets constructiefs kunt veranderen. U maakt een proces door als ijzer dat gestaald [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Een overgangsrite in uw gevoelsleven

Chiron driehoek Venus: Midden april 2017 tot midden januari 2020

[..] Op een dieper niveau is deze periode echter ook een belangrijke overgangsrite waarin veel oude wonden kunt genezen en u dieper en blijvender besef van eigenwaarde kunt verwerven, zonder afhankelijk te zijn van mensen in uw omgeving om u gerust te [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Welke richting?

Chiron conjunct prog. Midhemel: Midden april 2017 tot eind januari 2021

[..] U hebt waarschijnlijk ook de kans om na te denken over uw innerlijke betrokkenheid bij uw werk en om te bepalen of u wel of niet het juiste pad volgt. U zou waarschijnlijk het gelukkigst zijn in een beroepssfeer die u de mogelijkheid geeft met anderen samen te werken [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Een nieuwe kijk op het leven

Uranus oppositie Mercurius: Midden juni 2018 tot begin april 2020

Het is waarschijnlijk een gespannen maar opwindende tijd. Vermoedelijk is uw geest erg energiek en bent u op zoek naar nieuwe ideeën en uitdagingen. U bent waarschijnlijk erg ontvankelijk voor originele denkbeelden die het bestaande wereldbeeld uitdagen, en [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Onzichtbare realiteiten

Jupiter conjunct Neptunus: Midden februari 2019 tot begin november 2019

[..] U hebt waarschijnlijk ook buitengewoon veel voeling met anderen, bent u diep bewust van het lijden in de wereld en geneigd om u te willen inzetten voor werk dat op een of andere manier bijdraagt tot het welzijn van de mens. Deze periode kan iets van een openbaring [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Soms is het leven een worsteling

Pluto vierkant Pluto: Een komende transit, vanaf begin februari 2019 tot eind december 2021

[..] Langzaam maar zeker zult u waarschijnlijk diepe verandering constateren in uw liefdesleven en creatieve activiteiten. Deze verandering zal misschien ongewild tot stand komen, maar zal uiteindelijk positief zijn, omdat u afstand zult kunnen doen van [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst