•    
  Actuele planetaire posities
  21-maa-2018, 21:12 UT/GMT
  Zon111'53"0n29
  Maan2512' 2"14n10
  Mercurius1649'23"9n33
  Venus1829'17"6n27
  Mars223'22"23s31
  Jupiter2258'12"r17s19
  Saturnus832'44"22s17
  Uranus2656'14"9n53
  Neptunus1434'58"6s55
  Pluto212'18"21s27
  Ware Knoop1348'37"r16n41
  Cheiron2828'29"2n32
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Steve Miller [Adb], geboren op 5 oktober 1943
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Steves geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Steve al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Hij moet ook er ook meer op leren vertrouwen dat wat hij elke dag in emotioneel opzicht nodig heeft belangrijk is, en het is van wezenlijk belang dat hij vertrouwen leert stellen in de liefde, de oprechtheid en de loyaliteit van de mensen uit zijn directe omgeving. Hij is [...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Steves innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Daar kan hij regelmatig naar toe ontsnappen, telkens als het gewone alledaagse leven hem te eentonig en te saai wordt. De kans bestaat dat hij er moeite mee heeft om iets waar hij ooit aan begon ook af te maken, en hij raakt gemakkelijk geïrriteerd en ongeduldig als iets [...]

[..] Er zit ook een stuk onbewust de baas willen spelen in hem, en hij kan bij gelegenheid werkelijk verbazingwekkend egoïstisch zijn, en totaal geen acht slaan op hoe anderen zich voelen. Hij heeft er echter geen aanleg voor om zich op een berekenende manier te gedragen. Wel is [...]

Verborgen trekjes

[..] Maar toch is het heel erg noodzakelijk dat hem met zachte drang, maar wel heel vasthoudend, geleerd wordt om zich aan de belangrijkste van die regels te houden. Hij is stiekem net zo bang voor chaos als voor restricties, en zijn veranderlijk en fantasierijk karakter kan [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Erg gehecht zijn aan zijn ouders of aan zijn broertjes of zusjes staat natuurlijk los van het feit of Steve iemand is die zich snel verveelt. Maar die zullen het gemakkelijker hebben als ze zijn behoefte aan een speelse en fantasierijke manier van omgaan met elkaar kunnen [...]

[..] Sommige zonen willen dat hun vader een succesvolle held is, maar Steve houdt van zijn vader vanwege al diens menselijke onvolmaaktheden, en hij reageert ongewoon meelevend op verdriet of op een gevoel van mislukking dat zijn vader zou kunnen hebben. Deze jongen hoeft geen [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst