•    
  Actuele planetaire posities
  27-mei-2018, 19:57 UT/GMT
  Zon628'26"21n23
  Maan167'50"11s51
  Mercurius2532'40"18n18
  Venus952'34"24n52
  Mars47'12"21s46
  Jupiter163' 4"r15s28
  Saturnus756'32"r22s19
  Uranus037'29"11n12
  Neptunus1621'31"6s15
  Pluto2059'56"r21s34
  Ware Knoop752' 2"r18n18
  Cheiron147'42"3n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Steve Miller [Adb], geboren op 5 oktober 1943
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon in Weegschaal, Maan in Boogschutter *Ascendant in Schorpioen, Mars in het Zevende Huis *Maan in het Tweede Huis *Saturnus in het Achtste Huis *Venus in het Tiende Huis *Zon in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 5 oktober 1943 om 10:31 in Milwaukee, Wisconsin.

Uw zonneteken is Weegschaal. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Schorpioen en uw Maan staat in Boogschutter.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

naar boven

Zon in Weegschaal, Maan in Boogschutter

Als intellectueel luchtteken bent u sterk gericht op denkbeelden. Toch bent u nooit lukraak op kennis uit. U bent didactisch aangelegd en probeert anderen te overtuigen van uw ideeën.

U verkondigt uw theorieën vol overgave. Gelukkig geeft uw goed ontwikkelde inzicht precies aan waar en wanneer uw mening niet zal worden gewaardeerd. U bent recht door zee en pretendeert niet meer te zijn dan u bent. Doordat u oprecht begaan bent met mensen bent u heel geschikt voor sociaal werk. U kunt uzelf maar moeizaam in toom houden en uw gezonde verstand wordt vaak overspoeld door flitsen van nieuwe, minder zinvolle inspiratie. Maar u bent een evenwichtig individu. Er woedt niet veel strijd tussen uw woorden en daden, tussen wie u lijkt te zijn en wie u daadwerkelijk bent.

naar boven

Ascendant in Schorpioen, Mars in het Zevende Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Schorpioen aan de horizon. De heerser Mars staat in het zevende huis.

Uw leven wordt gekenmerkt door uw sluwe, ondoorgrondelijke, tegendraadse, slimme en gereserveerde houding. U bent een raadsel, dus met deze eigenschappen kan het in uw leven niet zo best of juist heel voorspoedig aflopen. Welk type Schorpioen bent u? Er zijn globaal twee types. De extreem emotionele, die sterk gericht is op de buitenissige aspecten van aardse relaties, of de uiterst mystieke, die zich bezighoudt met spiritualiteit.

U bent iemand van extremen, uiterst gevoelig en uit op intense verbondenheid. U hebt interesse in occulte zaken of bovenaardse fenomenen. U bent innerlijk zeer actief verwikkeld in een psychologisch gevecht tussen positieve en negatieve polen, die van bevestigen en bevredigen, of verwerpen en onderdrukken. Uw gevoelens zijn zeer intens en blijven hartstochtelijk gericht op degene van wie u houdt, tot het voorbij is. Ook als u een hekel hebt aan iemand blijft u zeer hardnekkig in negatieve gevoelens hangen. Maar er is hoop. Welk type Schorpioen u ook bent, diep van binnen verlangt u naar psychologische groei, herstel en transformatie.

Er komt een moment in uw leven, na een dramatische gebeurtenis die u intens raakt, dat u volkomen verandert van levensdoel en houding. De intensiteit en diepgang van uw passies blijft echter onveranderd. U hebt de neiging op een duistere en broeierige wijze uw aanpak te plannen, zonder dat u anderen laat weten wat uw stemming of exacte gevoelens zijn. Seksueel gezien bent u hartstochtelijk en sterk verbonden.

Probeer uw hartstocht in toom te houden en wees niet zo fel naar anderen. Zet uw wilskracht en sterke karakter in voor positieve zaken en goede doelen.

Geneeskunde, medicijnen of zelfs operaties hebben aantrekkingskracht op u. Onderzoek in het algemeen en ergens diep induiken past bij u, daar kunt u in uitblinken.

Adverteren
De stand van de heerser van uw horoscoop op deze plaats geeft aan dat u zowel zakelijk als intiem succesvolle relaties aangaat. Een en ander zal bij tijd en wijle wat impulsief verlopen en strijd kosten, maar uw dynamische inzet in uw samenwerking met anderen zal goede gevolgen hebben.

Uw partner is wellicht strijdvaardiger dan u lief is. Door uw relaties ondergaat u intensieve veranderingen. Er is veel tact en diplomatie nodig om de continuïteit van uw relaties te waarborgen.

U hebt wellicht het gevoel dat het leven een grote strijd is. U moet steeds de strijd aan met anderen, of u raakt betrokken bij oorlogen of juridische conflicten. U reageert heel ongeduldig en hardnekkig in elk geval. Het is beter voor u om niet al te zeer betrokken te raken bij bepaalde mensen, zodat u dingen objectief kunt blijven zien en ernaar kunt handelen.

Bestudeer eigenschappen van anderen die u zelf niet hebt, daardoor kunt u uw spirituele taak beter vervullen.

naar boven

Maan in het Tweede Huis

De Maan staat in het tweede huis van uw geboortehoroscoop. Uw zakelijke pad en bron van inkomsten zijn verdeeld over allerlei activiteiten waarin u steeds met veel mensen te maken hebt. Deze stand is over het algemeen gunstig.

Beroepsmatig verdient u geld met populaire activiteiten of met publiek.

Wees hoe dan ook voorbereid op een gevarieerd en afwisselend financieel plaatje. Probeer uw geldzaken te richten op de massa want daar hebt u een neus voor en daar ligt uw kans van slagen.

naar boven

Saturnus in het Achtste Huis

Saturnus staat in het achtste huis van uw geboortehoroscoop. Door de beperkende invloed van deze planeet zullen zaken die met nalatenschap en erfenis te maken hebben, of met de financiële zaken van uw partner of zakenpartners, door het lot ernstig gefrustreerd kunnen worden.

Psychologisch gezien bent u nogal ernstig aangelegd wat seksuele situaties betreft. U benadert seks met omzichtigheid, rationaliteit en planning. Te veel nadenken op dit gebied kan ook frustraties veroorzaken.

naar boven

Venus in het Tiende Huis

Venus staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop.

U komt op de buitenwereld over als een harmonieus persoon met een scherp oog voor schoonheid. U bent gericht op artistieke activiteiten en dol op mooie dingen. U hebt alles in huis om succesvol te zijn in het leven, vooral als u zich kunstzinnig of muzikaal manifesteert.

Uw succes zal gebaseerd zijn op gedrevenheid en inzet. Door uw talenten en mogelijkheden, in combinatie met uw intelligente aanpak hebt u een uitstekende naam.

De kans dat u zich sociaal onderscheidt, een uistekende reputatie opbouwt en financieel succes boekt in uw leven is heel groot.

NB: Venus staat technisch gezien op de grens van huis 9 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 10.

Adverteren
naar boven

Zon in het Elfde Huis

De Zon staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop.

Over het algemeen is dit een gunstige stand. U krijgt in uw leven steun van vrienden met belangrijke posities. Op middelbare leeftijd is de kans groot dat uw reputatie en aanzien groeit door uw netwerk van belangrijke personen. Het lot is u gunstig gezind. U hebt een sterk karakter en krijgt alle kansen om uw wensen optimaal in vervulling te laten gaan.

Spiritueel gezien bent u loyaal, eerlijk en recht door zee. Ook hebt u een soort superioriteitsgevoel en bent u zich bewust van uw individualiteit.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Steve Miller [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 5 oktober 1943 kloktijd: 10:31
in Milwaukee, WI (US) U.T: 15:31
87w54, 43n02 sterrentijd: 10:33:08

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Weegschaal 11°31'10 in huis 11 direct
Maan Boogschutter 26°10'58 in huis 2 direct
Mercurius Maagd 24°59'17 in huis 10 direct
Venus Maagd 5°37'39 eind van huis 9 direct
Mars Tweelingen 18°52'25 in huis 7 direct
Jupiter Leeuw 20°17'34 in huis 9 direct
Saturnus Tweelingen 26°36'58 in huis 8 stationair (R)
Uranus Tweelingen 8°40'07 in huis 7 retrograde
Neptunus Weegschaal 2°09'57 in huis 10 direct
Pluto Leeuw 8°28'03 in huis 9 direct
Maanskn.(t) Leeuw 14°06'43 in huis 9 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Schorpioen 22°34'33
2de huis Boogschutter 23°07'05
3de huis Steenbok 29°23'56
Imum Coeli Vissen 6°32'00
5de huis Ram 7°56'58
6de huis Stier 2°36'00
Descendant Stier 22°34'33
8ste huis Tweelingen 23°07'05
9de huis Kreeft 29°23'56
Medium Coeli Maagd 6°32'00
11de huis Weegschaal 7°56'58
12de huis Schorpioen 2°36'00

Majeure aspecten
Zon Driehoek Mars 7°21
Zon Driehoek Uranus 2°51
Zon Sextiel Pluto 3°03
Maan Vierkant Mercurius 1°12
Maan Oppositie Mars 7°19
Maan Driehoek Jupiter 5°53
Maan Oppositie Saturnus 0°26
Maan Vierkant Neptunus 5°59
Mercurius Vierkant Saturnus 1°38
Mercurius Sextiel Ascendant 2°25
Venus Vierkant Uranus 3°02
Mars Sextiel Jupiter 1°25
Jupiter Vierkant Ascendant 2°17
Saturnus Vierkant Neptunus 5°33
Uranus Sextiel Pluto 0°12
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst