•    
  Actuele planetaire posities
  16-jan-2018, 22:30 UT/GMT
  Zon2644'51"20s48
  Maan252' 5"19s21
  Mercurius754'21"23s26
  Venus2834'24"21s26
  Mars244'31"18s02
  Jupiter1924' 8"16s32
  Saturnus313'11"22s31
  Uranus2439'33"9n02
  Neptunus1218'28"7s47
  Pluto1919'16"21s37
  Ware Knoop1455'27"r16n21
  Cheiron257'48"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Liefde

voor Franz Volker [Adb], geboren op 31 maart 1899
Tekst van John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Ascendant Maagd *Zon in Ram *Zon in het Achtste Huis *Maan in Boogschutter *Maan in het Vierde Huis *Venus in Waterman *Venus in het Zesde Huis *Mars in Kreeft *Mars in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Love Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: mannelijk, geboren op 31 maart 1899 om 16:00 in Neu-Isenburg,.

Uw zonneteken is Ram. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Maagd en uw Maan staat in Boogschutter.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een vrouw.

Veel plezier met uw liefdeshoroscoop!

naar boven

Ascendant Maagd

Deze stand geeft aan dat u een attente, opmerkzame geliefde bent. Het zijn vooral uw perfectionistische fantasie en de moeite die het u kost om die toe te passen, die uw seksuele plezier in de weg staan.

U moet een partner zien te vinden die precies weet wat u prettig vindt en wat niet.

U ontleent veel plezier aan het decor waarin en de attributen waarmee u de liefde bedrijft; van een smaakvolle slaapkamer tot allerlei speeltjes.

Het is vrij belangrijk dat u een partner kiest die fysiek bij uw beeld van een goede geliefde past, net zoals het verstandig is om ruim vooraf uw bedgeheimen te bespreken, zodat er in een later stadium geen problemen ontstaan.

naar boven

Zon in Ram

U hebt meestal zoveel fysieke en seksuele energie dat u steeds nieuwe gevoelens in uw partner weet op te wekken, zelfs gevoelens die allang verdwenen leken.

Toch is het niet verkeerd om het vuur een beetje te temperen. Al loopt u over van energie, uw partner is wellicht eerder moe, zowel fysiek als emotioneel en daar moet u rekening mee houden.

De liefde wordt een groot feest als u langzamer aan doet en elke stap even uitstelt, al jaagt uw enorme energie u op om sneller te gaan. Dat uiterst intense innerlijke vuur kan het liefdesspel tot in details verhevigen, mits u het leert beheersen.

naar boven

Zon in het Achtste Huis

Deze stand geeft aan dat fysieke seksualiteit en tastbare intimiteit uiterst belangrijk voor u zijn.

Door uw ijzersterke intuïtie oefent u wellicht onbewust behoorlijk veel macht over anderen uit en hebt u controle over hen zonder dat zij het beseffen. Wees te allen tijden voorzichtig met deze 'dierlijke aantrekkingskracht', die min of meer bovenzinnelijk kan zijn, zodat u geen misbruik maakt van uw partner of onnodig in machtspelletjes verstrikt raakt.

U voelt zich wellicht aangetrokken tot een partner die aanzienlijk ouder of jonger is dan u, waardoor de situatie zich voordoet dat een partner meer ervaring heeft en de ander dingen leert. Met wie u ook iets hebt, intensiteit is het sleutelwoord.

naar boven

Maan in Boogschutter

Zelfs in deprimerende situaties waarvan anderen ontmoedigd zouden raken ziet u sprankjes humor die alles doen opklaren en veraangenamen.

U moet een geliefde zoeken die uw gemakkelijke en brede kijk op het leven deelt.

U hebt waarschijnlijk een kleurrijke fantasie, die sommige mensen overdreven vinden. Maar u hebt in feite geen bijzondere bedoelingen met uw fantasieën, u speelt er gewoon mee en houdt net zoveel van verzinnen als van waarmaken.

Uiteindelijk lijkt uw manier van liefhebben nog het meest op een gastvrij kampvuur in een herfstnacht; warm, vrolijk, aangenaam en iets dat de essentie van ongecompliceerde kameraadschap versterkt.

naar boven

Maan in het Vierde Huis

De ideale relatie voor u is er een die een soort emotioneel bolwerk vormt in tijden van spanning en ellende. Met een partner die absoluut trouw is aan u en die altijd thuis is voor u, bent u het gelukkigst.

Om die reden trekt u bij voorkeur een relatie aan waarmee u huis en haard kunt delen, want dat biedt de meeste kansen op warmte, geborgenheid en uitdrukking geven aan uw liefde. U kunt niet alles wat u in huis hebt in één keer op tafel gooien, dus zowel u als uw partner vinden het waarschijnlijk prettig om vierentwintig uur per dag samen te zijn en dagelijkse beslommeringen uit te wisselen.

Het zou ideaal zijn als uw partner uw overdaad aan zorgzaamheid en attenties waardeert.

NB: De Maan staat technisch gezien op de grens van huis 3 en wordt daarom geïnterpreteerd in huis 4.

naar boven

Venus in Waterman

U bent op zoek naar unieke en ongebruikelijke vormen van liefde en partners met vergelijkbare interesses.

U hebt behoefte aan verrassingen en actie, zodat u mentaal gestimuleerd wordt in een relatie. Uw affaires kunnen dan ook behoorlijk gecompliceerd worden en meerdere gezichten krijgen.

Het kan ook zijn dat u de verleiding niet weerstaat om er meerdere relaties tegelijkertijd op na te houden. Dat kan een stimulerende ervaring zijn, maar het kan u er ook van weerhouden om met een partner een echte intense en blijvende relatie aan te knopen.

Als u de problemen, die onderlinge conflicten en jaloezie opleveren, kunt overwinnen, hebt u de mogelijkheid om open en eerlijk uw liefde te verdelen over meerdere partners, iets wat voor allemaal een verrijkende ervaring zal zijn.

naar boven

Venus in het Zesde Huis

U kunt het waarderen als de liefde vaardig wordt bedreven en u bewondert een geliefde die er iets voor doet om de relatie en de kunst van het liefdesspel te verbeteren.

Binnen de relatie moeten u en uw partner gelijkwaardig zijn, maar gelijkwaardigheid in bed is voor u niet noodzakelijk. Een geliefde die u verwent of die u van uw kant kunt verwennen of die seksueel gehoorzaam is, is voor u een extra kick.

naar boven

Mars in Kreeft

Uw seksuele tempo heeft mogelijk een onregelmatig ritme, dat zich een tijdje zonder expressie opbouwt en dat vervolgens met veel intensiteit tot een uitbarsting komt. U krijgt waarschijnlijk een prettige reactie als u uw geliefde bijtijds laat weten wat u van plan bent, zodat hij of zij er ook klaar voor is.

Probeer uw geliefde niet te zeer te beschermen. Bijna onbewust spint u een web van protectie rond uw partner. Ook al is dat uit liefde, het kan te beklemmend zijn.

naar boven

Mars in het Elfde Huis

U steekt heel veel energie in elke intieme, persoonlijke relatie, ook als die niet seksueel is, want u hecht veel waarde aam loyaliteit en vriendschap, van uzelf en van anderen.

U geeft daarom de voorkeur aan langdurige verhoudingen die de tijd krijgen om tot bloei te komen, in plaats van nieuwe, minder solide verbintenissen.

In het leven van alledag wordt u aangetrokken door partners met een goede reputatie, want u verlangt naar onberispelijkheid in een relatie. Onthoud vooral dat het gaat om inhoudelijke kwaliteiten, dan zal deze aanpak voortdurend vruchten afwerpen. Maar als u zich enkel en alleen concentreert op uiterlijke kwaliteiten, eindigt u als een sociale meeloper die trends najaagt.

In het liefdesspel streeft u naar perfectionisme en doet u alle moeite om er een gracieuze, esthetisch verantwoorde ervaring van te maken, die zowel inhoud als vorm heeft.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Liefde
voor Franz Volker [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 31 maart 1899 kloktijd: 16:00
in Neu-Isenburg, Germany U.T: 15:00
8e41, 50n03 sterrentijd: 04:09:48

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Ram 10°41'03 in huis 8 direct
Maan Boogschutter 3°52'37 eind van huis 3 direct
Mercurius Ram 26°41'33 in huis 8 direct
Venus Waterman 29°01'39 in huis 6 direct
Mars Kreeft 24°51'36 in huis 11 direct
Jupiter Schorpioen 8°18'52 in huis 3 retrograde
Saturnus Boogschutter 23°40'48 in huis 4 stationair (R)
Uranus Boogschutter 7°53'01 in huis 4 retrograde
Neptunus Tweelingen 22°12'09 in huis 10 direct
Pluto Tweelingen 13°54'37 in huis 10 direct
Maanskn.(t) Steenbok 3°00'34 in huis 4 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Maagd 10°15'11
2de huis Weegschaal 1°59'03
3de huis Weegschaal 29°52'37
Imum Coeli Boogschutter 4°25'26
5de huis Steenbok 11°33'41
6de huis Waterman 13°55'51
Descendant Vissen 10°15'11
8ste huis Ram 1°59'03
9de huis Ram 29°52'37
Medium Coeli Tweelingen 4°25'26
11de huis Kreeft 11°33'41
12de huis Leeuw 13°55'51

Majeure aspecten
Zon Driehoek Maan 6°48
Zon Inconjunct Jupiter 2°22
Zon Driehoek Uranus 2°48
Zon Sextiel Pluto 3°14
Zon Inconjunct Ascendant 0°26
Maan Vierkant Venus 4°51
Maan Conjunct Uranus 4°00
Maan Vierkant Ascendant 6°23
Mercurius Sextiel Venus 2°20
Mercurius Vierkant Mars 1°50
Mercurius Driehoek Saturnus 3°01
Mercurius Sextiel Neptunus 4°29
Venus Sextiel Saturnus 5°21
Mars Inconjunct Saturnus 1°11
Jupiter Sextiel Ascendant 1°56
Saturnus Oppositie Neptunus 1°29
Uranus Vierkant Ascendant 2°22
Pluto Vierkant Ascendant 3°39
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst