•    
  Planetpositioner
  16-Jan-2018, 20:03 UT/GMT
  Sol2638'36"20s49
  Måne2349'25"19s28
  Merkur745'37"23s26
  Venus2826'42"21s27
  Mars240'44"18s01
  Jupiter1923'17"16s32
  Saturn312'30"22s31
  Uranus2439'28"9n02
  Neptun1218'17"7s47
  Pluto1919' 4"21s37
  Sand Månek.1455'38"r16n21
  Chiron257'34"1n21
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Ungdom

for Danny Darwin [Adb], født 25 Oktober 1955
Tekst af Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Løven *Solen i Skorpionen *Solen i 3. hus *Månen i Vandbæreren *Månen i 7. hus *Månen i opposition til Ascendanten *Venus i Skorpionen *Venus i 4. hus *Mars i Vægten *Mars i 3. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en forkortet udgave af "Youth Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre vigtige sider af dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten blev skabt ud fra følgende fødselsdata: Mand, født 25 Oktober 1955 kl. 0:40 i Bonham TX, Alaska.

Dit soltegn er Skorpion. Det er det tegn, hvor Solen står placeret i dit fødselshoroskop. Din Ascendant, det opstigende tegn, står i Løve, og din Måne står i Vandbærer.

til top

Ascendanten i Løven

Du kan lide at være centrum for opmærksomheden, at virke stærk, fuld af selvtillid og dominerende, også selvom noget plager dig.

Du vil gerne fremstå som lederen, og du kan være en god leder, blot du husker, at lederskab er et ansvar såvel som en magtbeføjelse og et privilegium.

Du kan være stædig, især hvis din stolthed er indblandet. Du er idealistisk, og mennesker skal bevise over for dig, at de ejer integritet.

Du kan lide at eje rige og elegante ting, som du kan prale med over for andre. Men husk nu at bare fordi noget gør indtryk på folk, er det ikke nødvendigvis godt. Du har brug for at lære at kende forskel.

Andre vil måske, måske ikke opleve dig som smuk eller køn, men efterhånden som du vokser op, vil du udvikle en slags kongelig værdighed, som får andre til at føle, at de kan stole på dig. Mange mennesker vil kunne lide dig, og de fleste vil også respektere dig.

til top

Solen i Skorpionen

Du er meget intens og har nogle særdeles stærke følelser, som du har svært ved at tale om, fordi de også er meget komplicerede. Når du mister besindelsen, bliver du ekstremt vred; heldigvis sker det ikke ret tit. Og når du er vred, har du ikke nemt ved at tilgive den person, som vakte dit raseri. Af den grund har du ambivalente følelser vedrørende mange mennesker. På den anden side er det også sådan, at når du elsker et menneske, er dine følelser også meget intense.

Du er meget sensitiv, og du bliver nemt såret følelsesmæssigt, men du løber ikke væk og gemmer dig, hvis nogen sårer dig. I stedet slår du igen og kæmper voldsomt.

Du har stor kærlighed til det mystiske og skjulte. Du ønsker også at vide, hvad der foregår i andre menneskers sind, så du bestræber dig på at lære mest muligt om den menneskelige natur.

Sommetider kan andre mennesker have svært ved at forstå dig, og af den grund knytter du ikke nemt venskabelige bånd. Men de venskaber, som du rent faktisk har, er gode og vil formentlig holde hele livet.

til top

Solen i 3. hus

Dit sind er aktivt, kvikt og videbegærligt. Du holder af at tale og stille spørgsmål, selvom du sommetider taler, når du ikke har noget at sige. Jo mere du kan se og opleve, desto lykkeligere er du.

Din nysgerrighed og din hurtige tankegang vil være dig til hjælp i skolen, men du bør lære en vis selvdisciplin.

Når du bliver ældre, vil kommunikation muligvis udgøre en vigtig del af din karriere.

Du kan lide at prøve kræfter med andre rent intellektuelt, f.eks. i diskussioner, venlige såvel som uvenlige, samt i ordlege og løsningen af gåder.

til top

Månen i Vandbæreren

Du sætter friheden meget højt og kræver retten til at gøre, hvad du har lyst til til hver en tid.

Du kan lide at befinde dig i en gruppe, især en gruppe af venner, fordi din egen måde at være på og dine egne ønsker giver større mening, hvis du kan dele dem med andre.

Når det lykkes dig at slappe af over for følelserne, vil du helt spontant udtrykke dem over for andre, og du kan endda blive utålmodig med mennesker, som forsøger at skjule deres følelser. Du må lære at blive tolerante over for disse og andre forskelle mellem dig og andre mennesker.

til top

Månen i 7. hus

Du vælger dine personlige venner ud fra, hvordan du reagerer følelsesmæssigt på dem. Hvis ikke mennesker appellerer stærkt til dine følelser og tilbyder følelsesmæssig støtte og tryghed, føler du dig ikke tiltrukket af dem.

Du tiltrækker selv mennesker, hvis følelser er stærke og tæt ved overfladen, for du kan lide at være velunderrettet om dine venners sindstilstand. Grunden til, at du tiltrækker den slags mennesker, er, at de hjælper dig med at forstå dine egne følelser.

Det er sandsynligt, at du vil gifte dig eller danne et tæt parforhold tidligt i livet. Du har brug for sådan et forholds tryghed og følelsesmæssige nærhed.

til top

Månen i opposition til Ascendanten

Du er altid på udkig efter følelsesmæssig støtte fra andre og, hvis du er virkelig deprimeret, beskyttelse mod tilværelsens vanskeligheder. Du nyder ikke at kende nogen på en flygtig måde; du ønsker at vide alt om de mennesker, som er tæt på dig. Dette kan skabe visse misforståelser, fordi dine venner vil kunne føle, at du blander dig for meget i deres personlige anliggender og vice versa.

Dit forhold til din mor vil have meget at gøre med den persontype, som du vælger som kæreste eller ægtefælle, når du bliver ældre. Hvis dit forhold til hende har været trygt, nært og varmt, vil du være støttende og beskyttende over for den, du elsker.

Hvis din mor har virket fjern eller simpelthen ikke været til stede, når du havde brug for hende, vil du, når du bliver ældre, lede efter en partner, som vil være 'mor' for dig.

til top

Venus i Skorpionen

Du har nogle meget intense følelser over for mennesker; enten kan du vældig godt lide dem eller også slet ikke.

Kun dybe forhold giver mening for dig. Du har en smule vanskeligt ved at fortælle en person, at du kan lide ham eller hende, for du er bange for at blive afvist. Du har svært ved at sætte ord på følelserne, fordi de forekommer så komplicerede. Og det forholder sig da også sådan, at ikke alle vil kunne forstå dig og dine følelser, men det bliver du bare nødt til at acceptere.

til top

Venus i 4. hus

Du holder af, at dine omgivelser er komfortable, behagelige, elegante og graciøse. Når du bliver ældre, vil du måske give dig til at samle på kunst eller andre genstande til udsmykning af dit hjem.

Det er vigtigere for dig end for andre at blive elsket af dine forældre. Formentlig vil du modtage al den varme og kærlighed fra dem, som du behøver. Men hvis dit forhold til dem begge eller den ene af dem er vanskeligt, vil du rent psykisk blive mere såret end de fleste andre.

til top

Mars i Vægten

Denne Mars-placering kan have to helt forskellige virkninger. Formentlig foretrækker du at arbejde sammen med andre, for du har en stærk sans for samarbejde. Dit ønske om at få din vilje modificeres af dit behov for at komme godt ud af det med andre.

På den anden side er nogle mennesker med denne placering meget kappelystne. I det tilfælde vil du opfatte ethvert møde med et andet menneske som en chance for at konkurrere, i en venlig eller en uvenlig atmosfære.

Du har en stærk sans for retfærdighed og hader at se nogen blive behandlet urimeligt.

til top

Mars i 3. hus

Du har et meget aggressivt intellekt, så du kan lide at debattere og diskutere med folk, sædvanligvis dog ikke i form af alvorlige stridigheder, men som en venlig diskussion.

Heldigvis arbejder dit intellekt ret hurtigt, og du har masser af mental energi. Men mist nu ikke din nysgerrighed efter svarene, fordi du koncentrerer al din energi om at vinde diskussionen.

Når du taler med andre, bør du være omhyggelig med, hvordan du siger tingene, for du har tendens til at være påståelig, også selvom der slet ikke er noget at slås om.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Ungdom
for Danny Darwin [Adb] (mand)
født den 25. oktober 1955 lokaltid: 0:40
i Bonham TX, USA U.T.: 06:40
96w10, 33n34 sid. tid: 02:26:52

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Skorpion 1°04'38 i hus 3 direkte
Måne Vandbærer 15°50'35 i hus 7 direkte
Merkur Vægt 13°42'44 i hus 3 direkte
Venus Skorpion 15°16'41 i hus 4 direkte
Mars Vægt 7°34'05 i hus 3 direkte
Jupiter Løve 27°13'05 i hus 1 direkte
Saturn Skorpion 21°08'02 i hus 4 direkte
Uranus Løve 2°14'43 i hus 12 direkte
Neptun Vægt 28°05'39 i hus 3 direkte
Pluto Løve 28°16'43 i hus 1 direkte
Sand Måneknude Skytte 18°29'50 i hus 5 retrograd

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Løve 15°23'12
2.Hus Jomfru 8°47'45
3.Hus Vægt 6°40'34
Imum Coeli Skorpion 9°06'31
5.Hus Skytte 13°24'40
6.Hus Stenbuk 15°59'21
Descendant Vandbærer 15°23'12
8.Hus Fisk 8°47'45
9.Hus Vædder 6°40'34
Medium Coeli Tyr 9°06'31
11.Hus Tvilling 13°24'40
12.Hus Krebs 15°59'21

Større aspekter
Sol Sekstil Jupiter 3°52
Sol Kvadrat Uranus 1°10
Sol Konjunktion Neptun 2°59
Sol Sekstil Pluto 2°48
Måne Trigon Merkur 2°08
Måne Kvadrat Venus 0°34
Måne Kvadrat Saturn 5°17
Måne Opposition Ascendant 0°27
Måne Kvadrat Medium Coeli 6°44
Merkur Sekstil Ascendant 1°40
Venus Konjunktion Saturn 5°51
Venus Kvadrat Ascendant 0°07
Mars Sekstil Uranus 5°19
Mars Kvinkuns Medium Coeli 1°32
Jupiter Sekstil Neptun 0°53
Jupiter Konjunktion Pluto 1°04
Saturn Kvadrat Ascendant 5°45
Uranus Kvadrat Neptun 4°09
Neptun Sekstil Pluto 0°11
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt