•    
  Actuele planetaire posities
  27-mei-2018, 07:51 UT/GMT
  Zon559'25"21n18
  Maan943'32"9s55
  Mercurius2431'31"17n58
  Venus916'37"24n54
  Mars357'39"21s47
  Jupiter166'29"r15s29
  Saturnus758'15"r22s19
  Uranus036' 0"11n11
  Neptunus1621' 9"6s15
  Pluto210'24"r21s33
  Ware Knoop757'23"r18n17
  Cheiron146'44"3n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Danny Darwin [Adb], geboren op 25 oktober 1955
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Leeuw Ascendant *Zon in Schorpioen *Zon in het Derde Huis *Maan in Waterman *Maan in het Zevende Huis *Maan oppositie Ascendant *Venus in Schorpioen *Venus in het Vierde Huis *Mars in Weegschaal *Mars in het Derde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Mannelijk, geboren op 25 oktober 1955 om 0:40 in Bonham TX, Alaska.

Je zonneteken is Schorpioen. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Leeuw en je Maan staat in Waterman.

naar boven

Leeuw Ascendant

Je bent graag het middelpunt en komt sterk, zelfverzekerd en soms dominant over, zelfs als iets je dwars zit.

Je neemt graag de leiding en dat kun je ook goed, zolang je maar niet vergeet dat leiderschap een voorrecht is dat verantwoordelijkheid en macht met zich meebrengt.

Je kunt je heel koppig opstellen, vooral als je trots is gekrenkt. Je bent idealistisch en mensen moeten hun integriteit eerst aan jou bewijzen.

Je omringt jezelf graag met kostbare en elegante zaken waarmee je in de buitenwereld kunt paraderen. Onthoud dat iets dat indruk maakt op anderen niet vanzelfsprekend goed is. Je moet het verschil leren zien.

Anderen kunnen je al dan niet knap of aantrekkelijk vinden, maar als je ouder wordt is het vooral je grootmoedige houding die anderen het gevoel geeft dat je betrouwbaar bent. Je bent geliefd bij heel veel mensen en de meesten zullen veel respect voor je hebben.

naar boven

Zon in Schorpioen

Je bent heel intens ingesteld en hebt zeer sterke gevoelens waar je met moeite over praat omdat ze ook nog eens gecompliceerd zijn. Is je geduld op dan word je extreem kwaad. Gelukkig gebeurt dat niet al te vaak. Meestal kun je degene die je woede heeft veroorzaakt echter niet snel vergeven. Je hebt daarom ambivalente gevoelens voor een heleboel mensen. Gelukkig is het zo dat als je van iemand houdt dat ook met intense gevoelens gepaard gaat.

Je hebt sterke voelsprieten en je gevoelens worden snel gekwetst, maar je loopt er niet voor weg als iemand je pijn doet. Integendeel, je slaat terug en vecht uit alle macht.

Je hebt een grote liefde voor mysterieuze en verborgen zaken. Je wilt weten wat onder de oppervlakte speelt, wat er in mensen omgaat. Je steekt veel energie in zoveel mogelijk leren over de menselijke aard.

Anderen begrijpen je soms niet, waardoor je niet gemakkelijk vrienden maakt. De vriendenschappen die je aanknoopt zijn echter heel innig en misschien wel voor het leven.

Adverteren
naar boven

Zon in het Derde Huis

Je geest is actief en snel. Je bent vrij nieuwsgierig. Je praat graag en stelt veel vragen, maar soms ratel je door zonder veel te zeggen. Hoe meer je kunt zien en meemaken, hoe gelukkiger je bent.

Je nieuwsgierigheid en gewiekstheid helpen je op school, maar je moet leren om streng te zijn voor jezelf.

Later zal communicatie een belangrijk onderdeel van je carrière uitmaken.

Je schermt graag met je kennis, op een vriendelijke of onvriendelijke manier, door bijvoorbeeld woordspelletjes te doen of puzzels op te lossen, of te bekvechten.

naar boven

Maan in Waterman

Vrijheid staat bij jou hoog in het vaandel. Iedereen heeft volgens jou het recht om te doen wat ie wil doen en vooral jij maakt daar dankbaar gebruik van.

Je bent graag omringd door mensen, vooral vrienden, omdat je manieren en verlangens meer betekenis krijgen wanneer je ze met anderen kunt delen.

Ben je eenmaal zover dat je hebt geleerd om met je gevoelens om te gaan, dan kun je die heel spontaan laten zien aan anderen en heb je zelfs weinig geduld met mensen die ze proberen te verstoppen. Probeer tolerant te blijven ten opzichte van deze en andere emotionele verschillen tussen jou en anderen.

naar boven

Maan in het Zevende Huis

Intieme vrienden kies je op basis van jouw emotionele reacties op hen. Tenzij mensen sterk op je gevoel inspelen en emotionele steun en veiligheid bieden, voel je jezelf niet tot hen aangetrokken.

Je trekt mensen aan wiens gevoelens sterk zijn en duidelijk aan de oppervlakte liggen, want je voelt graag emotionele betrokkenheid bij je vrienden. Zulke mensen helpen ook om je eigen gevoelens te leren begrijpen.

De kans bestaat dat je al vroeg in je leven trouwt of een hechte band met iemand aangaat. Je hebt de veiligheid en emotionele nabijheid van een relatie nu eenmaal nodig.

naar boven

Maan oppositie Ascendant

Je bent gericht op de emotionele steun van iemand anders of, wanneer je het echt moeilijk hebt, op diens koestering en bescherming om je staande te houden. Het is voor jou niet genoeg om iemand oppervlakkig te kennen. Je creëert een intense band met de mensen met wie je persoonlijk bevriend bent. Dat kan misverstanden opleveren, doordat je vrienden vinden dat je jezelf te intensief met hen bemoeit, of andersom dat jij mensen aantrekt die te zeer emotioneel beslag op je leggen.

Jouw relatie met je moeder of je familie zal heel bepalend zijn voor het type geliefde waarvoor je kiest of waarmee je later trouwt. Is de relatie met haar veilig, betrokken en warm geweest, dan zul je ook zorgzaamheid en bescherming bieden binnen je relatie.

Lijkt je moeder afstandelijk, of is ze er nooit als je haar nodig hebt, dan zul je later zoeken naar een partner die intens bemoederend is ten opzichte van jou.

naar boven

Venus in Schorpioen

Je koestert zeer intense gevoelens voor mensen; je mag hen heel graag of helemaal niet.

Alleen intense relaties hebben betekenis voor jou. Je hebt er moeite mee om iemand te vertellen dat je hem of haar leuk vindt, uit angst te worden afgewezen. Het is moeilijk om je gevoelens te verwoorden omdat ze zo gecompliceerd zijn. Het is ook zo dat niet iedereen jou en jouw gevoelens zal begrijpen, maar dat moet je leren accepteren.

Adverteren
naar boven

Venus in het Vierde Huis

Je houdt van een vertrouwde omgeving die comfortabel, plezierig, elegant en stijlvol is. Later verzamel je wellicht kunst of andere objecten die je huis verfraaien.

Geliefd zijn bij je ouders is voor jou nog belangrijker dan voor anderen. Waarschijnlijk krijg je alle warmte en affectie van hen die je nodig hebt. Verloopt de relatie met een van de twee, of beide ouders, moeizaam, dan word je daardoor psychologisch ook sterker geraakt dan de meeste mensen.

naar boven

Mars in Weegschaal

Deze stand van Mars kan twee verschillende uitwerkingen hebben. Waarschijnlijk werk je het liefst met iemand anders, want je hebt een sterk gevoel voor samenwerking. De wens om je zin te krijgen wordt gekleurd door de behoefte met anderen overweg te kunnen.

Maar soms zijn mensen met deze stand heel competitief ingesteld. In dat geval zie je elke ontmoeting als een kans om de competitiestrijd aan te gaan, in een vriendelijke of onvriendelijke sfeer.

Je gevoel voor rechtvaardigheid is sterk ontwikkeld en je haat het als iemand oneerlijk wordt behandeld.

naar boven

Mars in het Derde Huis

Je hebt een pittige, felle geest en je bindt graag de strijd aan met mensen, niet om een serieus gevecht te beginnen maar om de uitdagende discussie.

Gelukkig ben je snel en heb je heel veel mentale energie. Verlies alleen je nieuwsgierigheid naar de antwoorden niet als je alle energie concentreert op het winnen van de discussie.

Wanneer je met mensen praat moet je oppassen met wat je zegt want je hebt de neiging bazig te zijn, zelfs als er niets is om over te bakkeleien.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Danny Darwin [Adb] (mannelijk)
geboortedatum 25 oktober 1955 kloktijd: 0:40
in Bonham TX, USA U.T: 06:40
96w10, 33n34 sterrentijd: 02:26:52

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Schorpioen 1°04'38 in huis 3 direct
Maan Waterman 15°50'35 in huis 7 direct
Mercurius Weegschaal 13°42'44 in huis 3 direct
Venus Schorpioen 15°16'41 in huis 4 direct
Mars Weegschaal 7°34'05 in huis 3 direct
Jupiter Leeuw 27°13'05 in huis 1 direct
Saturnus Schorpioen 21°08'02 in huis 4 direct
Uranus Leeuw 2°14'43 in huis 12 direct
Neptunus Weegschaal 28°05'39 in huis 3 direct
Pluto Leeuw 28°16'43 in huis 1 direct
Maanskn.(t) Boogschutter 18°29'50 in huis 5 retrograde

Huis posities (Placidus)
Ascendant Leeuw 15°23'12
2de huis Maagd 8°47'45
3de huis Weegschaal 6°40'34
Imum Coeli Schorpioen 9°06'31
5de huis Boogschutter 13°24'40
6de huis Steenbok 15°59'21
Descendant Waterman 15°23'12
8ste huis Vissen 8°47'45
9de huis Ram 6°40'34
Medium Coeli Stier 9°06'31
11de huis Tweelingen 13°24'40
12de huis Kreeft 15°59'21

Majeure aspecten
Zon Sextiel Jupiter 3°52
Zon Vierkant Uranus 1°10
Zon Conjunct Neptunus 2°59
Zon Sextiel Pluto 2°48
Maan Driehoek Mercurius 2°08
Maan Vierkant Venus 0°34
Maan Vierkant Saturnus 5°17
Maan Oppositie Ascendant 0°27
Maan Vierkant Midhemel 6°44
Mercurius Sextiel Ascendant 1°40
Venus Conjunct Saturnus 5°51
Venus Vierkant Ascendant 0°07
Mars Sextiel Uranus 5°19
Mars Inconjunct Midhemel 1°32
Jupiter Sextiel Neptunus 0°53
Jupiter Conjunct Pluto 1°04
Saturnus Vierkant Ascendant 5°45
Uranus Vierkant Neptunus 4°09
Neptunus Sextiel Pluto 0°11
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst