•    
  Actuele planetaire posities
  27-mei-2018, 00:24 UT/GMT
  Zon541'32"21n15
  Maan545'24"8s40
  Mercurius2354' 7"17n46
  Venus854'28"24n55
  Mars351'43"21s47
  Jupiter168'36"r15s29
  Saturnus759'17"r22s19
  Uranus035' 5"11n11
  Neptunus1620'55"6s15
  Pluto210'42"r21s33
  Ware Knoop80'33"r18n16
  Cheiron146' 8"3n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Vittoria Emanuele [Adb], geboren op 28 december 2003
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en haar karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Vittorias geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat zij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat haar alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Vittoria al aan het werk, en helpt haar haar persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor haar het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Zo erg zintuiglijk ingesteld zijn is één van de talenten die Vittoria heeft. Van jongs af aan is zij vermoedelijk al gevoelig voor alles wat mooi en harmonieus is, en het is belangrijk, dat zij een omgeving heeft waar het erg ordelijk en vreedzaam aan toe gaat. Het is mogelijk

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Vittorias innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Het is in feite heel waarschijnlijk dat er elke keer als zij zich als persoon afgewezen of veronachtzaamd voelt, overdreven protesten zullen volgen, want zij neemt alles vreselijk persoonlijk op. Het is mogelijk, dat zij langzamer is dan veel andere kinderen in het bereiken [...]

Vittoria kan er beslist niet tegen om buitengesloten of genegeerd te worden. Daarvoor is haar verlangen om helemaal op te gaan in mensen op wie zij gesteld is veel te sterk. Er is kans dat zij maar langzaam het gevoel ontwikkelt dat er zoiets als grenzen bestaan, zo moeilijk [...]

Verborgen trekjes

Vittoria verlangt heel erg naar emotionele intimiteit. Toch bezit zij diep van binnen een aantal onstuimige en individualistische trekjes die, als ze aan de oppervlakte komen, uiterst ontregelend en verrassend kunnen werken, speciaal bij iemand die normaal zo sympathiek [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met haar ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] Achter haar ogenschijnlijke inschikkelijkheid en het verlangen om het anderen naar de zin te maken gaat een hartstochtelijke vastbeslotenheid schuil, waarmee zij zich hecht aan iedereen die haar na aan het hart ligt. Zij is tot behoorlijk lange pruilbuien in staat als zij [...]

[..] Dit is een bijna mythisch beeld, want het meisje denkt dat haar moeder verborgen en geheimzinnige dieptes in zich heeft, en dat fascineert haar ­ en het maakt haar misschien ook wel een beetje bang. Het doet er niet toe of haar moeder moe is, onder stress staat of vindt [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt haar potentieel op haar eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst