•    
  Actuele planetaire posities
  27-mei-2018, 00:24 UT/GMT
  Zon541'32"21n15
  Maan545'24"8s40
  Mercurius2354' 7"17n46
  Venus854'28"24n55
  Mars351'43"21s47
  Jupiter168'36"r15s29
  Saturnus759'17"r22s19
  Uranus035' 5"11n11
  Neptunus1620'55"6s15
  Pluto210'42"r21s33
  Ware Knoop80'33"r18n16
  Cheiron146' 8"3n53
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf mei 2018
voor Vittoria Emanuele [Adb], geboren op 28 december 2003
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat u niet bijzonder veel geloof hecht aan onzichtbare werkelijkheidsniveaus is het mogelijk dat bepaalde ervaringen waarmee u in het komende jaar wordt geconfronteerd u soms een onbehagelijk gevoel zullen geven. De oorzaak is dat uw identiteitsgevoel en behoefte aan zelfexpressie waarschijnlijk worden benadrukt, en dat kan een grote uitdaging vormen als u doorgaans overdreven voorzichtig bent geweest in uw manier van leven. Creatieve inspiratie en de behoefte om iets bijzonders tot expressie [...]

Oogsten wat u hebt gezaaid

Saturnus conjunct Zon: Midden januari 2018 tot begin december 2018

U bevindt zich op een kritisch moment in uw ontwikkeling tot zelfstandig individu. Deze periode is een soort maatstaf waaraan u kunt afmeten hoever u bent gekomen, zowel professioneel als persoonlijk. Het idee dat we oogsten wat we hebben gezaaid is nu op uw leven [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Maak u geen zorgen als uw visie op het moment een beetje aan de sombere kant is, ook al zijn anderen zich niet bewust van de diepe absurditeit van het leven, u bent dat wél. U zult in de komende maanden misschien met een paar harde uitdagingen worden [...]

Een proefperiode

Saturnus oppositie Saturnus: Eind januari 2018 tot midden januari 2019

[..] Als uw begrip van uzelf werkelijk de vele, complexe lagen van uw gevoelsleven en geestelijk leven omvat, dan hebt u niets te vrezen van deze levensperiode. In feite zult u waarschijnlijk diepe bevrediging vinden in het gevoel dat u echt een persoonlijk pad hebt gevolgd [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk drie andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Het gevaar van betovering

Neptunus conjunct Maan: Midden april 2018 tot begin februari 2021

[..] Emotioneel wordt u echter veel ontvankelijker en u merkt waarschijnlijk dat u zich intens in anderen kunt inleven en begrip hebt en open staat voor andermans gevoelens. U hebt momenteel vermoedelijk ook sterke verbeeldingskracht, en uw beelden, gevoelens en [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Worstelen om uw plaats af te bakenen

Pluto vierkant Midhemel: Begin maart 2018 tot midden november 2021

[..] Waarschijnlijk is het nodig dat u naar binnen kijkt en uzelf een paar relevante vragen stelt, zodat u de noodzaak van bepaalde veranderingen kunt begrijpen, ongeacht of u ze zelf hebt geïntroduceerd of dat ze u zijn opgedrongen. Is het werk dat [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Zorgen en voorgevoelens

Chiron vierkant Mercurius: Begin april 2018 tot begin maart 2020

[..] Maar wat de omstandigheden ook zijn, uw onderliggende opvattingen en veronderstelling moeten ook de aandacht krijgen. Misschien wordt u geconfronteerd met de consequenties van een lange reeks keuzes en beslissingen in het verleden, die gebaseerd waren op diepgewortelde [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Alles willen

Pluto driehoek Jupiter: Eind februari 2016 tot begin november 2019

[..] Op het moment bent u in staat om intuïtie en visie te combineren met een sterke wil, en het is waarschijnlijk een uitstekende tijd om te mikken op moeilijk bereikbare doelen die moed, doorzettingsvermogen en verbeeldingskracht vergen. Het is mogelijk dat het u meezit, [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Bij het begin beginnen

Pluto conjunct prog. Zon: Vanaf maart 2016, voor meer jaren

Als deze periode voorbij is, zult u niet meer dezelfde zijn als een jaar geleden. Uw diepste besef van wie u bent en welk pad u volgt zal waarschijnlijk op de proef worden gesteld. Op het diepste niveau wordt u ertoe uitgedaagd te definiëren wie u bent als individu [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst