•    
  Planetpositioner
  21-Maj-2018, 01:51 UT/GMT
  Sol2959' 3"20n09
  Måne1551'56"16n43
  Merkur1235'42"13n47
  Venus149'39"25n03
  Mars150'10"21s56
  Jupiter1650'37"r15s40
  Saturn818' 2"r22s18
  Uranus017' 8"11n05
  Neptun1615'57"6s17
  Pluto215'45"r21s32
  Sand Månek.823'57"18n10
  Chiron133'52"3n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Luciano Pavarotti [Adb], født 12 Oktober 1935
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Lucianos fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Luciano med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] Det vil helt sikkert have en god indflydelse på hans fremskridt i skolen, hvis han kan være iblandt skolekammerater, der kan lide ham, og ligeledes hvis han kan få en god emotionel kontakt med en eller to af lærerne, for hans behov for at høre til og føle sig accepteret

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Lucianos indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Imidlertid vil streng disciplin ikke have nogen positiv effekt på ham. Luciano har behov for en udsædvanlig grad af frihed, en masse opmærksomhed og en konstant bekræftelse af, at han er speciel og anderledes. Men bag ved hans til tider forstyrrende opførsel ligger en magtfuld [...]

[..] Han har også en stærk trang til at konkurrere, idet han har behov for at komme i første række og være den bedste. Stærk rivaliseren kan forventes i forhold til søskende og skolekammerater, og Luciano vil også kunne opfatte en af forældrene som rival. Alt dette kan lyde som [...]

Skjulte træk

På trods af Lucianos stærke sans for individualitet bør man aldrig undervurdere hans afhængighed af andres accept og godkendelse. Efterhånden som han bliver større, vil denne afhængighed kunne skabe konflikter i ham, for en vigtig del af hans personlighedsudvikling indebærer, [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Der er ikke megen plads til kompromis i hans måde at knytte sig til andre på, og han kan opføre sig som en rigtig primadonna, hvis hans behov ikke straks bliver imødekommet. Der er dog intet ondt i ham. Han vil uden tvivl give luft for sin vrede og skuffelse på en meget [...]

[..] Dette er en naturlig proces, gennem hvilken han lidt efter lidt kan tilegne sig de stærke egenskaber, som han ser i sin far. Derfor vil han sommetider kunne opføre sig meget provokerende over for sin far, hvilket man må forstå ikke er et ønske om at være vanskelig, men derimod [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt