•    
  Planetpositioner
  24-Maj-2018, 16:37 UT/GMT
  Sol327'37"20n51
  Måne525'13"1n46
  Merkur1920' 1"16n13
  Venus68'30"25n01
  Mars35'55"21s50
  Jupiter1624'43"r15s33
  Saturn86'55"r22s18
  Uranus028'10"11n09
  Neptun1619' 6"6s16
  Pluto212'46"r21s33
  Sand Månek.818'40"r18n11
  Chiron141'31"3n51
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Børnehoroskop

Gratis prøveversion
for Brad Pickett [Adb], født 5 Oktober 1962
Tekst af Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Indledning

Dette korte uddrag giver dig en forsmag på det personlige "Børnehoroskop" af Liz Greene. De små eksempler fra de forskellige kapitler giver et indtryk af hele horoskopet (18-25 sider), som kan bestilles som E-horoskop eller trykt hefte i AstroShop.

De fleste forældre ønsker at give deres børn det allerbedste, de formår, materielt såvel som følelsesmæssigt. Men hvad er "det bedste"? Fødselshoroskopet er et landkort over personligheden, dens sammensætning og potentialer, som er til stede i barnet lige fra fødselsøjeblikket. At fordybe sig i et barns horoskop kan være en betagende oplevelse, der giver bedre muligheder for at tage del i omsorgen og respekten for et nyt liv.

II. Den psykologiske type

I dette korte kapitel beskriver Liz Greene barnets almene temperament og dets karakteristiske tilgang til livet.

Det righoldige spektrum af individuelle egenskaber og potentialer, der afbildes i Brads fødselshoroskop, skal ses på baggrund af et medfødt temperament, der nok til dels er nedarvet, men også er en genspejling af en gådefuld essens, der ene og alene tilhører ham. Dette mystiske "noget" har allerede påbegyndt sit arbejde i Brad med at hjælpe ham til at udvikle sin personlighed på en måde, der er naturligst og sundest for ham.

[..] I virkeligheden afspejler Brads stemningsskift et stærkt behov for at opnå større indre uafhængighed ­ til at begynde med i forholdet til forældre og familie, senere til venner og lærere, der ellers alle kan komme til at fylde for meget i hans sind, som eneste kilde til

[...]

III. Bevidste og ubevidste karaktertræk

Dette er et af de mest omfattende kapitler i det personlige "Børnehoroskop". Denne korte udgave berører kun nogle få af de centrale egenskaber i dit barns personlighed. Den fulde rapport giver en detaljeret beskrivelse på 7-9 sider.

I den spænding, der opstår ved dialogen imellem "hovedrollerne" i Brads indre historie, findes den energikilde, der leverer drivkraften til vækst og udvikling af en sund personlighed.

[..] Lige som nogle af eventyrenes skikkelser, søger han instinktivt efter en verden, hvor det gode, sande og skønne altid skinner igennem skyerne, og hvor det onde, falske og grimme for altid bliver besejret. Under sin udvikling vil Brad instinktivt let kunne gå ud fra, at livet [...]

[..] Den ydre verden er derimod et sted, hvor han uophørligt ser et bevægende panorama af riddere på hvide heste, prinsesser i tårne, drager, troldmænd og alle de andre arketypiske skikkelser fra myter og eventyr. Når det almindelige hverdagsliv begynder at trænge sig ind på [...]

Skjulte træk

I kontrast til Brads lyse og æteriske natur er der et andet, mere primitivt og modsatrettet, træk i hans psyke. Denne mindre udviklede side kan give ham en meget nødvendig realisme og modstandskraft, hvis den bliver forstået og ansporet til at udvikle sig. Her ligger alle [...]

IV. Følelsesmæssige behov og tilknytning til andre

Dette kapitel indeholder nogle værdifulde oplysninger om barnets grundlæggende behov og dets forhold til forældrene. I det fulde horoskop dækker dette kapitel 5-6 sider.

Ethvert barn har sin særlige måde at opleve og søge følelsesmæssig kontakt med andre på, og dette vil ikke altid stemme overens med andre, mere dominerende personlighedstræk.

[..] Brads impulsive følelsesnatur kan undertiden give sig udtryk i så stor rastløshed, at det ser ud, som om han mister interessen for folk meget hurtigt. Denne omskiftelighed er imidlertid ikke et udtryk for overfladiske følelser. Men i sit samvær med andre behøver han en masse [...]

Brad opfatter sin far som en legemliggørelse af struktur, orden og varighed i tilværelsen ­ herre over uforgængelige love og regler for livsførelse, der kan skabe en følelse af tryghed og stabilitet. Dette behov for faderen som den, der skaber en fast struktur, vil sikkert [...]

V. Frygt og usikkerhed

Kendskabet til deres barns frygtområder kan hjælpe forældrene med at reagere kærligt og forstående i vanskelige situationer. Barnets vigtigste frygt og usikkerhed bliver beskrevet på 2-3 sider i den fulde rapport.

VI. Et blik mod fremtiden

Mange forældre spekulerer over deres barns fremtid. Hvert eneste barn har sin egen måde at udvikle sine evner på. Hvad dette betyder for det enkelte barn, bliver beskrevet over 2-3 sider i kapitel 6 i det fulde Børnehoroskop.

 

Appendiks

Disse små eksempeltekster, som er hentet fra forskellige kapitler, giver dig et indtryk af din personlige Børnehoroskop, som udgør 18-25 sider. Den kan bestilles som et e-horoskop eller et indbundet hefte i vores AstroShop.

Måske har du lyst til at læse en fuldstændig eksempelrapport (for en anden person) for at danne dig et overblik over omfanget af det fuldstændige horoskop.

Du vil måske være interesseret i at se det store udvalg af andre analyse rapporter.

Børnehoroskope

af Liz Greene

Online E-horoskop

Bestil Øjeblikkelig adgang, kan læses direkte på skærmen og printes ud derhjemme. Ingen forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 49.95

Trykt og indbundet manuelt

Bestil Trykt og indbundet manuelt. Levering ved postvæsen eller kurer. Tilføjet forsendelsesomkostninger.
Pris: EUR 54.95
Forfatter: Liz Greene
Volume: 20 - 25 pages A4
Fås på følgende sprog: Dansk, Hollandsk, Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk og Portugisisk.
Annoncering
Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt