•    
  Actuele planetaire posities
  17-jan-2018, 03:20 UT/GMT
  Zon2657' 9"20s46
  Maan2725'33"19s07
  Mercurius811'35"23s26
  Venus2849'36"21s23
  Mars2412' 0"18s04
  Jupiter1925'49"16s33
  Saturnus314'32"22s31
  Uranus2439'42"9n02
  Neptunus1218'49"7s47
  Pluto1919'41"21s37
  Ware Knoop1455' 9"r16n21
  Cheiron258'14"1n21
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Kinderhoroscoop

Gratis Proefversie
voor Brad Pickett [Adb], geboren op 5 oktober 1962
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018
I. Inleiding

Dit korte uitreksel geeft u een kijkje in de beschrijving van een persoonlijke "Kinderhoroscoop" door Liz Greene. Deze korte voorbeelden komen uit diverse hoofdstukken en geven een indruk van de volledige horoscoop (18-25 pagina's) die als E-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop kan worden besteld.

De meeste ouders willen hun kinderen graag het beste geven dat ze kunnen bieden, op ieder niveau. Maar wat is dat, "het beste"? De geboortehoroscoop van een kind is een kaart met allerlei patronen en mogelijkheden, die al vanaf het moment van geboorte in dat kind aanwezig zijn. Een kind in zijn jeugd al aanmoedigen om zijn mogelijkheden te gebruiken kan het helpen meer vertrouwen in zichzelf te krijgen, en geeft hoop op een toekomst die authentiek is, en bij hem of haar past. Dat geeft later weer meer geluk en levensvervulling.

II. Het psychologisch type

In dit beknopte hoofdstuk beschrijft Liz Greene globaal het temperament van het kind en zijn karakteristieke kijk op het bestaan.

Het rijke scala aan individuele bekwaamheden en mogelijkheden dat hier wordt geportretteerd via Brads geboortehoroscoop, vindt plaats tegen de achtergrond van het temperament dat hij heeft. Dat temperament is misschien deels geërfd, maar het is beslist ook de weerspiegeling van een mysterieus wezenskenmerk, dat hem alleen toebehoort. Dit mysterieuze "iets" is binnen Brad al aan het werk, en helpt hem zijn persoonlijkheid te ontwikkelen langs wegen die voor hem het meest gezond en natuurlijk zijn.

[..] Hij moet leren om zichzelf als waardevol te zien, en leren om van zichzelf te houden, zonder dat er constant feedback nodig is. Deze onbewuste drang ­ hoewel hij dat op zo'n jonge leeftijd zelf niet als zodanig zal herkennen ­ manifesteert zich door die plotselinge wisselingen

[...]

III. De spelers in het verhaal

Dit is een van de meest uitvoerige hoofdstukken van de "Kinderhoroscoop". Deze korte versie stipt slechts enkele belangrijke karakteristieken van de persoonlijkheid van uw kind aan. Het volledige rapport geeft een gedetailleerde beschrijving van 7-9 pagina's.

De spanning tussen de beide belangrijkste spelers in Brads innerlijke wereld vormt een bron van kracht, die zorgt dat er energie is voor groei, voor beweging en voor het tot stand komen van een gezonde individualiteit.

[..] Net als een figuur uit een sprookje is hij als vanzelf op zoek naar een wereld waar het Goede, het Ware en het Schone hun licht laten schijnen, en waar het Slechte, het Valse en het Lelijke altijd overwonnen worden. Het is mogelijk dat Brad bij het opgroeien als vanzelfsprekend [...]

[..] Het is een plek die hij onophoudelijk bevolkt met ridders op witte paarden, met prinsessen in torens, met draken en tovenaars, en met al die andere archetypische figuren uit mythen en sprookjes. Als de gewone, alledaagse werkelijkheid zijn mythische visie op het leven begint [...]

Verborgen trekjes

Naast en in tegenstelling tot de vrolijke en bijna luchthartige kant van Brads persoonlijkheid, doet er ook nog een andere hoofdpersoon op zijn innerlijk podium mee. Die steekt echter wat lastiger in elkaar. Deze minder goed ontwikkelde kant kan er echter voor zorgen dat [...]

IV. Emotionele behoeftes en patronen in relaties

Dit hoofdstuk bevat kostbare informatie over de basisbehoeften van het kind en de relatie met zijn ouders. In de volledige horoscoop beslaat dit hoofdstuk 5-6 pagina's.

Elk kind heeft zijn eigen manier om emotioneel contact met anderen te zoeken, en daar iets aan te beleven. Dat strookt niet altijd met andere karaktertrekken, die een dominantere factor vormen.

[..] In zijn omgang met anderen heeft hij veel vrijheid nodig, en ruimte om met zijn eigen interesses en dromen bezig te zijn. Hij verlangt ook erg naar voortdurende mentale stimulatie en uitdaging van mensen die hem na staan. Hij heeft er heel veel moeite mee om een contact [...]

Brad ervaart zijn vader als de belichaming van alles wat orde, structuur en regelmaat aan het leven geeft ­ degene die onwrikbare voorschriften en vaste leefregels opstelt, waardoor veiligheid en continuteit gegarandeerd zijn. De behoefte dat zijn vader voor een solide [...]

V. Angsten en onzekerheden

Begrijpen wat de angsten van hun kind zijn kan ouders helpen om met liefde en begrip te reageren in lastige situaties. De belangrijkste angsten en onzekerheden van het kind worden in het volledige rapport in 2-3 pagina's beschreven.

VI. Kijken naar de toekomst

Veel ouders vragen zich af wat de toekomst brengen zal voor hun kind. Elk kind ontwikkelt zijn potentieel op zijn eigen manier. Wat dit voor uw kind als individu betekent staat in 2-3 pagina's beschreven in hoofdstuk 6 van de volledige "Kinderhoroscoop".

 

Bijlage

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Kinderhoroscoop die 18-25 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon) lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Kinderhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Bestellen Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Bestellen Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 20 - 25 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Deens, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees.
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst