•    
  Actuele planetaire posities
  20-jan-2018, 21:12 UT/GMT
  Zon045'56"19s59
  Maan1239'19"9s05
  Mercurius1337'37"23s26
  Venus332' 4"20s27
  Mars2630'54"18s39
  Jupiter1956'10"16s40
  Saturnus339'22"22s30
  Uranus2442'54"9n03
  Neptunus1225'26"7s44
  Pluto1927'15"21s36
  Ware Knoop1455'52"16n21
  Cheiron2516'50"1n24
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Jaarhoroscoop

Gratis Proefversie
vanaf januari 2018
voor Brad Pickett [Adb], geboren op 5 oktober 1962
Tekst van Liz Greene, Copyright © Astrodienst AG 2018

I. INTRODUCTIE

Dit uittreksel geeft u een indruk geeft van uw persoonlijke "Jaarlijkse Horoscoop Analyse" door Liz Greene. De korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van de volledige jaarhoroscoop (40-50 pagina's) die kan worden besteld als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

De Jaarlijkse Horoscoop is een analyse van uw geboortehoroscoop volgens de planetaire bewegingen die in het komende jaar gaan ontstaan. Van de ene kant is het een "voorspellende" analyse. Maar het is niet de bedoeling om concrete gebeurtenissen te voorspellen. Het is eerder een onderzoek naar veranderingen en cycli die in elk individu plaatsvinden en die vaak op mysterieuze wijze samenvallen met gebeurtenissen in de buitenwereld.

II. DE HOOFDTHEMA'S VAN HET JAAR

Dit hoofdstuk geeft u in 5-7 pagina's een algemeen beeld van de thema's van het jaar.

In de paragrafen die volgen staan de belangrijkste planetaire thema's beschreven die dat jaar de boventoon voeren en die zowat elk gebied van uw leven kunnen beïnvloeden.

Omdat u geneigd bent in een romantische fantasiewereld te leven, zullen bepaalde ervaringen u in het komende jaar waarschijnlijk diepe voldoening en vervulling brengen. Zelfs als er in uw privé-leven teleurstellingen of problemen ontstaan, zullen ze vermoedelijk vergezeld gaan van groeiend zelfvertrouwen en besef van eigenwaarde. Uw zintuigen zijn waarschijnlijk buitengewoon receptief voor alles wat mooi is in het leven, en uw ontmoetingen met anderen zijn vermoedelijk diep en betekenisvol, al zullen [...]

Een open hart

Jupiter conjunct Venus: Midden januari 2018 tot midden oktober 2018

[..] Creatieve projecten die op uw pad komen, kunnen financieel lonend zijn of u helpen dichter bij de verwezenlijking van bepaalde lang geambieerde doelen te komen. Het is onwaarschijnlijk dat deze tijd voorbij zal gaan zonder een of andere kans te brengen, op het emotionele, [...]

Er zijn meerdere belangrijke dynamische processen aan het werk dit jaar en die kunnen de hierboven beschreven energieën ondersteunen of tegenwerken.

[..] Het kan bijzonder zinvol zijn om te proberen uw ervaringen te begrijpen, maar dit begrip moet gebruikt worden als gereedschap, niet als een wapen tegen het leven. Als u oude structuren en opvattingen los kunt laten en in staat bent om op zijn minst een [...]

Een gevoel van eenheid met het leven

prog. Maan sextiel Neptunus: Begin april 2018 tot begin juni 2018

Deze ontwikkelingsfase van uw gevoelsleven zal waarschijnlijk gekenmerkt worden door intensere gevoelsreacties en grotere ontvankelijkheid voor de pijn van anderen. U kunt uiterst gevoelig zijn voor alle onzichtbare stromingen om u heen, en waarschijnlijk [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

III. DE BELANGRIJKE TENDENSEN IN ELKE DIMENSIE VAN HET LEVEN

De volgende hoofdstukken bepalen grotendeels de Jaarlijkse Horoscoop Analyse. De belangrijkste thema's op verschillende levensgebieden worden hierin toegelicht. De thema's worden in ongeveer 20-25 pagina's diepgaand verklaard.
Naast die belangrijkste thema's van het jaar, zijn er nog andere planetaire bewegingen die uw leven volgend jaar in verschillende periodes kunnen beïnvloeden. Zij dringen op emotionele, fysieke, mentale en spirituele wijze door tot uw wezenlijke kern - uw Innerlijke Zelf.

1. DE EMOTIONELE DIMENSIE

In bepaalde periodes van het jaar kunnen gebeurtenissen die u emotioneel raken voldoening geven of juist uitdagen.

Geluk en tevredenheid

prog. Maan sextiel prog. Venus: Midden april 2018 tot midden juni 2018

[..] In deze periode kunt u ook uw hart ophalen aan rustige spirituele contemplatie of de genoegens van creatief werk. U hebt waarschijnlijk het gevoel dat u het verdient om gelukkig te zijn, en de kans is groot dat de uiterlijke omstandigheden u daar op een of andere [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vijf andere onderwerpen.

2. DE DIMENSIE VAN DE SOFFELIJKE WERELD

Kwesties die uw fysieke en materiële leven betreffen zullen waarschijnlijk ook een belangrijke rol spelen. Sommige zullen volgend jaar lonend blijken, andere juist heel lastig.

Mogelijkheden voor succes

Jupiter conjunct prog. Midhemel: Midden januari 2018 tot midden oktober 2018

[..] U hebt vermoedelijk behoefte aan werk dat u de mogelijkheid geeft om uw inzicht, intelligentie en praktische kijk, te ontwikkelen en volledig tot expressie te brengen, en als uw huidige werksituatie u daartoe geen kans biedt, moet u waarschijnlijk uitkijken [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

3. DE MENTALE DIMENSIE

Het vormen van uw mening en de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden, kunnen in verschillende episodes van het jaar uw energie opeisen.

Haastige spoed is zelden goed

Uranus vierkant Mars: Midden april 2017 tot midden april 2018

[..] U merkt misschien dat u meer vrijheid nodig hebt om sterke emoties te kunnen uiten zonder u er doorlopend zorgen over te maken of dat anderen plezier doet. Zoek constructieve manieren om uw nieuwe doelen na te streven en om een persoonlijk stempel op de [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk één ander onderwerp.

4. DE SPIRITUELE DIMENSIE

Dat wat betekenis geeft aan emotionele, materiële of intellectuele uitdagingen en veranderingen, is uw spirituele pad. Ook op dit vlak ervaart u wellicht bepaalde veranderingen in waarneming en instelling.

Zwerversinstinct

Uranus sextiel Jupiter: Eind juni 2018 tot midden april 2020

[..] De positieve dingen van deze tijd zijn misschien niet erg spectaculair maar wel erg belangrijk en kunnen zich op vele vlakken voordoen. Waarschijnlijk beleeft u deze tijd als een periode van expansie, bent u zeker van u zelf en hebt u vertrouwen in uw intellectuele [...]

In de volledige versie, bevat dit hoofdstuk twee andere onderwerpen.

5. DE DIMENSIE VAN HET INNERLIJKE ZELF

Intenser en betekenisvoller dan welke gebeurtenis dan ook, is de ontwikkeling van het Zelf. Dat is de basis van alles wat in ons leven plaatsvindt.

Zich ontheemd voelen

Chiron conjunct Middernachtspunt: Eind maart 2016 tot midden februari 2018

[..] Bij uw verkenning van uw innerlijke wereld zult u misschien terug moeten kijken naar uw afkomst en naar de verwachtingen en veronderstellingen van uw familie die u misschien vanaf uw jeugd met uw meedraagt. Misschien hebt u geprobeerd om te competent, zelfbeheerst [...]

In de volledige versie bevat dit hoofdstuk vier andere onderwerpen.

IV. CONCLUSIE

Elk van de bovenstaande hoofdstukken beschrijft planetaire patronen die ook voor andere menselijke wezens van invloed zijn. Maar de timing en de exacte vorm die zo'n constant veranderende ontwikkeling aanneemt is uniek en geldt alleen voor u.

Bijlage

Het doornemen van andere Astro*Intelligence rapporten die door Liz Greene zijn geschreven, vergroot de waarde van dit rapport. Want hoe groter uw zelfkennis, hoe wijzer u met de betekenis van de tijd leert omgaan.

Deze korte stukjes, verzameld uit diverse hoofdstukken, geven een beeld van uw volledige Jaarhoroscoop die 40-50 pagina's beslaat. U kunt dit verslag bestellen als e-Horoscoop of ingebonden boekje in de AstroShop.

Let op! De Jaarlijkse Horoscoop Analyse begint altijd met de actuele maand en beslaat een periode van 12 maanden. De thema's die in deze proefuitgave zijn geselecteerd komen alleen in uw volledige versie voor als deze in dezelfde maand begint als deze proefuitgave. Als de volledige analyse in een andere maand begint, kan er een iets andere reeks van thema's uitrollen.

Om een beeld te krijgen van de omvang van een compleet horoscooprapport wilt u wellicht een voorbeeld (van een andere persoon)lezen.

Misschien wilt u het uitgebreide aanbod van andere rapporten eens bekijken.

Jaarhoroscoop

door Liz Greene

Online E-Horoscoop

Direct toegankelijk, meteen te lezen op uw scherm en klaar om uit te printen.
Prijs: EUR 49.95

Gedrukt en ingebonden

Geleverd per post of koerier. Met extra verzendkosten, afhankelijk van het len van bestemming.
Prijs: EUR 54.95
Auteur: Liz Greene
Formaat: 45 - 50 pagina's A4
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Deens, Frans, Italiaans, Portugees, Duits en Spaans
Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst