•    
  Actuele planetaire posities
  24-feb-2018, 16:58 UT/GMT
  Zon61'51"9s18
  Maan2357'23"19n13
  Mercurius127'53"8s20
  Venus1710'56"6s22
  Mars1742' 1"22s31
  Jupiter2258'47"17s23
  Saturnus659'23"22s23
  Uranus2544' 9"9n26
  Neptunus1338' 5"7s16
  Pluto2030'45"21s30
  Ware Knoop1448'18"16n23
  Cheiron2659'44"1n59
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret

voor Astrologer 3383 [Adb], geboren op 16 juli 1890
Tekst van Robert Pelletier, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie

Zon en Maan in Kreeft *Ascendant in Weegschaal, Venus in het Elfde Huis *Zon in het Tiende Huis *Maan in het Tiende Huis *Venus in het Elfde Huis *Saturnus in het Elfde Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte vertaling van Personal Portrait (volledige versie alleen engelstalig). In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke, aspecten van uw geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: vrouwelijk, geboren op 16 juli 1890 om 11:00 in Mexico City,.

Uw zonneteken is Kreeft. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in uw geboortehoroscoop. Uw Ascendant staat in Weegschaal en uw Maan staat in Kreeft.

Additionele informatie

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

Partner verwijzing
Aanduidingen voor een partner in de tekst zijn gericht op een relatie met een man.

naar boven

Zon en Maan in Kreeft

U bent geboren met zowel de Zon als de Maan in het teken Kreeft. Er is geen wezenlijk verschil tussen uw gevoelens, ideeën en daden en uw spontane reactie. Deze combinatie maakt u een uiterst gevoelig persoon. U bent zorgzaam en wilt niets liever dan sfeer maken. U bent emotioneel, maar meestal goedgehumeurd. Omdat u zo betrokken bent bij anderen wilt u graag een steentje bijdragen. U bent enorm gehecht aan huis en haard.

Helaas kunt u erg kwetsbaar en naïef zijn. Probeert u om wat meer wilskracht te tonen. Anderen zien u als een goed mens, maar niet iemand aan wie je serieuze zaken kunt toevertrouwen.

Het teken Kreeft vertegenwoordigt de grote familie. Uw houding is vriendelijk, beschermend en sociaal en u bent uiterst fantasierijk.

U wordt sterk beïnvloed door uw omgeving en bent hypersensitief wat betreft sfeer, geluid, beeld etc.

Uw filosofie is zo aangenaam mogelijk leven, Dat doet u door zeker te stellen dat basisvoorwaarden als voedsel, onderdak en kleding binnen handbereik zijn. U reageert heel gevoelig op koele reacties of ontrouw van degenen met wie u bent verbonden. De sleutel tot evenwicht in uw karakter schuilt in aandacht voor uw intellectuele aanleg.

naar boven

Ascendant in Weegschaal, Venus in het Elfde Huis

Tijdens uw geboorte stond het dierenriemteken Weegschaal aan de horizon. De heerser Venus staat in het elfde huis.

Dit geeft aan dat u een hoffelijke, vriendelijke en zachtaardige houding naar de buitenwereld aanneemt in het leven.

Mensen met een Weegschaal Ascendant worden over het algemeen gestimuleerd door gevoelens en emoties en in mindere mate door intellectuele overwegingen. In uw bestaan zijn allerlei bewijzen te vinden van uw liefdevolle observatievermogen en oog voor schoonheid. U bent niet bijzonder actief en hebt vaak de neiging om de weg van de minste weerstand te kiezen en routineus te werk te gaan. U bent sympathiek, u hebt behoefte aan goedkeuring van anderen en u bent zeer flexibel. Uw intuïtie is opvallend goed en de omgang met anderen geeft u sensueel genoegen. U houdt van alle sociale aspecten in het leven.

Leert u deze neiging, om op te gaan in menselijke relaties, beheersen want het gevaar dreigt dat u te afhankelijk wordt van anderen.

Enige onrust, wispelturigheid en gebrek aan doorzettingsvermogen is u niet vreemd. Een van uw opvallendste kenmerken is dat u het altijd leuk vindt om dingen of mensen samen te brengen.

Deze drang naar harmonie en tussen mensen bemiddelen geeft aan dat u ook een tikje onrealistisch en afwachtend bent. Maar u bent vooral gemakkelijk in de omgang, aimabel en sociaal gericht. Ook bent u geobsedeerd door versieringen, schoonheid, kleding, sociale omgangsvormen en normen en waarden. In een serieuze liefdesrelatie ontdekt u dat de verhouding eerder vleiend is voor uzelf dan dat deze aan belangrijke emoties beantwoord.

Professioneel gezien draagt u het liefst een steentje bij aan activiteiten die een hoge mate van culturele, of zelfs artistieke kennis vereisen.

Adverteren
U bent uiterst sociaal en gevoelig voor trends en culturele gebruiken. Uw vrienden steunen u oprecht, in de hoop dat u bereikt wat belangrijk voor u is. Het ergste wat u kan gebeuren is dat sommige vrienden niet zo betrouwbaar blijken te zijn, al is het zonder kwade opzet.

Venus in dit huis is veelbelovend in de zin dat uw diepste dromen in vervulling zullen gaan, in een niet al te laat stadium van uw leven. U hebt een kleurrijke, unieke vriendenkring en u bent gesteld op onafhankelijkheid en een bepaalde mate van vrijheid in uw relaties.

naar boven

Zon in het Tiende Huis

De Zon staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop. De Zon belooft met deze stand succes, aanzien en status in uw volwassen bestaan. Maatschappelijk gezien bent u een vitaal, trots en krachtig persoon. U hebt de behoefte om in het openbaar te laten zien wie u bent en wat u kunt en uw energieke vertrouwen slaat vaak over op anderen. U bent geboren met aangenaam fysiek en moreel erfgoed en u mag steun verwachten van meerdere belangrijke mensen, waardoor u de kans krijgt om op te klimmen in het leven.

De kans bestaat ook dat u overdreven trots en arrogant bent en te veel verwacht van uw achterban.

naar boven

Maan in het Tiende Huis

De Maan staat in het tiende huis van uw geboortehoroscoop. Dit geeft onder andere aan dat u uiterst flexibel bent en op maatschappelijk gebied een groot aanpassingsvermogen hebt. Wat uw ambities verder ook zijn, het lot lijkt te bepalen dat u in situaties belandt die met publiek te maken hebben.

Er komt een moment dat u in de publieke belangstelling staat. Houd rekening met het feit dat de Maan in deze stand weliswaar succes geeft, maar niet van blijvende aard. Uw successen zijn wisselend.

U hebt fantasie en spreekt tot de verbeelding. Daarbij hebt u aspiraties en doorzettingsvermogen, waardoor u uw doel steeds weet te bereiken. Mensen zien u als iemand met gevoel, die zich niet verstandelijk laat leiden. Toch probeert u uw impulsen met logica te doorgronden. Wanneer u op professioneel gebied uw emotionele aanleg kunt uiten, bent u in uw element. Onbewust bent u zeer ambitieus.

naar boven

Venus in het Elfde Huis

Venus staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. Uw aspiraties in het leven zijn absoluut esthetisch verantwoord en artistiek.

U streeft naar vrede en harmonie en als het aan u ligt zou de wereld er humaner, vriendelijker en mooier uitzien. Venus in dit huis verhoogt de kans dat uw vrienden u veel winst en vreugde opleveren. Uw vrienden steunen u en hebben het beste met u voor. Uw netwerk is kleurrijk en u omringt zich graag met sympathieke, artistieke mensen.

naar boven

Saturnus in het Elfde Huis

Saturnus staat in het elfde huis van uw geboortehoroscoop. Psychologisch geeft dit een beperkte, vrij sombere kijk op uw persoonlijke aspiraties, vriendschappen en toekomst. U bent ambitieus, behoedzaam, rechtvaardig, geduldig, verantwoordelijk en wellicht iets te serieus.

U hebt niet veel vrienden. Uw beperkte netwerk is echter duurzaam en trouw, al steunen mensen u eerder met goede raad dan met echte hulp, in tijden van nood.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Persoonlijk Portret
voor Astrologer 3383 [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 16 juli 1890 kloktijd: 11:00
in Mexico City, Mexico U.T: 17:36:36
99w09, 19n24 sterrentijd: 06:38:01

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Kreeft 24°03'52 in huis 10 direct
Maan Kreeft 20°47'06 in huis 10 direct
Mercurius Kreeft 16°47'42 in huis 10 direct
Venus Maagd 0°52'55 in huis 11 direct
Mars Schorpioen 28°58'35 in huis 2 direct
Jupiter Waterman 8°59'28 eind van huis 4 retrograde
Saturnus Maagd 1°51'51 in huis 11 direct
Uranus Weegschaal 22°42'25 in huis 1 direct
Neptunus Tweelingen 6°01'35 in huis 8 direct
Pluto Tweelingen 7°25'53 eind van huis 8 direct
Maanskn.(t) Tweelingen 23°43'01 in huis 9 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 8°58'52
2de huis Schorpioen 8°26'43
3de huis Boogschutter 8°32'58
Imum Coeli Steenbok 8°43'59
5de huis Waterman 9°15'03
6de huis Vissen 9°49'24
Descendant Ram 8°58'52
8ste huis Stier 8°26'43
9de huis Tweelingen 8°32'58
Medium Coeli Kreeft 8°43'59
11de huis Leeuw 9°15'03
12de huis Maagd 9°49'24

Majeure aspecten
Zon Conjunct Maan 3°17
Zon Conjunct Mercurius 7°16
Zon Driehoek Mars 4°55
Zon Vierkant Uranus 1°21
Maan Conjunct Mercurius 3°59
Maan Vierkant Uranus 1°55
Mercurius Vierkant Uranus 5°55
Venus Vierkant Mars 1°54
Venus Conjunct Saturnus 0°59
Venus Vierkant Neptunus 5°09
Mars Vierkant Saturnus 2°53
Jupiter Driehoek Neptunus 2°58
Jupiter Driehoek Pluto 1°34
Jupiter Driehoek Ascendant 0°01
Saturnus Vierkant Neptunus 4°10
Saturnus Vierkant Pluto 5°34
Neptunus Conjunct Pluto 1°24
Neptunus Driehoek Ascendant 2°57
Pluto Driehoek Ascendant 1°33
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Bedenk, terwijl u uw korte rapport of welk ander astrologisch rapport dan ook leest, dat de energieën die hierin worden vertaald aangeboren potentieel zijn. U bepaalt zelf of u deze energieën wel of niet inzet op de beschreven wijze. Uw leeftijd, geslacht, sociaal-economische situatie, opleiding, milieu, uw persoonlijke ontwikkelingsniveau en vele andere factoren dragen bij aan de wijze waarop u aangeboren capaciteiten uitdrukt. Onthoud dat de planeten u niet dwingen om iets te doen of te zijn. Zij oefenen invloed uit, maar u beschikt zelf over een vrije wil waarmee u uw leven vormgeeft.

Adverteren
Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst