•    
  Planetpositioner
  21-Maj-2018, 04:49 UT/GMT
  Sol06'11"20n10
  Måne1736'43"16n20
  Merkur1249' 4"13n52
  Venus158'31"25n03
  Mars152'50"21s56
  Jupiter1649'43"r15s40
  Saturn817'41"r22s18
  Uranus017'31"11n05
  Neptun1616' 4"6s17
  Pluto215'39"r21s32
  Sand Månek.823'59"18n10
  Chiron134' 8"3n47
  Forklaring af symbolerne
  Øjeblikshoroskop
| Min Astro | Forum | FAQ
Annoncering

Kort Horoskop - Kærlighed

for Astrologer 3383 [Adb], født 16 Juli 1890
Tekst af John Townley, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introduktion
Ascendanten i Vægten *Solen i Krebsen *Solen i 10. hus *Månen i Krebsen *Månen i 10. hus *Venus i Jomfruen *Venus i 11. hus *Mars i Skorpionen *Mars i 2. hus

Datasiden

til top

Introduktion

Denne rapport er en kort udgave af "Love Horoscope" (på engelsk).

I den korte udgave bliver kun nogle få, men ikke desto mindre væsentlige emner i dit fødselshoroskop berørt.

Rapporten er udarbejdet ud fra følgende fødselsdata: kvinde, født 16 Juli 1890 kl. 11:00 i Mexico City,.

Dit soltegn er Krebs. Det er det tegn, Solen står i i dit fødselshoroskop. Din Ascendant står i Vægt, og din Måne står i Krebs.

Henvisninger til partnere
De partnerhenvisninger, som måtte forekomme i teksten, gælder for et forhold til en mand.

Nyd dit kærlighedshoroskop!

til top

Ascendanten i Vægten

Med Ascendanten i Vægten er du nærmest afhængig af fysisk skønhed og ynde i forbindelse med sex.

Hvis der er en ulempe ved denne placering, må det være, at du idealiserer kærligheden så meget, at det er vanskeligt for en partner at leve op til dine forventninger, både fysisk og følelsesmæssigt. Nu og da må du sørge for at komme ned på jorden, for ellers kan du komme til at sigte alt for højt for et realistisk parforhold.

I de fleste forhold vil du være den, der realiserer ideerne, frem for den der udtænker dem. Men du må give din partner masser af plads til personlig udvikling og undgå fristelsen til at manipulere for at få din vilje.

Hvis forholdet er godt afbalanceret, vil I kunne forme og artikulere det i en sådan grad, at andre vil betragte jer som et "smukt par."

til top

Solen i Krebsen

Du er tilbøjelig til at være selvbeskyttende i et forhold, eller hvis du er meget motiveret, leder du måske efter det diametralt modsatte - uselviskhed, sommetider for selvfornægtende, følelsesmæssige forviklinger.

Formentlig vil du holde dine virkeligt betydningsfulde forhold meget private, således at omverdenen formentlig er uvidende om, hvad der foregår i dit følelsesliv.

Din kærestes fysiske omsorg og velbefindende er meget vigtig for dig, og du kan være så generøs, at det grænser til ødselhed.

Med Solen i Krebsen ønsker du at omgive og omslutte din kæreste, så du bør finde en, der ikke er alt for uafhængig, en der ikke bliver irriteret over dine konstante små tegn på hengivenhed.

Det er meget vigtigt for dig at afbalancere dit følelsesliv omhyggeligt, således at du hverken er for lukket over for andre eller for åben.

Annoncering
til top

Solen i 10. hus

Formentlig vil du i højere grad finde mennesker, som du kan involvere dig i personligt, på din arbejdsplads end ved sociale sammenkomster.

Hvad enten du fortjener det eller ej, så har du sandsynligvis et vist omdømme som en god elsker, for andre vil kun være tilbøjelige til at tro det bedste af det, de hører om dig.

Det vil være klogt af dig at holde ugens nætter for dig selv og reservere weekender og ferier til at underholde din kæreste; så vil du kunne lægge hele din sjæl i det. Ellers kan du komme til at opleve, at dit arbejdsliv konstant er i konflikt med dit kærlighedsliv, og begge områder vil lide under det.

til top

Månen i Krebsen

Du har en meget forstående natur, og du er altid villig til at lytte til andres problemer og sorger. Som ung er du muligvis meget engageret i mennesker, som har følelsesmæssige problemer, hvilket kan være en stor belastning for din personlige styrke.

Du kan opnå stor tilfredsstillelse ved at hjælpe og støtte en kæreste, som har det svært, og det er fint, så længe du undlader at lade partnerens problemer fylde hele forholdet.

Når først du har etableret et forhold, vil din kærlighed aldrig dø, selvom kvaliteten og karakteren af den kan svinge betydeligt.

til top

Månen i 10. hus

Opretholdelsen af din status i dine sociale forhold er central for din livsstil, og dit omdømme som elsker er vigtigt for dig.

Du er ofte i stand til at vende et kærlighedsforhold til din egen fordel på andre områder, så du har nydelse og udbytte af forbindelsen. Sørg blot for, at kærligheden altid udgør det primære mål i forholdet.

Ydre hændelser kan spille en stor rolle ved udformningen af dit kærlighedsliv i form af uundgåelig adskillelse fra en attrået partner eller et nyt forhold, som pludselig og uventet dukker op. Der er ikke meget, du kan gøre for at forhindre dette, så bare slap af og glæd dig over, hvad skæbnen bringer.

Almindeligvis foretrækker du en dynamisk og fremtidsorienteret partner, hvis energi antænder din egen.

til top

Venus i Jomfruen

Du føler dig sikkert mest tryg ved en velkendt kæreste, som har et godt kendskab til dine vaner og ønsker. For at du skal kunne nyde kærligheden mest, må din partner være fuldkommen klar over, hvad du kan lide og ikke lide. Lad ikke en antikveret morals tabuer afholde dig fra at leve op til dine kærlighedsmæssige potentialer.

Du og din kæreste kan have glæde af at skrive jeres fantasier ned i detaljer og udveksle omkring dem. Dette kan gøre jeres elskov til en drøm, der bliver virkeliggjort på dens egne betingelser.

til top

Venus i 11. hus

Du foretrækker en kæreste, som er velkoordineret fysisk, følelsesmæssigt og socialt, en du stolt kan vise frem for dine venner.

På dette felt bør din vurderingsevne dog være uhyre skarp, så du kan skelne sand substans fra det overfladiske eller modebetonede. Undlad at plage din kæreste unødigt med detaljer vedrørende påklædning, ydre fremtoning og social accept.

Dette er særlig vigtigt, fordi du ønsker, at din partner skal være en nær og kær ven, hvis kærlighed vil række længere end til det belejlige eller øjeblikkets nødvendighed. Ved at være tålmodig vedrørende mindre ting kan du derfor cementere et varigt forhold, som vil virke opløftende på jer begge.

Annoncering
til top

Mars i Skorpionen

Du går og gemmer på et behov i lang tid, før du giver det lov til at komme til udbrud, og da er det meget intenst. Af denne grund er din kæreste måske ikke helt klar over karakteren eller omfanget af dine behov. Det vil være klogt af dig at udtrykke dig verbalt på forhånd, så der ikke opstår nogen ubalance for din partners vedkommende.

På grund af denne temmelig stærke, dominerende energi vil du ofte komme til at styre et forhold, direkte eller indirekte, især i fysisk henseende. Du har brug for en partner, som er åben over for seksuelle eventyr og selvovergivelse, en der er i stand til at leve med i din form for seksualitet.

Det vil tage jer nogen tid at udvikle en ægte kommunikation, men er den først etableret, vil båndene mellem jer være meget dybe og ikke nemme at bryde.

til top

Mars i 2. hus

Du udtrykker din kærlighed på en meget fysisk måde - ikke bare kropsligt, men ved at omgive din kæreste med en mangfoldighed af fysiske behageligheder, gaver og håndgribelige tegn på din kærlighed.

Dette er en glimrende placering, idet du kan opnå en uendelig variation af seksuel stimulation simpelthen ved at ændre dine fysiske omgivelser og gøre dem mere sensuelle og nydelsesfulde.

Negativt betragtet kan du have tendens til at være fysisk besiddende over for din kæreste med alle de problemer, som en spirende jalousi kan afstedkomme.


Astrologiske data brugt ved Kort Horoskop - Kærlighed
for Astrologer 3383 [Adb] (kvinde)
født den 16. juli 1890 lokaltid: 11:00
i Mexico City, Mexico U.T.: 17:36:36
99w09, 19n24 sid. tid: 06:38:01

Planetpositioner
planet tegn grad bevægelse
Sol Krebs 24°03'52 i hus 10 direkte
Måne Krebs 20°47'06 i hus 10 direkte
Merkur Krebs 16°47'42 i hus 10 direkte
Venus Jomfru 0°52'55 i hus 11 direkte
Mars Skorpion 28°58'35 i hus 2 direkte
Jupiter Vandbærer 8°59'28 slutningen af hus 4 retrograd
Saturn Jomfru 1°51'51 i hus 11 direkte
Uranus Vægt 22°42'25 i hus 1 direkte
Neptun Tvilling 6°01'35 i hus 8 direkte
Pluto Tvilling 7°25'53 slutningen af hus 8 direkte
Sand Måneknude Tvilling 23°43'01 i hus 9 retrograd
Planeter i slutningen af et hus tolkes i forbindelse med det efterfølgende hus.

Huspositioner (Placidus)
Ascendant Vægt 8°58'52
2.Hus Skorpion 8°26'43
3.Hus Skytte 8°32'58
Imum Coeli Stenbuk 8°43'59
5.Hus Vandbærer 9°15'03
6.Hus Fisk 9°49'24
Descendant Vædder 8°58'52
8.Hus Tyr 8°26'43
9.Hus Tvilling 8°32'58
Medium Coeli Krebs 8°43'59
11.Hus Løve 9°15'03
12.Hus Jomfru 9°49'24

Større aspekter
Sol Konjunktion Måne 3°17
Sol Konjunktion Merkur 7°16
Sol Trigon Mars 4°55
Sol Kvadrat Uranus 1°21
Måne Konjunktion Merkur 3°59
Måne Kvadrat Uranus 1°55
Merkur Kvadrat Uranus 5°55
Venus Kvadrat Mars 1°54
Venus Konjunktion Saturn 0°59
Venus Kvadrat Neptun 5°09
Mars Kvadrat Saturn 2°53
Jupiter Trigon Neptun 2°58
Jupiter Trigon Pluto 1°34
Jupiter Trigon Ascendant 0°01
Saturn Kvadrat Neptun 4°10
Saturn Kvadrat Pluto 5°34
Neptun Konjunktion Pluto 1°24
Neptun Trigon Ascendant 2°57
Pluto Trigon Ascendant 1°33
Tal indikerer orbis (afvigelse fra den eksakte aspektvinkel).

Som en af de største astrologiportaler giver WWW.ASTRO.COM adgang til en lang række gratisprodukter om emnet. Med sine horoskoptydninger i høj kvalitet fra verdens førende astrologer Liz Greene, Robert Hand og andre skribenter, sine mange gratis horoskoper og sin omfattende information om astrologi for både begyndere og professionelle er www.astro.com den førende astrologiindgang på nettet.
Homepage - Gratis Horoskoper - Astro Shop - Alt om astrologi - Efemeride - Medarbejdere af Astrodienst - Min Astro - Direkte atlassøgning - Sitemap - FAQ - Forum - Kontakt