•    
  Actuele planetaire posities
  24-apr-2018, 03:20 UT/GMT
  Zon354'27"12n49
  Maan1957'57"15n33
  Mercurius750'23"1n04
  Venus2919'26"20n32
  Mars209'18"22s58
  Jupiter2012' 9"r16s34
  Saturnus97' 8"r22s14
  Uranus2848'12"10n33
  Neptunus1540'35"6s30
  Pluto2117'12"r21s28
  Ware Knoop1114' 3"r17n24
  Cheiron021'39"3n17
  Uitleg van de symbolen
  Horoscoop van dit moment
| Mijn Astro | Forum | FAQ
Adverteren

Korte Horoscoop - Jeugd

voor Astrologer 3383 [Adb], geboren op 16 juli 1890
Tekst van Robert Hand, Copyright © Astrodienst AG 2018
Introductie
Weegschaal Ascendant *Zon in Kreeft *Zon in het Tiende Huis *Maan in Kreeft *Maan in het Tiende Huis *Venus in Maagd *Venus in het Elfde Huis *Mars in Schorpioen *Mars in het Tweede Huis

De astrologische gegevens

naar boven

Introductie

Dit rapport is een korte versie van "Youth Horoscope" (volledige versie alleen engelstalig).

In deze korte versie worden slechts enkele, maar wel belangrijke aspecten van je geboortehoroscoop besproken.

Dit rapport is berekend op basis van de volgende geboortegegevens: Vrouwelijk, geboren op 16 juli 1890 om 11:00 in Mexico City,.

Je zonneteken is Kreeft. Dit is het dierenriemteken waarin de Zon staat in je geboortehoroscoop. Je Ascendant, het rijzende teken, staat in Weegschaal en je Maan staat in Kreeft.

naar boven

Weegschaal Ascendant

Met dit teken op de ascendant ben je hoogstwaarschijnlijk aantrekkelijk voor anderen en vast heel populair. Jij gebruikt niet je kracht, maar je charme om anderen ervan te overtuigen iets op jouw manier te doen.

Je hebt een hekel aan lelijk, in welke vorm dan ook, dus doe je je best om alles prettig te laten verlopen en mooi te maken.

Om die reden kleed je jezelf graag opvallend elegant. Je ontwikkelt wellicht al vroeg gevoel voor kunst, muziek en literatuur.

Omdat je zo graag plezierig wilt overkomen moet je er wel voor oppassen niet steeds compromissen te sluiten, vooral als het gaat om dingen die belangrijk voor je zijn. Soms is het noodzakelijk om ergens voor te vechten en moet je leren wanneer en hoe je dat moet doen.

naar boven

Zon in Kreeft

Je bent een emotioneel type dat gevoelig reageert op de subtiele manieren waarop mensen met elkaar communiceren.

Je hebt veel behoefte aan emotionele steun en wilt zeker zijn dat geliefden en familie van je houden, vooral je moeder. Wanneer daaraan wordt voldaan ben je een warm en goedgeefs mens.

Kom je tekort in je basisbehoeften dan trek je jezelf terug en word je heel onzeker. Een onzekere Kreeft kan net zo egoïstisch zijn als een sterke gul is.

De kans is groot dat je een geheime, rustige plek hebt die helemaal van jou is, waar je heen kunt om alleen te zijn met je gedachten. Waarheen je pad ook leidt, het eerste wat je zoekt in een nieuwe omgeving is zo'n plekje voor jezelf.

Je huis en haard, geborgenheid en familie zullen altijd belangrijk voor je zijn.

Adverteren
naar boven

Zon in het Tiende Huis

Je wilt iets bereiken in de wereld en het heft in eigen handen nemen wat je bestemming betreft. Je vindt het moeilijk de bevelen van een ander op te volgen, tenzij je diegene echt respecteert. Wanneer je jezelf serieus op je werk toelegt, zul je zeker veel bereiken.

Zolang je nog jong bent, zul je met deze eigenschappen de autoriteit van andere mensen als dominant ervaren en maar moeizaam accepteren.

De relatie met je vader is heel belangrijk. Je wordt sterk beïnvloed door zijn houding en manieren, al zul je het zo nu en dan oneens met hem zijn en in opstand komen.

Je wilt weten waar het om draait in de wereld, wat belangrijk is voor de buitenwereld en wat er algemeen toe doet. Onder leeftijdgenoten zul je proberen de leider te zijn en je ondergeschikten zullen naar je opkijken.

naar boven

Maan in Kreeft

Omdat Kreeft het teken is dat verbonden is met de Maan, sta je emotioneel waarschijnlijk heel sterk in je schoenen. Je bent gevoelig en zorgzaam.

Goed met je moeder overweg kunnen is bijzonder belangrijk voor je en je hebt veel liefde en aandacht nodig van haar, maar ook van de rest van je familie. Zodra je ouder wordt, merk je dat ook jij heel goed dat soort steun aan anderen kunt geven en dat je zorgt voor mensen die dat nodig hebben.

Gevoelens zijn belangrijker voor je dan kil en in jouw ogen saai, logisch denkwerk.

Je wordt gemakkelijk geraakt door kritiek. Niet dat je zwak of kwetsbaar bent, maar je bent echt overgevoelig voor de mening van anderen.

naar boven

Maan in het Tiende Huis

Je moeder heeft een sterke invloed op je bestaan. Zij heeft de basis gevormd voor je reactiepatroon en idee over normen en waarden. Haar idee over wat de moeite waard is om in het leven te ondernemen stuurt jou onbewust. Zij beïnvloedt ook je emotionele voelsprieten. Een gevoeligheid die je wellicht later in je carrière goed kunt gebruiken. Omdat je begrijpt hoe anderen voelen en reageren, kun je succesvol zijn in elke carrière waarin je voor publiek komt te staan.

De kans dat je later veel reist voor je beroep en veel afwisseling ervaart in je carrière, is groot.

Kijk een beetje uit met je neiging om de gevoelens van anderen te weerspiegelen, want het weerhoudt je ervan om jezelf te zijn.

naar boven

Venus in Maagd

Je doet de mensen om wie je geeft graag een plezier, want door dienstbaarheid toon je ondermeer liefde en vriendschap. Het enige probleem in je relaties is dat je gelooft dat mensen van je houden om wat je doet en niet om wie je bent. Je onderschat wellicht je eigenwaarde en ziet niet in waarom anderen om je geven. Leer net zoveel van jezelf te houden als van anderen.

Je stelt hoge eisen, maar die overheersen nooit je gevoel voor stijl en vorm.

Leer om in relaties niet alles en iedereen die niet aan jouw hoge eisen van schoonheid en plicht beantwoordt, af te wijzen.

Je bent heel gedisciplineerd.

naar boven

Venus in het Elfde Huis

Je bent een heel sociaal type dat echt dol is op goed gezelschap en plezier. Je functioneert op je best in een groep en bent een uitstekende teamspeler, bij welke groep of activiteit je ook betrokken raakt.

Je bevindt je graag in een warme, sociale vriendenkring en hebt een scherp oog voor sympathieke, artistieke mensen. Je eigen creativiteit toont eigenzinnigheid en originaliteit.

Wie je vrienden ook zijn, je geniet van hen. Je leven lang zal vriendschap een bron van vreugde en plezier zijn.

Adverteren
naar boven

Mars in Schorpioen

Je hebt een sterke wil en je laat zonder poespas weten wat je wilt. Toch lijk je niet bijzonder opdringerig, eerder aanhoudend. Als iemand je kwaad maakt, ontplof je niet, maar begint er wel iets te broeien. Dat je van streek bent wordt duidelijk door de neiging om dan sarcastische en bittere opmerkingen te maken.

Ook de intensiteit van je woede, al is die ingehouden, kan vrij beangstigend zijn. Vooral voor mensen die niet zo'n sterke emoties hebben als jij.

Als het nodig is ben je een vechter, maar je bent er niet op uit. Neem je de uitdaging aan, dan vecht je met hart en ziel.

Je bent heel emotioneel betrokken bij de wereld om je heen en er is maar weinig waarop je niet reageert.

naar boven

Mars in het Tweede Huis

Wanneer je iets ziet dat je graag wilt hebben, word je heel fanatiek en werk je er hard aan om het te bemachtigen. Je vindt dat je de vrijheid hebt om je voorraad, middelen of geld te verspillen als je dat wilt, of om spaarzaam of voorzichtig te zijn als je daar zin in hebt. De opstandige aard van Mars geeft aan dat je waarschijnlijk achteloos bent in materieel opzicht. Zet zorgvuldig op een rijtje wat je echt nodig hebt en schaf het dan aan na rijp beraad.

Wie jouw sterke gevoel voor bezit en eigendom krenkt, roept woede op. Niet dat je heel egoïstisch bent, maar je wilt zelf bepalen wat je cadeau geeft en wel op eigen initiatief.

Uiteindelijk moet je leren om wat minder bezitterig te zijn ten aanzien van je spullen en middelen. Anders zullen die eigendommen je meer last dan plezier bezorgen.


Astrologische data gebruikt voor Korte Horoscoop - Jeugd
voor Astrologer 3383 [Adb] (vrouwelijk)
geboortedatum 16 juli 1890 kloktijd: 11:00
in Mexico City, Mexico U.T: 17:36:36
99w09, 19n24 sterrentijd: 06:38:01

Planetaire posities
planeet teken graad beweging
Zon Kreeft 24°03'52 in huis 10 direct
Maan Kreeft 20°47'06 in huis 10 direct
Mercurius Kreeft 16°47'42 in huis 10 direct
Venus Maagd 0°52'55 in huis 11 direct
Mars Schorpioen 28°58'35 in huis 2 direct
Jupiter Waterman 8°59'28 eind van huis 4 retrograde
Saturnus Maagd 1°51'51 in huis 11 direct
Uranus Weegschaal 22°42'25 in huis 1 direct
Neptunus Tweelingen 6°01'35 in huis 8 direct
Pluto Tweelingen 7°25'53 eind van huis 8 direct
Maanskn.(t) Tweelingen 23°43'01 in huis 9 retrograde
Planeten in het eind van een huis worden geduid in het volgende huis.

Huis posities (Placidus)
Ascendant Weegschaal 8°58'52
2de huis Schorpioen 8°26'43
3de huis Boogschutter 8°32'58
Imum Coeli Steenbok 8°43'59
5de huis Waterman 9°15'03
6de huis Vissen 9°49'24
Descendant Ram 8°58'52
8ste huis Stier 8°26'43
9de huis Tweelingen 8°32'58
Medium Coeli Kreeft 8°43'59
11de huis Leeuw 9°15'03
12de huis Maagd 9°49'24

Majeure aspecten
Zon Conjunct Maan 3°17
Zon Conjunct Mercurius 7°16
Zon Driehoek Mars 4°55
Zon Vierkant Uranus 1°21
Maan Conjunct Mercurius 3°59
Maan Vierkant Uranus 1°55
Mercurius Vierkant Uranus 5°55
Venus Vierkant Mars 1°54
Venus Conjunct Saturnus 0°59
Venus Vierkant Neptunus 5°09
Mars Vierkant Saturnus 2°53
Jupiter Driehoek Neptunus 2°58
Jupiter Driehoek Pluto 1°34
Jupiter Driehoek Ascendant 0°01
Jupiter Inconjunct Midhemel 0°15
Saturnus Vierkant Neptunus 4°10
Saturnus Vierkant Pluto 5°34
Neptunus Conjunct Pluto 1°24
Neptunus Driehoek Ascendant 2°57
Pluto Driehoek Ascendant 1°33
De getallen geven de orb aan. d.w.z. de afwijking van de exacte aspecthoek.

Als een van de grootste astrologie-portals biedt WWW.ASTRO.COM heel veel gratis materiaal over dit onderwerp. Dankzij kwalitatief hoogstaande interpretaties van wereldberoemde astrologen zoals Liz Greene, Robert Hand en andere auteurs, vele gratis horoscopen en uitgebreide informatie over astrologie, voor beginners en professionals, is www.astro.com het beste adres voor astrologie op het web.
Homepage - Gratis horoscopen - Astro Shop - Astrologie Kennis - Ephemerides - Team & Auteurs - Mijn Astro - Tijdzone Atlas - Sitemap - FAQ - Forum - Contact Astrodienst